icon

Je potrebný župan do pôrodnice v lete?

Včera o 08:08

Ahojte, je potrebný župan do pôrodnice ? Termín mám koncom augusta, predpokladám, že bude dosť teplo 🙂 župany bežne nenosím

kkovacovak
Včera o 08:11

@anonym_autor nevyužila som ani v zimných mesiacoch

anonym_104554
Včera o 08:12

Podla mna netreba, maximalne nejaky latkovy co prehodis cez seba ak nechces chodit po oddeleni v nocnej koseli.

anonym_1b26e7
Včera o 08:12

Zbytočnosť

anonym_7d0312
Včera o 08:28

Prvého som rodila v januári, a ani vtedy som ten župan nevyužila. Druhé idem rodiť tiež v auguste, a župan určite neberiem. Zbytočnosť.

anonym_e0d9b4
Včera o 08:39

Mala som kratky muselinovy. Bola som nim prikryta na miesto periny. Bolo asi milion stupnov. Mala som ho ked som potrebovala ist na chodbu lebo tam bol vsade strasny prievan a citila som sa v nom menej ako 'bezdak' v kojacom pyzame :D . Akoze normalny zupan by som urcite nebrala.

anonym_5e8ad9
Včera o 08:42

nevyuzila som ani v zime, bolo tam prilis horuco

anonym_c8f6d3
Včera o 08:51

Rodila som vo februari a ako som zupan priniesla, tak som ho aj odniesla 🙂 cize za mna netreba

kacena4
Včera o 08:53

ak planujes cele dni byt v pyzame potrebujes ho ak niekam pôjdeš, ja som vzdy v nemocke v pyzame v noci v obleceni cez den

thereisabear
Včera o 09:52

V pôrodnici je horúco aj v lete aj v zime. Tam nejde o chlad, iba o prekrytie. Pri prvom som používala, pri druhom mi to už bolo jedno a nevytiahla som ho.

annel19
Včera o 09:53

Ja som využila. Mne bolo v pôrodnici stále zima,ešte aj hrubé ponožky mi musel manžel doniesť.

euka210
Včera o 11:14

@anonym_autor kupila som pri prvom tehu...do nemocnice zbytocnost, pri dalsich som uz ani nebalila, pouzivam ho akurat doma v zime.

elz1920
Včera o 11:29

Župany sú aj tenké. Nevieme dopredu, aké bude počasie. Možno sa budeš tak potiť z hormónov, že ti nočné košele nebudú stačiť a budeš rada aj za čistý župan.

anonym_ba87fa
Včera o 11:42

Ja som rodila koncom júla pred tromi rokmi ale mala som zo sebou taký tenký a veru niekedy sa mi zišiel .Tiež župany nenosím

saxana000
Včera o 11:48

vobec si ho nebal akurat skoda miesta v kufri

michaela329
Včera o 11:58

@anonym_autor ja som rodila v januári a bolo tam teplo alo v pekle 😃 Nepotrebovala som ho kvôli pocitu tepla, ale mne bolo napríklad príjemnejšie ísť v župane na chodbu ako len v košeli 🤷 Mala som tenký, bavlnený.

anonym_a22720
Včera o 12:03

Ja som mala. Lebo ked som isla s babatkom na vysetrenia. Alebo so sebou na utz tak trebalo ist do inej casti. Tak som tam nechcela chodit len v koseli 🙈 ale uz potom to prerobili a bolo vsetko v jednej chodbe. Tak to uz netrebalo vobec.