Začiname sa snažiť v júli. Pridáte sa?
Ahojte babenky
my sa chceme začať snažiť v júli. Vtedy bude mať naš synček 1rok. Dufam že sa pridate viacere snažilky 😉 a že sa nam to čoskoro podarí 😉
my sa chceme začať snažiť v júli. Vtedy bude mať naš synček 1rok. Dufam že sa pridate viacere snažilky 😉 a že sa nam to čoskoro podarí 😉
prajem pekne dobre ranko....vidim ze ste toho vcera dost popismenkovali...mala som co citat 🙂
najdenkaaa - no nech len tato tema ostane stale taka plodna aby sme tu nakoniec boli vsetky tehu.. 😃
a je super ze uuz ma skoro 160 stran...my sme take sikovnice....ze chceme byt stale na tej prvej stranke 😃 😃 😃 ...idem robit ranajky tak potom neskor sa ozvem.....
a inak ako pokracujete v snazilkovani....kto by mal byt najblizsie tehu...ja az 23 tak uvidime ci pride alebo nepride mrcha...
najdenkaaa - no nech len tato tema ostane stale taka plodna aby sme tu nakoniec boli vsetky tehu.. 😃
a je super ze uuz ma skoro 160 stran...my sme take sikovnice....ze chceme byt stale na tej prvej stranke 😃 😃 😃 ...idem robit ranajky tak potom neskor sa ozvem.....
a inak ako pokracujete v snazilkovani....kto by mal byt najblizsie tehu...ja az 23 tak uvidime ci pride alebo nepride mrcha...
Dobre ranko dievcata 🙂 Tak dnes ma caka urad prace :-S
Minuly tyzden sme boli na chate s kamaratmi a ich 5mes syncekom, tak som sa s nim vyhrala, pomaznala, taky milucky 🙂
Katka, koli skole nesnazilkujeme, uz som to pisala. Tento mesiac este pockam, aspon nebudem stresovat s babatkom pred statnicami :-|
Minuly tyzden sme boli na chate s kamaratmi a ich 5mes syncekom, tak som sa s nim vyhrala, pomaznala, taky milucky 🙂
Katka, koli skole nesnazilkujeme, uz som to pisala. Tento mesiac este pockam, aspon nebudem stresovat s babatkom pred statnicami :-|
no moja polovicka vzdy testuje so mnou,lebo tiez sa nevie dockat🙂 ale rodicom to musime nejak oznamit,nasim premyslam ze kupim nejaky baby album a tam dam ten najsilnejsi testik🙂 a druhej strane netusim,ked mojho sestra teraz tiez caka,uz je v 5mesici,tak neviem ci tiez ten album,ale sme chceli aj tie tricka s napisom najlepsia babka a najlepsi dedko,ale to tiez len nasim by sa dalo, lebo draheho rodicia by si mysleli ze to je koli sestrinmu 🙂
a pici nevies v ktorom mesiaci ti uz povedia ci chlapcek alebo dievcatko?
a pici nevies v ktorom mesiaci ti uz povedia ci chlapcek alebo dievcatko?
minka to s tymi krcami v bruchu som mala minuly tyzden aj ja 😞 aj som sa bala,ci je vsetko ok,ale potom som citala,ze pokial nekrvacas,tak je to ok,ze to len citis ako ti zvacsuje maternica 😉 my tiez rozmyslame ako to povedat rodicom 😃 asi im prinesieme velku flasu sampanskeho,na hrdlo so stuzkou priviazeme obalku a v nej bude foto zo sona x-) minka,ked je mimco dobre otocene,tak som tu videla v albumoch,ze niekto to vedel uz aj v 15tt 😉
Začni písať odpoveď...

Odošli
dufajme ze sa jej pokazil pocitac :-|