Dobrá tehotenská podprsenka

christin1280
21. nov 2020

Ahojte baby, ja mam taky problém ze som tersz v 17tt a mam hrozne velke prsia, naliate, tazke, uz mi nesadne ziadna podprda, pred tehu som mala velkost 85C cize dost velke a teraz to je extremna zataz..Neviete mi poradit nejaku podprsenku kde ju mam kupit ktorá pekne sadne a netlaci nikde na taketo velke prsia?

lenuska9999
22. nov 2020

Neviem odkiaľ si. Treba zájsť do obchodov, kde majú čisto len spodné prádlo, tam majú väčší výber. Ja si vlastne ani v takych bežných obchodoch veľkosť na moje nekúpim.. keď som bola tehu siahala som po podprsenkách bez kostice , pretože mi to bolo vtedy všetko veľmi nepríjemné.. a doma som nosila tu na dojčenie.

livka283
22. nov 2020

@christin1280 ja som mala pred tehu 75c, kúpila som si v meste u nás v ke čisto v obchode so spodným prádlom 85E už mi je malá tak som objednala väčšiu z Bonprix, lebo cenovo je dostupnejšia, majú aj väčšie veľkosti

jaskolka
22. nov 2020

Ja mam tiež velke prsia, objednala som z Bonprixu, veľkosť 90 E a som spokojná, sú pohodlne, cenovo dostupné, a veľkosti majú aj väčšie, odporúčam

ivka21
22. nov 2020

Ja mam tiež z bonprix 80 F, ale určite si kúp netehotensku s vystuzou a kosticami. A ak si chceš byť istá ci sadne kľudne aj z pepca len poskúšaj keď ti zas podrastu výmenis za novú. Ono sa ti to este dosť zmení ja pred odtehotnenim 75 d som mala až mi je ľúto všetky tie značkové podprsenky vyhodiť.

katka281
22. nov 2020

@christin1280 ahoj, ja mam velkost 80D a mam podprsenky na kojenie/tehotenske z astratexu. Dobre drzia, netlacia, netahaju, su pohodlne, vydrzia roky...ja som velmi spokojna. Ak nesadne, vymenia alebo vratia peniazky.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.


Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre