Začíname pracovať na bábätku v lete 2012
Ahojte...mam 1,5ročného chlapčeka, bývame v Ba...V lete by sme chceli zacať pracovať na druhom babatku....Prida sa k nám niekto? Rada sa podelím o moju radosť ešte s niekým 🙂 🙂 🙂
inak mne dal pri vyvolávačke doktor aj tie čípky polygynax na vkladanie, kázal dávať do menzesu a potom zasa, mne však už nič nieje, mám si ich ešte dávať? ☹
hm, bodaj by, ja však ešte doberiem asi ten polygynax takže deň dva počkáme 🙂 hádam nepremeškám ovuláciu ☹
@huncut urcite to dober, aj ked uz si v pohode, inak si mozes vypestovat rezistenciu 😖 a podla slov mojej dr. ak beries lieky tie prve dni cyklu do ovulacie, nic neohrozujes...mne dala tiez lieky na tu mykozu, vravela, ze ak som tehotna nesmiem to brat, tak mi pre istotu kazala cakat, kym pride menzes a potom vraj tie prve dva tyzdne mozem a potom radej zase nie, ak by sa nahodou zadarilo 😅 mam taku dlhodobejsiu liecbu...ale lokalne maste a kremy a cipky su vraj v pohode aj keby som bola tehotna, takze tie si davam aj teraz
@kristinka9 ono je to tak, ze by si sa mala najprv nejake 2-3 cykly sledovat, cim viac cyklov tym lepsie, vsetko si zapisovat a z toho vyvodit nejake konkretne zavery...teplota je fakt ze ukaze az ked uz je po ovulacii, ale aspon mas istotu ze ju mas, ze nemas anovulacne cykly..ale hlien pride vzdy pred ovulaciou. takze podla neho je najlepsie sa orientovat. drzim palce 😉
Kočky,ktoré čakáte zajtra-pozajtra-popozajtra mrchu,ako ste na tom? 🙂
babenky, pridám sa, začali sme znova 12.10. po odsúhlasení endokrinologicky, že opat môzeme, tak dúfam, ze teraz to uz bude v poriadku a moje telo bude s babatkom súhlasít, neviem sa dočkat testovania 😀
a kedy cakas-necakas menzes?🙂

@dasiacik dakujem 🙂 veru bodaj by 😉