icon

Začiname sa snažiť v júli. Pridáte sa?

gajana1
22. jún 2009

Ahojte babenky
my sa chceme začať snažiť v júli. Vtedy bude mať naš synček 1rok. Dufam že sa pridate viacere snažilky 😉 a že sa nam to čoskoro podarí 😉

brisilda
27. jan 2010

inak mne strasne tvrdne brucho 😕 😕 😕 hlavne ked nieco robim napriklad sa odhodlam upratovat ani byt cely naraz nepovysavam lebo mi hned stvrdne brucho ono to neboli ale je to neprijemne 😖

dzou
27. jan 2010

no hej bris ale teba aspon ma z coho 😀 inac ja odkedy som doma som ani nic nejedla 😕 teraz rozmyslam... len jeden keksik... a ani hladna nie som ... tak toto je faaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaakt cudneeeeeeeeeeeeeeeeeeee lebo ja som pazravec obycajny 😀

miskahryzka8
27. jan 2010

jeeej ste zlate, ja citam spatne a pisem k tomu a tu kolko napisane 🙂

bris pohladkala, pusu som nedociahla dat 😀 😉

groka, dik 🙂 , tak grckanie tu je 😀

bris snad nie 😕 , ale asi pre istotu dokimu zavolaj 😕

dzou no predychavam 🙂 , najhorsie je, ze ja som taka povaha, vsetko chcem hned 😅

tei, tak snad je to indi vindi 🙂

bris o magmeziu na krce som citala tiez 🙂

sharmi, no nie som dobronik na sona, ale zdalo sa mi take starsie 😀

ale dik baby, ste ma ukludnili trosku, este ze vas mam 😵

miskahryzka8
27. jan 2010

dzou aj ja mam mensiu chut na jedenie 😉 , ale teray si tusim nieco dam ked som vygrckla veceru 😠

dzou
27. jan 2010

no to som rada miska ze si kludnejsia... vazne sa nic neboj presne si pametam ako sharmi stresovala a kuk uz v ktorom tt je a vsetko ok 😉

miskahryzka8
27. jan 2010

no dala som si moravsky kolacik, cerstvo napeceny 🙂 , tusim si dam este jeden 😀 😕 a preco sharmi sresovala, tiez nebolo hned vidno mimi 😕 ? A dokina povedala, ze vsetko je tak ako ma byt a teraz musi mimi rast, tak snad by nekecala 😕

dzou
27. jan 2010

miska a inac aj ja som dnes mala spagety 😀 zeby to bolo nimi? ale sak tie som jedla o 12.30 😕 a odvtedy len ten keksik... a nic... 😕 a ked si poviem ze idem si daco dat tak sa mi normalne otoci zaludok 😕 tazke si nedma nic max si asi idem dat jogurt

miskahryzka8
27. jan 2010

jogurt je mliecko 😉 , no a na moravskych kolacikoch je tvaroh mliecko a dzem ovocie 😀

dzou
27. jan 2010

hej hej miska jej doky tvrdil ze tam nic nevidi najprv, potom videl alen len dutinku... a furt ju stresoval ze jej nemoze na 100%povedat ze je tehu 🙄 no a ked bola v nemocke tak bolo vsetko vidiet normalne 😀
jaj no a niezeby ste si mysleli ze si namyslam nejake hovadiny.. to ja mam asi nejaky obrateny PMS ci co ze nemam zravku 😕

miskahryzka8
27. jan 2010

aha, no moja dokina ma aspon nestresovala 😅 , dzou som zvedava na zajtrajsiu teplotku 🙂

sharmana
27. jan 2010

bris. aj mne často tvrdne, aj ked niečo robím, niekedy aj ked sedím... ale počula som, že to je normálne, niekedy je to z toho, že sa dieta hýbe.. potom aj plyny a činnosť čriev robí svoje.. a z práce, no hej, ono sa to nezdá, ale ked sme zohnuté a vysávame, tak vlastne pracujú svaly na bruchu, takže možno aj preto tvrdne.... ja to tiež tak robím, že si dám potom pauzu a idem si oddýchnut, aby sa bruško uvolnilo 🙂

dzou
27. jan 2010

miska to je dobreeeee ja som akurat dnes dostala taky mail...ze treba jest vela zeleniny takze ...hovadzie lebo krava zerie travu takze to je zelenina v inej forme 😀 a takisto bravcove 😀 aj vyprazane ..lebo olej je z rastlin cize dalsia zeleninaa cokoladu samozrejme lebo kaka.bobi ze su ovocie 😀 😀 😀 😀 no som sa pobavila.... 😀

sharmana
27. jan 2010

miska. presne, aspon ta dr nestresuje, ja som si užila 😒 a pritom bolo všetko v poriadku, aj dr v nemocke sa hnevala, že čo to mám za lekvoša, ale on len mal proste staré sono a stresoval, či nemám náhodou nejaké mimomaternicové... no čo už.. ale inak je super..
babulky idem hajat.. dobrúúú

brisilda
27. jan 2010

misi tu pusinku mal dat manzel 😀 ked nesi ohybna 😀 ani ja nesom no ja dam pusu na svoju dlan a tak pohladkam brusko a ma hned 2 v 1 😀 co sa tyka toho volania dokimu tak ja nerada doktorov obtazujem a ten moj ma teraz dovolenku no skusim zavolat a povedat ze to tvrdnutie sa mi nepaci doki sa ma na poradni stale pyta ci mi tvrdne no doteraz to nebolo take drasticke ved v jednej chvili je ako masa sadla makke a v zapati ako skala tvrde 🙄 nic nemozem robit a pripadam si potom taka nepotrebna 😠 ved uz teraz nic nerobim neto aby som prestala robit aj to malo co robim teraz no asi to bude lepsie ako lezat v nemocnici co?

