icon

Začiname sa snažiť v júli. Pridáte sa?

gajana1
22. jún 2009

Ahojte babenky
my sa chceme začať snažiť v júli. Vtedy bude mať naš synček 1rok. Dufam že sa pridate viacere snažilky 😉 a že sa nam to čoskoro podarí 😉

dzou
4. sep 2009

no sak bris a tiez neverim ze kazda jedna z nas zacal v juli.. ja napr.v juni a co...no ale nerozoberajme to tu nech to otane v tej teme kde to patri

brisilda
4. sep 2009

no obcas sa aj ja starsne nudim ja som na nete zavisla asi 😀 😀 😀 ale clovek sa tu dozveda vela zaujimavosti 😀

brisilda
4. sep 2009

dzou si na tom ako ja 😉 jun ci jul to je jedno ze????

dzou
4. sep 2009

😀 😀 😀 akuart dnes jak som volala s maminou mi hovorila ze moj oco bol taky, ze len chvilu jej meskali( vtedy cakal mna 😉 ) a on uz kazdemu rozpraval ze jeho zena je tehula 😀 no ale teda aj bola sak som tu 😀 no sak aj ja a ako som uz pisala ja tu vela kamosiek nemam tak aspon takto mozem s niekym pokecat 😉

brisilda
4. sep 2009

dzou nesi sama ja tu kamosky nemam resp. nemam na nich cas tak ich ani nevyhladavam 😀 tu si clovek poklebeti vyrozprava a ide si robit svoje 😉 velakrat tu z vami popijam kavicku 😀 😀 😀 😀 teraz uz nie 😀 vymenila som ju za Caro 😀

dzou
4. sep 2009

no sak jun jul sak to je len jedno pismenko a keby tu niekto bol aj z neviem akeho mesiaca tak mi to je 30 sak halvne ze sa podporujeme, no nie?

dzou
4. sep 2009

no uz mi konecne prisiel muzicek tak sa majte kasne a zajtra 😉

rhodosbb
4. sep 2009

bris, my sme zacali v juni a neviem, ci aj nie nahodou uz posledny majovy tyzden, to by som sa musela presuvat z temy do temy a to sa mi nechce, ked mi je tu s vami tak dobre 😎

dnes som dala mm hadanku. ukazala som mu moj novy ruz - ovu tester, a on to uhadol! dokonca hned nasiel aj to blbe svetielko a zasvietil nim, zatial co ja som ho hladala bohatstvo 10 minut 😀, len nevedel urcit aka tekutina sa na to musi vyliat a vravi: no hadam sa to len nema oplut? 😕 a ja ze hej 😀

brisilda
4. sep 2009

ok papa 😉 ved tak ci tak su tu snazilky ktore sa snazia uz dlhsie 😔 tak dufam, ze sa s nich stanu uz coskoro tehulky 😉

brisilda
4. sep 2009

rhodos pocuj tak to je inak sikovny 😉 len mu ho nedavaj opluvat jemu papradie ukaze ved je chlap 😉 toto je urcene pre zeny a podla mna funguje 😉

sharmana
4. sep 2009

ahojte, tak čo nové babule? no ja som 21 DC, a 37°C... no keby to aj vydržalo ... v ktorej teme sa to pohadali?

rhodosbb
4. sep 2009

bris, samko ti uz spi? moja este nie, prave zahlasila, ze skor ako o 11 h do postele nepojde 😀 uz ju vidim ako odpadne o polhodinku

nadenkaaa
4. sep 2009

bris ja by som najradsej uz prefarbovala vsetkych 😀 😀 ale postupne sak k tomu dopracujeme 😉
dzou nova fotka peknaaa 😉 a kde je tea,sisa,katkaa? 😕
inak dnes je premiera janosika a rano som pozerala na jojke co davaju vysielanie fun radia tak tam bol rozhovor s hl. predstavitelom Janosika a normalne je to fesny chlap 😉 😀

brisilda
4. sep 2009

rhodos ano samko uz je v izbycke osprseny a haja on kukne rozpravku na jetixe a ide spat uz sam 😀 do 21 uz bude spat 😉
shami no kiez by sa teplota drzala hore 😉 mohla by uz zacat teda padat lava 😉 a tu temu neriesme 😀

