Začiname sa snažiť v júli. Pridáte sa?
Ahojte babenky
my sa chceme začať snažiť v júli. Vtedy bude mať naš synček 1rok. Dufam že sa pridate viacere snažilky 😉 a že sa nam to čoskoro podarí 😉
my sa chceme začať snažiť v júli. Vtedy bude mať naš synček 1rok. Dufam že sa pridate viacere snažilky 😉 a že sa nam to čoskoro podarí 😉

•
12. aug 2009bris, opytaj sa lekarky, ako je to s tym ockovanim. ja by som mala ist na 3 davku zltacky, tiez to kvoli neznalosti vysledku zatial odkladam...
0
som tu 🙂
cicmon gratulujem, tesim sa 🙂
odkedy si tu pisem s vami tak viac a viac je tehuliek, je to super
cicmon gratulujem, tesim sa 🙂
odkedy si tu pisem s vami tak viac a viac je tehuliek, je to super
ja neskusam nic ani som neskusala, ani bt, ani ovu testy, zatial tomu nechavam volny priebeh, ja viem kedy mam ovu, presne v strede, vajecniky davaju znamenie
fazulka aj ja som vychodniarka z PO 🙂
ja sedim v praci akurat, este som ale nic poriadne neurobila lebo sme s otcom planovali vylet do barcelony pre mna kamosku a brachov na november na narodky pre brachov 🙂
a ja som tiez gymnastka, naposledy som uz musela ist na WC ale takych 20min to urcite bolo :-p
ja sedim v praci akurat, este som ale nic poriadne neurobila lebo sme s otcom planovali vylet do barcelony pre mna kamosku a brachov na november na narodky pre brachov 🙂
a ja som tiez gymnastka, naposledy som uz musela ist na WC ale takych 20min to urcite bolo :-p
no ja keby som skocila do bazena ako tie akvabely ked vstupuju do vody, tak vela by v tom bazene neostalo
no ja tiez chcem zacat merat bt pokial sa nezadari, sice ako sa tak na to pozeram mam z toho riadny hokej ale uvidime 😉 :-p
bris muzi maju podla mna vsetko jednoduchsie ale co uz keby mali muzi rodit tak tu uz davno nie sme :-S
my zeny mame viac psychickej silu a odhodlania zvladnut vsetko 😉
bris muzi maju podla mna vsetko jednoduchsie ale co uz keby mali muzi rodit tak tu uz davno nie sme :-S
my zeny mame viac psychickej silu a odhodlania zvladnut vsetko 😉
inak fazulka musim sa priznat ze som nerozlustila tvoju fotku..co na nej je? ja tam vidim iba smuhy..asi by som si mala dat preliecit zrak 😞
nadenkaa : Zena musi urobit vec aspon 2x lepsie aby bola aspon spolovice taka dobra ako muz, esteze to pre zeny nie je ziadny problem...
tolko citacia niekoho mudreho 😎
nadenkaa : Zena musi urobit vec aspon 2x lepsie aby bola aspon spolovice taka dobra ako muz, esteze to pre zeny nie je ziadny problem...
tolko citacia niekoho mudreho 😎
u nas to z pocasim tiez nevyzera ruzovo, je zatiahnuto, tak cakam kedy zacne sypat
no vidis tea, netreba ist este na ocne, este si v pohode
no vidis tea, netreba ist este na ocne, este si v pohode
Začni písať odpoveď...

Odošli