Začiname sa snažiť v júli. Pridáte sa?
Ahojte babenky
my sa chceme začať snažiť v júli. Vtedy bude mať naš synček 1rok. Dufam že sa pridate viacere snažilky 😉 a že sa nam to čoskoro podarí 😉
michelle mne je jedno ze hilmerka dala zaru moja dcera bude zara lebo to meno uz mam vybrate asi 3 roky 😉 a ked bude chlapec tak Noel lebo on ma meniny kedy ja narodeniny 😉 len uz aby to bolo aby sme mohli nakupovat a tesit sa z brusiek 😵
nadi my tiez cca tolko 😕 😀 ..chlapca sme mali povodne Adama, ale prehodnotili sme ho na Tomasa 🙂 ..Noel - to nie je po nnorsky alebo finsky vianoce? 🙂 ...uz aby, veru 🙂
ano znamena to viaanocny a bude to nas najkrajsi darcek pre nas 😉 a okrem toho nechcela by som aby sa ked poviem jeho meno otocila polka ulice ako napriklad za menami samko jakubko filipko dominik a tak podobne 😉 a este sa nam to hodi k priezvisku tak preco nie 😉
nadi to je pekne 🙂 ..natalia znamena prvorodena a aj je, tiez to mame trefne 😎
to ano michelle 😉
ahojte snazilky 😀 drzim vam palce aby ste ma v maji nenechali samu 😉 TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
fazulka mne teplota v case ocakavanej mrchy klesla tak ako pisala nadenka uz uz som cakala mrchu a kuk na drzhy den teplota 37,1 😀 to som uz vedela zesom tehu a hned som testla 😉 drzim ti palce az my nasledujes 😉 a posielam TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT dufam, ze sa k tebe dostanu 😉 a ty budes mat na teste //
no bris teba sme tu potrebovali s virusikmi 😉 😀 podla mna fazulka bude tehu 😉
bris, drrrrz 😉
ja tiez davam fazulke nadej 😵
kocky len ju prosim vas nazarieknite to musite tak potichucky 😉 cize psssst pockame a uvidime ci chytila aspon jeden moj virusik 😉 juuuj bolo by super kebyze si najde // 😉 aspon by ma nenechala samu 😉 a vy nas budete pekne krasne nasledovat !!! 😀
baby som uplne zvedava na zajtra 🙂 😉 mimochodom mame 10000 prispevkov 😎
🤐 🤐 😉 😀 😵
no ved sme v pisani dobre nie? 😀 😀 😀
bris 🤐 🤐 🤐
nadi, na co si zvedava? na fazulkin test?
no na to ze je to relativne "mlada" tema tak to sa snazime akoby nas za to platili 😀 😀
nadi platia..... svojsky 😉 ...uspechmi 😵
na fazulkin test podla mna je tehu 🤐 😉
neviem ako vam ale mne konik pomaha 😉
tak jej teraz posielam vela TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
fazulka chytaj hadam sa nakazis 😉 tfuj tfuj tfuj az je poatapac v brusku 😉
nadi aj mne svojim sposobom.. v tom, ze sa mam s kym na tuto temu pobavit, aj sa vselico dozviem, aj to, ze je nas na tejto lodi viac...
nadi aj mne pomaha ale aj skodi ☹ je tu velmi vela smutnych pribehov 😢 ale s vami tu je dobre 😀 😀 😀 uz ziadnu negativnu stranku nekukam 😉 nadi a hladkam brusko pravidelne 😀
inak konecne zajtra mi zacne 5 tt cize v pondelok je nadej ze vacok uz budeme vidiet 😉 a pri troske stastia aj srdiecko stihneme pred dofcov 😉 drzte palce az sa to podari a uzijem si dovolenku konecne po 7 rokoch 😉
bris ja sa snazim temy s problemami necitat a tym padom sa nezaoberat mysleinkami ze sa to nepodari a tu v za nemam este kamosky takze sa nem tak s kym porozpravat o zenskych veciach 😉 tak mne to pomaha ked pridem sem a mozem si pokecat o veciach ktorym chlapi nerozumeju alebo ich to nebavi sa o tom rozpravat 😝 😵
bris drzim palce a drobcek v brusku tiez citi pozitivnu energiu ked ho hladkas a rozpravas sa s nim ako sa velmi nanho tesis 😉 🙂
ahojte babule, som tu, bola som zo svagrom kupit oblek a topanky, lebo ide na svadbu
oblek nas vysiel 3100-nohavice, sako a vesticka tak sme sa potesili
baby ste velmi zlate ze si myslite ze som tehu, ale ja v to presvedcena niesom
bris dakujem za virusiky a co si myslis o mojich snoch
velmi som rada ze vas mam
nadi zatial svoju radost aosi neprejavujem nechcem sa unahlit 😒 poc kam do pondelka co povie doki lebo dnes som testovala a druha ciarka stale neni totozna s kontrolnou ale to je citlivost 25 ☹ uvidime co s toho bude dnes som 35DC no je vyrazne silnejsia ako pred tyzdnom 😉 dokonca mi uz aj pachy vadia 😝 ale da sa to predychat 😀 😀 😀 a brusko hladka uz aj manzel 😀 😀 😀
fazulka ja neviem v snoch sa nevyznam mne sa snivalo z babkou 😒 inak sa mi nikdy nic nesniva 😠 vtedy som mala sen vinimocne 😉
no ten moj o tom ze som dostala ms bol tiez taky zvlasty, mozno bolo znamenie aby som sa este raz v sne na ms pozrela lebo ju mozno tak skoro neuvidim 😉
no ved prave to moze byt znamenie fazulka 😉
a este nieco, ten vytok mi trosku beha hlavou, ja som si dnes nasla vytok ale strasne malo a bol taky biely a tahavy, inac nijaky ako byva ked pred mrcou, bris to tak ma byt alebo ako to je

nadi mena uz mame davno vybrate... ked hilmerka porodila zaru, tak mlada ostala nastvata, ze nam zobrali meno pre jej sestru 😠 😀 ...myslim, ze sa velmi rada bude nagazovat pri nakupoch, celkovo rada nakupuje a na babatka sa dobre nakupuje... ved uvidime.. budem potom informovat 😉