Začíname pracovať na bábätku v lete 2012
Ahojte...mam 1,5ročného chlapčeka, bývame v Ba...V lete by sme chceli zacať pracovať na druhom babatku....Prida sa k nám niekto? Rada sa podelím o moju radosť ešte s niekým 🙂 🙂 🙂
neviem len sa pytam ze zacnem brat 3 mesiace pred a by sa nahodou nepodarilo na prvy sup, len to ma napadlo 😕
Diplomovka dnes odvzdaná na fakulte, huráááááááááá, konečne pokoj🙂aspon do nedele🙂aj originalita vysla v pohode🙂tesim sa🙂už nech je leto🙂dnes som bola u Dr. dat si urobit kompletné vyšetrenia a zajtra idem na Gyn., tak dufam, že bude všetko v pohode🙂
baby ja som tiež brala femibion 800 od decembra a otehotnela som vo februári.....aj keď to skončilo ako to skončilo......tak neviem , a teraz keď som sa pýtala dokiho aké vitamíny a či vôbec mám dačo brať, tak mi odporučil centrum materna DHA ...... tak od mája chcem začať brať......len sa zadarí, a nech všetko dobre dopadne..... 😵 😵 😵
Jej ja som bola v tejto teme ale bol tam na konci rok 2011 - to hrozne leti. Vsetkym snazilkam vela, vela stastia a skore a uspesne tehu 🙂
@erika26277 aj ja som brala centrum materna🙂zajtra idem na gyn. tak sa opýtam co bude naj🙂
@alka127 a koľko si to brala? aj pred tehu? alebo cez tehu? a brala si to obyčajné centrum materna alebo aj to plus DHA?
@erika26277 aj to s DHA, neviem ci som to brala už aj pred tehu ale viem na isto že pocas tehu
tak super vysledky z endokrinologie suu zatial dobre 🙂 lieky na stitnu zlazu sa mozu vysadit 😀
@barbora21 Tak gratulujem, si prvá, dufam, že sa budeme postupne a čoskoro pridávať aj my ostatné 🙂 ja som dnes bola na Gyn. povedala že všetko je ok, som v poriadku, od bud.tyzdna idem na ostatne vyšetrenia, tak dufam, že budem v poriadku a budem moct v lete začať snažilkovať...včera večer ma z ničoho nič zacala brutalne bolieť hlava, bolo mi na zvracanie, normálne som ledva prisla do postele, neviem co to je ☹ dufam, že nic važne
@lusyla1 tak super, mna cakaju vyšetrenia od bud.tazdna
ahojte, aj ja sa pridavam do tejto diskusie, mam 3 rocneho krpca ktory cim dalej tym viac potrebuje surodenca. Snazilkovat zacneme v auguste lebo v juli ideme prerabat elektroinstalacie v nasom panelakovom byte ( pocitam s nosenim nabytku a tak ) co bude dost pohroma ale snad uz potom bude klud a podari sa

babenky ked sa tu rozpravate o vitaminoch, ja som pri predchadzajucich tehu brala calibrum a chcela by som teraz ten fembion, pocula som ze je lepsi a kolko pred dalsim tehu ho mam zacat uzivat?