icon

Začiname sa snažiť v júli. Pridáte sa?

gajana1
22. jún 2009

Ahojte babenky
my sa chceme začať snažiť v júli. Vtedy bude mať naš synček 1rok. Dufam že sa pridate viacere snažilky 😉 a že sa nam to čoskoro podarí 😉

janulka04
13. okt 2009

no a dnes je doma az do piatku si zobral volno

janulka04
13. okt 2009

a zabudla som sa pochvalit...nam tu cez noc napado sniezik, male sa velmi tesia...cez vikend ideme sankovat 😅

motylek17
13. okt 2009

to az tak vela??? neblazni... ja stale verim, ze sa este otepli 😒

janulka04
13. okt 2009

hej, a mm pozeral pocasie a hlasia snezenie, takze my uz vytahujeme sanky, lyze....od vecera snezilo...a stale...ale aspon uz neni zima ako dva dni pred tym...teraz svieti slniecko...ale ze vraj tu to tak byva, ze sneh a teplo...ved hory...normalne sa male vytesuju....stale kukaju za oknom, ze na ktorej streche je viac snehu 😀

motylek17
13. okt 2009

aspon si ho deti uziju..

lucialen
13. okt 2009

Jeeeej Jani, uz mate sneh? Aj ja by som chcela radsej sneh ako tuto zimu, vietor a dazd 😠
Inak ja neznasam varenie, keby nie pre poloviciaka, tak ja radsej jem rozky s maslom ako varit 😀

janulka04
13. okt 2009

noo, babule...to je vyhlad z okna, zasnezena krajinka...veru luci, aspon uz nieje taka zima...ja tiez to dazdove a studene hlasenie sa zimy nemusim, radsej nech je sneh..ale taky normalny, clapkanicu tiez nemusim

motylek17
13. okt 2009

vyhlad z okna-hotova romantika... 🙂

brisilda
13. okt 2009

janka tak tie nevolnosti nezavidim ☹ ale ved prezijeme vsak? 😀 ja som dnes videla krpca a povedala som si , ze to stoji zato 😉 ten snezik zavidim ja ho mam radsej ako dazd 😒

dzou
13. okt 2009

uz som sp5t 🙂 luci no varenie ani ja moc nemam rada ale zvykla som si co uz mam robit 😒
ahoj jani joj uz aby ti presi cim skor tie nevolnosti aj tebe bris 😉

janulka04
13. okt 2009

veru, bris, aj ja sa tesim na ten pohlad na to male drobuliatko....a tisko ti zatial zavidim, v dobrom 😉
ale groka ma dnes taaak potesila...juuuj....uz som to aj doma hlasila mm, ze mame dalsiu thulku...tak na mna pozeral, jak na magora-- 😀 😀

janulka04
13. okt 2009

a ozaj, bris, ty nam nedas sem par foto z dovosky...???

dzou
13. okt 2009

jani ale sak on to nechape 🙂 no sa tesim to uz kolko mame tych tehuliek?joj tak sa tesim

lucialen
13. okt 2009

Jaj, akurat som vonku oberala hrozno, musela som si ist zobrat rukavice, myslim ze mam omrzliny 😀

janulka04
13. okt 2009

luci...veru, zahradniceniu mas teraz utrum, 😀

dzou
13. okt 2009

luci kukala si tu stranku na tie bylinkace?

lucialen
13. okt 2009

Veru Jani, teraz len vinko z hrozna treba urobit 😉

lucialen
13. okt 2009

No diky pozerala, ja pijem hlavne zihlavovy a matovy a ten mozem 🙂

dzou
13. okt 2009

ty mas rada matovy? ten ma mm ra ale ho neznasama 😝 a co som si vsimla vacsinou chlapi maju radi matovy...

janulka04
13. okt 2009

aj ja som pila matovy, ale ten sa vraj v tehu nesmie..., baby.... 😨

dzou
13. okt 2009

ja neviem mne je to jedno ja ho nemam rada 😀

dzou
13. okt 2009

ale sak o mate sa tam pise luci...

janulka04
13. okt 2009

ja som pila hlavne matovy,ale ze vraj v 1.trimestri vobec a neskor moze sposobovat stahy maternice...aspon tak mi povedal moj doki, ma skoro zabil 😀 ...ale vsetko treba brat asi s rezervou, kedze jeden povie tak a druhy inak...

dzou
13. okt 2009

noo tam sa pise na tej stranke ze sa neodporuca a jani kuk aj ty tn link je na predoslej trane pisu tam aj nejake bylinky na nevolnosti pocas tehu 😉

lucialen
13. okt 2009

Ale vsade sa pise ze nepit v dojceni, ovplyvnuje tvorbu mlieka, tak a ja predsa nedojcim 😉

lucialen
13. okt 2009

Ranné nevoľnosti vám pomôže prekonať pitie mätového čaju, odborníci mätu však radia užívať s mierou. Vyhnite sa jej v období dojčenia, pretože môže negatívne pôsobiť na tvorbu mlieka. Žihľavový čaj je zasa dobrým doplnkom pri nedostatku železa. Žihľava je takisto známa svojimi prečisťujúcimi účinkami a údajne aj pomáha podporiť plodnosť.

dzou
13. okt 2009

tam pise hore ze neodporuaca sa v tehot. a pri dojceni 😉

dzou
13. okt 2009

nooo tak neviem ako pisem mne je to jedno 😀

slniecko77
13. okt 2009

ahojte dievcata 😉
..obcas vas chodim citat..ale uz som dlho neprispela
..co mate nove?

motylek17
13. okt 2009

moja babka miesa zihlavu s matou a madovkou... mozem povedat, ze ta chut caju zostane u mna az do smrti... 😀