icon

Čo znamená nápis "Jemne ma" na tričkách Kristíny Tormovej?

hruska91
19. mar 2024

Ahojte baby,

Viem až teraz som objavila Ameriku - no dostala som sa k tričkám na dojcenie od Kristíny Farkasovej/Tormovej - no je na nich (okrem rôznych iných ) text “jemne ma” . Tie tricka sú v zľave 😅 ale čo to znamená?

Viete niekto vysvetliť súvislosť čo je to “jemne ma” ? 🤷🏻‍♀️
Dakujem

10zabka
•
19. mar 2024

mne to evukuje len jedno: je"b"ne ma... možno sa mýlim

luccija
•
19. mar 2024

@hruska91 traposina aku vymyslela Tormova🙂sorry veľmi som zaujatá málokto ma tak irituje ako ona🙂)veď, ak sú pekne a dobre zober ich.

kati301
•
19. mar 2024

@10zabka nemylis, je to tak. Jej tricka sú proste slovne hratky a zvraty 🙂

kat_
•
19. mar 2024

je to slovna hracka, ano, v situaciach, kedy si myslis, ze ta uz je*ne, tak to treba vyriesit nehou, jemne 🙂 mne sa to paci 🙂

10zabka
•
19. mar 2024

@kati301 viem, poznám jej "tvorbu". Toto mi už pripadá tak trochu cez. Ja som vždy dojčila s láskou a nikdy by mi to nebolo na um zišlo (alebo možno v noci, len tak mimovoľne? 😉?).

mondolina
•
19. mar 2024

keďže sú to tričká na dojčenie tak vo mne výraz " jemne ma" evokuje bábätko jemne ma cickaj, saj
nie že jeb*ne ma

h2
•
19. mar 2024

Môj kolega má tričko s veľkým nápisom "Mám v pi*i", len namiesto tej hviezdičky je tam normálne písmeno č a ešte aj veľký názorný obrázok. A už ho mal aj pri jednaní s klientmi na sebe. Kristínu Tormovú by rovno "jemlo", keby to videla. 😂

alantroj
•
19. mar 2024

jemne ma...akoze jemne so mnou zachadzaj.

katka700
•
19. mar 2024

@hruska91 Netuším kto to je ale podľa fotiek kvalita šitia na úrovni pepco/Kik/a podobne reťazce. Podivne pokrutene švy, zle vsadené rukávy, niekde obtiahnute inde odstava, celkovo divné strihy. Ak je aspoň materiál kvalitný, škoda ho.

hederamonstera
•
19. mar 2024

@mondolina vobec😂

mondolina
•
19. mar 2024

@hederamonstera
nie? 🙈 prečo? 🤣

barka1
•
19. mar 2024

Tak samozrejme, že je to slovna hračka...vsak co ine by to mohlo znamenat?

syslik81
•
19. mar 2024

26 za tricko jemne ma kt vyzera ako keby ho uz niekto nosil .. no asi by ma ozaj jemlo keby ho na niekom vidim .. ale je v zlave no nekup to

elenita
•
19. mar 2024

@h2 ktovie, co si mysleli ti klienti 🙈🙈

hederamonstera
•
19. mar 2024

@h2 😂 aspon vidno ze tym trickom nehra formu a neklame

janewithane
•
19. mar 2024

Ten pocit medzi je×ne ma a jemne so mnou ;)

evaachesa
•
19. mar 2024

Ja som to automaticky pochopila tak že je to v podstate jemnejší výraz pre jebn_ ma. Či zle to chápem? 🤔 😃

miskakyska
•
19. mar 2024

...preklep a preto sú v zľave 😄

simonahra
•
20. mar 2024

@evaachesa tiez som to pochopila takto, ale ako citam ine komentare, tak to moze mat aj ine vysvetlenie.

galganka
•
20. mar 2024

Je to slovná hračka od jemnosti a "jeb.e ma".
Toť, ako to vysvetľuje autorka:
Žijeme v dobe, kedy máme každý deň pocit, že nás porantá. V dobe plnej politických prúserov, vírusov, drzých detí, čudných ľudí, úplne čudných chlapov, vysokých hypoték, zgrcnutých tričiek zo sušičky, kociek lega na zemi, vrások okolo očí... v dobe, kedy neviete, či bude v obchode toaleťák, kedy nastáva globálne otepľovanie, kedy z času na čas nastane rodičovské združenie, kedy nechcene priberáte a potrebujete veľa čokolády a pizze na noc, v dobe, kedy vás nikto nepočúva a deti ochorejú presne pred dovolenkou, kedy je otec vašich detí strašný čudák a chlapec vás pošle do kelu, lebo cíti, že vy ho veľmi ľúbite a on vám vašu lásku nedokáže tak naplno opätovať, kedy vás niekto požiada o ruku, no doma má manželku a dieťa, kedy máte špeciálne dieťa, ktoré strašne kričí a to druhé kvôli tomu nevie spať a tak ste celá rodina od tretej rána hore a vy musíte odoslať tri granty, kedy máte špeciálne dieťa a ste z toho totálne vyhorení a máte pocit, že vám všetko preteká pomedzi prsty a už niet východiska, kedy ste slobodnou matkou a presťahujete sa do hlavného mesta, lebo máte odvahu a potom aj depky z obáv, kedy robíte to, čo vás tak veľmi baví, ale ste z toho také unavené, že nevládzete, kedy... v dobe, kedy sa vám pokazila umývačka riadu, alebo máte PMS, alebo len náročný deň za sebou a tak na celý svet chcete zakričať: "Jemne ma!!!!!!!" ...áno, milé zákazníčky. Neha je to, čo nás môže v tejto drsnej dobe zachrániť. Neha.

evaachesa
•
20. mar 2024

@galganka ok, čiže v preklade Jebn_ ma. 😂

galganka
•
20. mar 2024

@evaachesa ale celkom jemne ťa jeb.e. 🤷🏼‍♀️

evaachesa
•
20. mar 2024

@galganka jasné 👍😁