icon

Začiname sa snažiť v júli. Pridáte sa?

gajana1
22. jún 2009

Ahojte babenky
my sa chceme začať snažiť v júli. Vtedy bude mať naš synček 1rok. Dufam že sa pridate viacere snažilky 😉 a že sa nam to čoskoro podarí 😉

brisilda
14. okt 2009

stanka tak ano otuzovat dieta z rozumom sa da ale tak ako oni v skolke sa mi zadalo nevhodne zvlast ak deti boli mokre a oni ich tak nechali + ich spravanie bolo hrozne .
moj maly sa tiez otuzuje , zatial nenosime ani ciapku ani pancusky 😉 v byte taktiez nekurim a v noci uz vobec nie my este totiz spime pri otvorenom okne 😀 lebo inak je v byte suchy vzduch no dnes sme uz vybrali zimne bundy 😀

motylek17
14. okt 2009

ani mi nehovor... kazdy mesiac sa stane nieco co to ovpyvni... (zapal priedusiek, zapal moc. ciest a teraz herpes) 😠 😢 uz si fakt pripadam ako keby mi to nebolo sudene... je pravda, ze keby ste tu neboli a nemohla sa s vami o tom porozpravat, tak by ma piclo... a navyse aspon niekto to tu so mnou preziva, bo sme vsetky na jednej lodi... 😀

motylek17
14. okt 2009

jasne, akurat vcera bola u nas.... 😉

brisilda
14. okt 2009

nadi nechcem ti davat nadeje ale uz nejednej teplota v case ocakavanej mrchy klesla a predsa boli tehu
motylek tie choroby su tu ako narokom hrozne nieco no o tom herpese sa toho roku akosi casto hovori

nadenkaaa
14. okt 2009

maji aj mne o pomaha ked sme tu vsetky spolu podporujeme sa 🙂

motylek17
14. okt 2009

lebo je pravda ze mm nas tiez podporuju, ale nevedia sa vzit do nas, nevedia co prezivame.... je pravda ze moj mm ma uz jedno dieta a ja som si myslela ze uz dalsie nechce (bo sa bal) ale teraz ked ho vidim ako sa tesi "pomaly viacej ako ja" 😀 tak mi to dodava sil ist dalej...

nadenkaaa
14. okt 2009

bris no uvidime ale davam tomu tak 1% 😉

nadenkaaa
14. okt 2009

samozrejme mojho to vzdy zobere viac ko mna ked dojdu partizani 😔 ale pom sa snazi brat o pozitivne a ukludnovat ma 🙂 je zlaty 😵

brisilda
14. okt 2009

kocky cim dlhsie to trva tym to sklamanie musi byt horsie co? kiez by sme uz boli vsetke tehule 😉 inak ten moj sa tak velmi tesi, ze mu ani neprekaza ze musi varit 😉 chuda uz si pripadam ako nesika ked nesom schopna uz ani navarit no vcera som sa zmohla na polievku a 5 krat ma pri vareni naplo neto este aby som vyprazala rezne 😀

motylek17
14. okt 2009

v tomto chlapi su... aj ked nas casto rozculuju, nevieme si bez nich zivot predstavit... 🙂

brisilda
14. okt 2009

cize sa mate naco tesit 😀 niekedy mam pocit, ze cim je clovek starsi tym to horsie znasa 😖

brisilda
14. okt 2009

ok idem si este lahnut 😔 a potom musim konecne upratat cely byt ! konecne sa musim premoct 😀 🙄

nadenkaaa
14. okt 2009

bris to je hlavne dobre ked mas takeho chapaveho manzela 😉 kedysi to tak nebolo chlapi to brali tak ze varenie je zenska robota a tak 😔 ale hlavne nech uz ti tie nevolnosti rychlo prejdu 🙂

motylek17
14. okt 2009

brisi mi nez budeme v tom, tak ty budes mat tehotenske nevolnosti prec... budes si to uzivat a my ti tu budeme hovorit tie iste veci ako ty nam... 😉

nadenkaaa
14. okt 2009

bris to j strasne indi vindi niekto ma nevolnosti cele tehu a niekto ani nevie co to je a myslim ze to s vekom nesuvisi aj kedsamozrejme ked je clovek starsi tk je to vacsia zataz na organizmus aj ked zasa nemame 40 😀

brisilda
14. okt 2009

😀 no kiez by to tak uz bolo 😉 ja len dufam, ze otehotnete este toho roku !proste musite !!!TTTTTTTTTT
TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT

nadenkaaa
14. okt 2009

dakujeme 😉

motylek17
14. okt 2009

brisi a navyse mozes byt rada, ze tvoj mm vie varit, bo si neviem predstavit co budeme jest ked mne bude zle... moj mm je troska mimo co sa tyka kuchyne 😀

lucialen
14. okt 2009

Dobre ranko 🙂 Kolko ste uz popisali 😕 U nas krasne snehoprsi 😲
Tu je moj graf, nic nove sa nedeje, nech je uz piatok 🙂

motylek17
14. okt 2009

dobre rano luci...

brisilda
14. okt 2009

nadi tak podla mna je rozdiel ak caka babo 20 rocna a 30 rocna predsa vek je vek no hlavne to zalezi od toho ako sa k tomu ta zena postavi mne pri prvom nic nebolo znasala som to lepsie v 9 mesiaci som este behala 😀 co sa teraz povedat neda

brisilda
14. okt 2009

bre rano luci zabudla si ten graf 😀

lucialen
14. okt 2009
lucialen
14. okt 2009

Tuniska, tak blahozelam k tieniku 😵 😵 😵

brisilda
14. okt 2009

luci a to tuniska si robila tehu test na ovu teste?

lucialen
14. okt 2009

To neviem, ale pisala, ze ma druhu ciarku 😒 🙂

brisilda
14. okt 2009

ano a 10 DPO takze asi testovala tehotenstvo hm...aspon si myslim ak ano tak jej tiez blahozelam skoda , ze toho nepopisala trosku viac

groka
14. okt 2009

tak som domka,bola som este na skok u kamosky

prave dojedam penovu tortu 😝

baby tuniska ma tienik tusim

no som rada ze tam nieco vidite,ja sice nemam tienik,ale na foto je to zle

nadenka ja stale verim v teba

a to som sama v junovciatkach?ci este niekto je?

motylek17
14. okt 2009

groka zatial vedies na plnej ciare... 😀

rhodosbb
14. okt 2009

ahojte 🙂

groka, mas krasnu druhu ciarku, aj ked je to take rozmazane ale je tam a to je hlavne 😀 veru si zatial sama junovka...
nadi, drzim palce dnes velmi prevelmi aby mrcha neprisla 😉
bris, dakujeme za virusiky a samozrejme ze do konca roka budeme vsetky snazilky tehu 😀