Začiname sa snažiť v júli. Pridáte sa?
Ahojte babenky
my sa chceme začať snažiť v júli. Vtedy bude mať naš synček 1rok. Dufam že sa pridate viacere snažilky 😉 a že sa nam to čoskoro podarí 😉
my sa chceme začať snažiť v júli. Vtedy bude mať naš synček 1rok. Dufam že sa pridate viacere snažilky 😉 a že sa nam to čoskoro podarí 😉

•
22. dec 2009Caute 🙂 Ach, dnes je tu tak veselo 😃 A bris sa neukazala co? Ze ci uz reklamovala cd s fotkami pipika 😃
0
ale kočky, môj mm je Panna a je úplne iný, vôbec nie je puntičkár, je pohoďák, v niečom bordelár, vôbec si nerobí z vecí hlavu... puntičkár je len na seba, ked niečo prerába tak sa snaží to urobiť perfektne a v práci je pracovitý... ja mám asi tú lepšiu tvár znamenia Panna... a dieťa bol vraj velmi zlatý, aj ked živý 🙂
práve som dorobila rumové gulky obalené kokosom, beriem dve škatule ,jednu svokre a jednu mamine, ved aj tak to budem vyjedat len ja a môj mm 😃
inač zajtra cestujeme ku svokre, neviem či budem na nete, tak Vám všetkým kočky prajem KRASNE A POKOJNE VIANOCE 😉
*********************************************************************************
*********************************************************************************
inač zajtra cestujeme ku svokre, neviem či budem na nete, tak Vám všetkým kočky prajem KRASNE A POKOJNE VIANOCE 😉
jani,my sme dnes boli v iscare a bolo super,dokladne nas oboch vysetrili,znova mam dva foliky,dnes 11mm..kazdy z ineho vajecnika 😃.....potvrdili mi PCO na sone,ale som nespecificky pripad bez priznakov ktore su typicke pre tuto diagnozu,tak ma len zastimuluju a ak to nevyjde a budeme mat dobre vysledky spermii a mojich protilatok,pojdeme na IUI ak nie tak na IVF...cize tento cyklus veget,viem ze foliky su a buduci mesiac clostylbegit,pregnyl a utrogestan...
jani,ktovie,nieco na tom bude a mozno by som aj brala...lebo uz viac potom deti mat nebudem tak keby naraz dve...no budme realisti,aspon jedno keby sa zadarilo...no po dnesnom dni sa nam fakt ulavilo a napriek tomu ze este si pockame,sme kludni a spokojni...a nejako to vsetko pocnuc spermiogramom upevnilo nas vztah...
dzou dakujem...momentalne vsetko nechavame na odbornikov a stastie...uzivame si klud a venujeme sa sebe...
dzou dakujem...momentalne vsetko nechavame na odbornikov a stastie...uzivame si klud a venujeme sa sebe...
Začni písať odpoveď...

Odošli