Aké máte skúsenosti s bonprix? Najmä tehu a nosičská móda
Ahojte tehulky a nosiace maminky ale mate skusenosti s nakupom z bonprix? Kvalita? Velkost? Treba objednat vacsie/mensie ako clovek bezne nosi? Zaujima ma hlavne tehu/nosicska Moda. Je mozne tovar vratit/vymenit? Dakujem.
@kulumulu123 ahoj. S bonprix mam dobre skusenosti, ako tehu som si kupila viacere veci na rozne rocne obdobia. Tricka, nohavicove pyzamo, svetriky. Jedine co mi nesadlo bol trenckot- prilis tenky. Kvalita fajn-sleduj si hlavne material. Tovar sa da vratit v pohode, akurat za peniazkami sa caka asi vyse tyzdna. Drzim palce 🙂
@kulumulu123 dnes mi prišla tehotenska bunda, som spokojná. Materiál, strih aj šitie je dobre. Cena super a veľkosť mám o číslo menšiu ako bezne nosím. Riskla som to, lebo to bolo jediné číslo čo zostalo 🙂 ale je akurat, zmestí sa aj väčšie brusko
@mirka_84 vsetci pisu ze treba o cislo mensie objednat. Moja normalna velkost 36/38 tak som si objednala tehu mikinu 36/38 sadne super. Kabat tehu/nosicsky som 36 neobliekla ani na spodne pradlo tak som vratila objednala 40 na letne tricko som ho Len tak tak navliekla ale nedokazala sa v nom pohnut... takze tomu vobec nechapem. Vratila som kabat a kupila druhy na mk mala som ho aspon sancu vyskusat a neplatila X krat postovne hore dole....
@kulumulu123 ja stale citam recenzie a potom sa rozhodnem ci ano alebo nie a aku velkost. Ja mam od nich mikinu co mi sadla cislo 44/46 a pritom nosim 38 .. A niektore veci mam aj mensie a su dobre.
@kulumulu123 tak to asi neplatí na každý kus. Ja som si tu bundu objednávala s tým, že ju asi ani nezapnem a vrátim ju. Ale sedí dobre. A to je moja prvá vec odtiaľ. Ale je to parka a tie bývajú voľnejšie
Pozor na podprsenky, ja som objednala na kojenie (super cena) a svoj rozmer (hoci som vtedy mala trosku väčšie) a boli obrovské, nepoužiteľné.
Objednával niekto tehotenské legíny 2ks za 23,98€? Neviem, aké číslo mám objednať. Čakám dvojičky, zajtra začínam 7 mesiac. Pred tehotenstvom som nosila 48, ale teraz mám miery brucha ako keby 56. Ale aj tak veľa ľudí sa čuduje, že dvojičky. Že veď mám len trochu brucho dopredu. A ako treba robiť platbu najlepšie? Dobierkou alebo prevodom vopred. Nerada dávam číslo na karte bankomatovej. Budem rada, ak mi niekto odpovie. Ďakujem
@veronice objednala som 29.3.legíny 48/50 a 52/54. Mala som zľavu 20% a poštovné zdarma. Obidvoje legíny boli skladom. Zľavu mi odpočítalo pri objednávke. A dnes mi prišla zmena objednávky (bez zľavy). Je to normálne, keď písalo, že tovar skladom? A dodacia doba 3 až 4 týždne. Veď za 3 alebo 4 týždne už môžem porodiť a legíny mi budú nanič. Môžem zásielku neprebrať? Prosím o radu. Ďakujem
@evkao ahoj, prosim,môžeš mi poslať link na Bonprix skupinu! neviem ju nájsť.. ďakujem 😊
@evkao ďakujem 😊
@kulumulu123 velkost 2 cisla hore dole, cize castol vraciam, kvalita po jednom oprani ako teplaka....
občas tam niečo objednam, ale su aj eshopy, kde nakupujem ovela viac (mam rada značkove oblečenie)
tiež tam občas niečo kupim, ale značkove veci a doplnky si kupujem z ineho eshopu
vacsinou maju dobre veci a to sme odtial kupovali dost. Malokedy pride sklamanie. A vedia mat aj rozne akcie a zlavy. Mam odtial par pyzam a jedno tehotenske a nemam im co vytknut. Len cislo treba objednavat o jedno az dva mensie, nez nosis, tak to maju nastavene.

Nekvalitné, umelé oblečenie, dodanie skoro mesiac a to to mali na sklade. Prišlo rozdelené v 3 zásielkach, deň po dni. Už nikdy viac. Nečakala som mega kvalitu, ale toto prišlo horšie ako od číňana. Rozhodne neodporúčam.