dzou
27. jan 2010

sharmi tak dobruuuuuu

miskahryzka8
27. jan 2010

tei aj ja priberam od bokov 😠

kati, luco ta unava jeduje aj mna, aj teraz napr. len uz vas chcem docitat 😀 a hlavne ked som chodievala spat po polnoci 😠

luci aj ja musim jest, ked ide na mna ta kyselina, aj dnes u kamosky, ked nejem dlhsie ako 3-4 hodky 😕

mne neva, ze sa az tolko nepise, lebo potom vyzdy pol vecera citam, aby mi nieco neuslo 😀

ja inak vybavicku este neriesim, to chcem z povercivosi naozaj az neskor 🙂

jeeej jani ahoj 😵 😵 , uz sme sa po tebe zhanali 🙂 , no dokelu aj s notakom 😠 , super ze mala kopka 🙂

kati mojkanie sa moze opatrne urcite, ked doki vyslovene nezakaze, a mm ma dokonca vacsiu chut odkedy nemusi a mozme sa mojkat pre radost, co je asi samozrejme 🙂

dzou
27. jan 2010

miska no mm s tym ci musi-nemusi sexikovat nema problema 😀 on chce vzdy 😀 😀 😀

miskahryzka8
27. jan 2010

dzou jj vsetko je vlastne zdrave 😀

dobru sharmi 🙂

bris ohybna som, ale hadia zena nie som 😀 , no manzela nemam 😀 😀 , tak poviem poloviciakovi, on uz ale hladkal 🙂

bris radsej dokiho otravuj, ako by si mala nieco zanedbat 😉

dzou
27. jan 2010

jaj miska a aspon fotecku s dutinkou ti nedal?

miskahryzka8
27. jan 2010

jani no ja mam tiez chut na keksik trosku menej ale to skor tou unavou 🙂

groka tatino je urcite ok a cestovka sa voa bubo 🙂

juuj docitane, misia splnena 😀 , som uplne kaput, dnes som mala dlhy den, idem spinkat papa 🙂

dzou
27. jan 2010

tak bru nocku... asi uz ste vsetky odisli tak asi aj ja pojdem za chvilu bru bru

miskahryzka8
27. jan 2010

dzou to je dobry mm 😀 , nie ani fotecku nedala, som si ani nepytala, ale povodne som chcela 😕 , ona tam am vzdy milion ludi, tak sa az tak moc nezdrzuje, ale tak snad ok a uz fakt padam papa 🙂

brisilda
27. jan 2010

kocky ja vas tak rada citam ked pisete o prejedani sa a priberani 😀 tak vas srdecne vitam v klube pazravcov 😀 uz tu nesom sama 😉 som zvedava ktora ma prekona vo vahe 😀 ja zaciatok 7 mesiaca a uz + 12 kg ked nie 13 🙄

brisilda
27. jan 2010

juuj a dnes som si vsimla ze namiesto 3 ciferneho cisla mi do porodu ostane uz iba 2 ciferne jupííííííííííííííííííííííííííííííííí 😀 😀 😀

dzou
27. jan 2010

teda bris vazne sa ti to uz blizi 😉

brisilda
27. jan 2010

dzou no veru veru blizi uz zacinam kupovet veci do porodnice nakolko aj pri Samkovi som si balila tasku v 7 mesiaci lebo clovek nikdy nevie 😔 teraz zhanam aj tasku na kociarik no nikde nemaju podla mojich predstav 🙄 nakoniec asi predsalen kupim tu aventku ☹ no paci sa mi grako

dzou
27. jan 2010

a ty nemas tasku ku kociaru? myslim ze to nebolo vo vybave?

brisilda
27. jan 2010

dzou teraz uz k maloktoremu kociku davaju tasku ako vybavu ☹ k mojmu nebola mam tasku iba k loole bola som dnes v obchode no nemali nic schopne vsetko polske smajdy 😝 a take nechcem cize sa poobzeram po niecom na aukciacha bazarikoch 🙂 tu poniektore kocky predavaju super krasne tasky len som na ziadnu podla mojich predstav este nenatrafila 😀 kto vie ci taka vobec existuje

dzou
27. jan 2010

a teda aka to je?

brisilda
27. jan 2010

no tazko povedat ta co mi padne do oka 😀 😀 😀 inak ty nesi unavena ze si este hore??? alebo to robi ten casovy posun 😀 ja som ho v GB milovala 😉