brisilda
4. sep 2009

nadi hadam sa to prefarbovanie rozbehne bud. tyzden 😉 dufajme 😉 ja mam s pondelka uz teraz strach 🙄

nadenkaaa
4. sep 2009

sharmana este treba vydrzat a chlieb sa bude lamat az za tyzden nie? 😉
bris ja ani kavu nepijem 😕 ale ja tu s vami popijam cajik alebo mineralku len skoda ze potom chodim cikat ako zavodna kobyla 😀
rhodos tvoj mm je normalne technicky typ 😉 😀

brisilda
4. sep 2009

nadi ja chodim cikat stale hlavne teraz a ked nepojdem hned ako mi treba potom ma to stipe ☹ ja proste musim hned bezat na WC dufam len ze nemam zapal lebo ma porazi ☹

sharmana
4. sep 2009

jasné.. tiež som na to myslela, že prechádzat z témy do témy je blbost, kde sa cítiš dobre, tam si pokecaj.. no a ja sa len teším, ked niektorá príde s // testom... ved to je super, o tom to je....
no teplotka je ideál, len asi som s mm nevystihla ovulku, podla teplotky vychádzal pokles na 16 a 17DC, lenže posledný keksík bol 14DC, ale hlavne že to vyzerá na ovu....

nadenkaaa
4. sep 2009

bris nemaj 😉 😉 budes stastna uvidis hned ako budes vychadzat z ordinacie bude sa ti chciet lietat z tej nadhernej spravy :ze gratulujem budete mamina 🙂 😵

brisilda
4. sep 2009

shami tak bude dievcatko 😀 😀 😀 neboj spermijky tam vydrzia aj 3 dni 😀 takze drzim place aby to nebola ovu ale ocu 😀

nadenkaaa
4. sep 2009

sharmana ale potapaci pokial su zdatni vedia vydrzat aj 2-3 dni 😉 😉

rhodosbb
4. sep 2009

bris, tak to mas velmi dobre zariadene so samkom, hadam sa aj moja sofia polepsi, ked zacne chodit do skoly...

inac som pred par dnami pocuvala v radiu nejakeho psychologa, ktory hovoril o vplyve a zavislosti na socialnych forach - to sme aj my 😀 a plne som s nim suhlasila - vraj sa ludia otvoria a zachadzaju az do takych detailov a intimnosti zo svojho zivota, o akych by za inych okolnosti nikdy nehovorili...ja sa snazim tuto moju zavislost obmedzovat, ale citim, ze teraz ked sa blizi zima, tak budem na nete visiet este ovela viac 😀

nadenkaaa
4. sep 2009

sharmi ved aj ty aj ja podla kalendara mame mat dievcatka 😉 😉 😀

brisilda
4. sep 2009

nadi teraz to uz lekari nehovoria 😀 😀 😀 ved ked tam pridem s tym ze som tehu 😀 oni sa len pytaju ci to je chcene alebo nechcene 😉

lucialen
4. sep 2009

Baby a nikto tu nieje okolo 10DC? Som zvedava s kym budem teraz cakat na //, ked ma uz Bris opustila 😀

brisilda
4. sep 2009

no a ja chcem aj aj az mi neni luto 😀 😀 😀 juuuj ja tuzim po dvojickach 😵 ale aj jedno bude stale lepsie ako nic 😀

brisilda
4. sep 2009

lucka no vidis to musela som to zachranit ked si ma nechala v tom samu 😉 verim ze ma coskoro dobehnes

nadenkaaa
4. sep 2009

bris no to neviem co hovoria asi je to tym ze som nic take krasne nepocula-kedze este nie som mama 😉

nadenkaaa
4. sep 2009

luci sice neviem kto je okolo 10dc ale ved to je jedno sme tu vsetky na jednej lodi ci 1,13,19 alebo 26 den cyklu nie? 😉

sharmana
4. sep 2009

jaj babenky, vždy som bola v tom, že prvé dietatko bude chlapček, ale mne je to jedno, bodaj ste mali pravdu... a už aj môj mm by sa potešil z malej copane..
no nadi hádam sa nám to splní.. ešte pár dní počkat a uvidíme... a možno sa pripojíme k bris 😉