icon

Začiname sa snažiť v júli. Pridáte sa?

gajana1
22. jún 2009

Ahojte babenky
my sa chceme začať snažiť v júli. Vtedy bude mať naš synček 1rok. Dufam že sa pridate viacere snažilky 😉 a že sa nam to čoskoro podarí 😉

motylek17
4. nov 2009

sisa normalne som ostala kukat kto to je, keby som si neprecitala nick, tak urcite na to nepridem .... normalne, ze vitaj medzi nami.... 😀

janulka04
4. nov 2009

uz sme to nasli, si poklad... 😀 😀 😀

sisa2
4. nov 2009

maji 😀 😀 😀 ze dakujem 🙂

sisa2
4. nov 2009

jani ja viem, len kopat a kopat 😀

motylek17
4. nov 2009

ako keby ma niekto klepol lopatou... taky nezvyk... 😀

sisa2
4. nov 2009

tak to zmenim spat, som ti nechcela sposobit taky shocking 😀 😀 😀

motylek17
4. nov 2009

ale prestan, si vesela babula (a teraz sa mozeme o tom presvedcit) 😉

motylek17
4. nov 2009

utekam domov, papa

sisa2
4. nov 2009

hehe, vesela velka kopa 😀

pekny vecer!
my dnes ideme na husacinu, takze tu vecer nebudem ... ako by som inokedy bola 😔 😀

lucialen
4. nov 2009

Caute 🙂 Nikde nikoho? 😒
Ja som len pred chvilkou prisla domov, bola som u kamosky este s dalsou kamoskou s jej malym, tak sme rodili a rozhodli sme sa, ze pojdeme mrknut do Polska, ta jedna ide kupovat kocik a blbosti pre babo 🙂

miskahryzka8
4. nov 2009

Ahojte, huraaaa podarilo sa mi vybavit zumbu v malinove od 24.11. priamo v sale kulturaku 🙂 🙂

peti, no ja som si nechala meranie v starom case a ziadne zurky neboli, tak neviem 😲

groka no my me sa do 22.10. mojkali normalne a potom, ked som zacala brat ten liek, tak sme si davali pozor, ale iba tak, ze poloviciak sa spravil von, bez kondomov, ja ich nemam rada a uplne nemojkat sa tak dlho sa zase neda 🙂 , viem, ze to jedno mojkanie vyslo akurat na ovulu, ale ze by boli akcni ti kvapockovi bojovnickovia nemyslim 🙂

pozeram, ze tema varenie, tak ja som expert na spagety na tisic sposobov 😀

groka mz sme mali teraz rajcinovu so syrom a ryzou mnam 🙂

siska, ty mas novu vysmiatu foto 😕 🙂 , uz viem ako vyzeras 🙂

luci, co ste robili s kamoskou, rodili 😕 ????

tea333
4. nov 2009

jee Siska ma peknu novu fotecku 😉
ako sa mate baby? ja mam zajtra v skole test tak ma chyta panika ☹

tea333
4. nov 2009

jaj no a ja zajtra meram teplotku prvykrat, len sobota a nedela teraz nebudu mat sancu 😒
tak tam bude diera..

tea333
4. nov 2009

inak som 5.DC, tak snad to bude stacit od nedele, co bude 9. den 🙂 ked mam teraz 26dnove cykly

lucialen
4. nov 2009

Miska, no rodili sme spolu 😀 Kamoska opisovala druhej porod a ja som sa tvarila znechutene 😉 😀
Inak tvoj graf sa mi zda normalny 🙂
Tea, tak drzim palce na test 🙂 Tea, normalne meraj, ked nemozes, tak nemeraj, nieco z toho vycitame 😉 🙂

dzou
4. nov 2009

ahojte koculky moje ako sa mavate? nieco nove?
ja nic akurat som nejaka unavena z prace 😖

groka
4. nov 2009

Ahojte,som spat domka po trenazeri a bolo tutovo,neboli ma ani hlava 😀 ani mi neni zle 😀 len vajecniky mi "behaju"asi na rande,strasne ma boli

lucialen
4. nov 2009

Ahoj Dzou a Groka 🙂
Groka, no vidis, ze to nebolo nic hrozne, pre mna bol trenazer totalne trapny, o nicom. Zato ked som si sadla prvy krat do auta, tak som nevedela, ktory pedal skor tlacit, hroza 😲

tea333
4. nov 2009

groka tak super :D
luci snad moj graf nebude divny a zmateny, hehe 🙂

sharmana
4. nov 2009

ahojte, ako sa máte a čo nové?
groka. boožinku, ja som mala ešte taký starý trenažér, tam to bola pinkačka, aj ked ma najskôr ten inštruktor starý dedko za niečo sprdol, ale to si už nepamätám za čo, bolo to v r. 1996 😀 potom som chvílu aj jazdila, a teraz dlho nie, takže som ako keby začiatočník... hlavne potom stále jazdi...

dzou
4. nov 2009

presne groka hlavne treba kopu jazdit hned ako spravis vodicak ja som po vodicaku 2 roky nejazdila a bola som jak vymleta 😅

lucialen
4. nov 2009

Suhlasim z babami, ja som po skuskach vela jazdila s otcom, a ten ma stale upozornoval, pindal mi do vsetkeho a tak a mala som nervy 😀 . Ale teraz som mu vlastne zato vdacna, ze ma upozornoval a uz som dobry sofer (teda si to o sebe myslim)🙂 Len ta BA ma vyvadza z miery 😀 Ale ja si ponadavam na ostatnych vodicov a je mi dobre 😉

dzou
4. nov 2009

luci inac ty ako sa mas? uz bola ovu?ja zajtra zacinam asi merat zase

lucialen
4. nov 2009

Dzou, ovu este nebola, asi, dava si nacas. V piatok idem na folikulometriu, tak uvidim. Ale vcera aj dnes som merala, aby som vedela kedy bola ovu a ci sme sa trafili, teplota zatial dole 😒 Myslim ze zajtra alebo v piatok bude 🙂

dzou
4. nov 2009

tak drzim palceky 😉 ja vlastne budem mat koniec cyklu na konci nov. zac. decembra a to mam narodky tak by sa mohlo postatit a dat si taky pekny darcek k narodkam 😉

lucialen
4. nov 2009

Dzou, to by mohlo vyjst 🙂 To by bol krasny darcek 🙂
Ja uz chcem ovulu, lebo sa to natahuje a bojim sa ze decembrovu ovu nestihneme, lebo drahy ide prec 😒 Alebo nech to vyjde tento mesiac, to by bolo este lepsie 😀

lucialen
4. nov 2009

Do pekla, zase nic v telke, asi ma porazi 😠

dzou
4. nov 2009

a akm ide ? domov? to nebudete na vianoce spolu?
luci siska to tu urcite rozbehla a teraz bude druhy naval tehuliek a ty medzi nimi 😉

sharmana
4. nov 2009

dzou a ty si už dostala ms?
luci. na šoferovanie je najhorsia Blava, mimo viem šoferovat hocikde, len tu som nervozna, pritom poznam aj cesty docela dobre, ale sú tu takí drzí šoféri 😒
dnes mi dalsie kolegyne povedali, že vyzerám na "chlapčeka" 🙂

sharmana
4. nov 2009

ešte mi vôbec nikto nepovedal, že to u mna vidí na dievčatko... všetci tvrdia, že len chlapec a kolegovi sa aj snívalo, že sa mi narodil syn, to som už spomínala 😀