Kde kúpim tehotenské oblečenie v Žiline?
Ahojte maminky, neviete mi poradit, kde v Ziline sa da nakupit tehotenska moda? Ja viem len o predajni "Mama a ja" v Carrefoure a tam je biedny vyber + premrstene ceny aspon triciek (z Polska) urcite ;) Dakujem!
Ja som tiež mala problém v ZA s tehu oblečením, nakoniec som takmer všetko pokúpila cez net. Vyslovene obchod s tehu oblečením asi ani nie je, zopár kusov majú napr. v predeti.sk - je to úplne dolu v Mirage, ale ceny sú luxus - nohavice alebo rifle pod 40 tam nekúpiš. Mne sa to zdalo veľa. Ale sú to teda značkové veci. Ešte je obchod pre detičky na bulvári - so všetkým možným, tam je tiež tehu móda a oveľa prijateľnejšie ceny. Sukne, nohavice, topy, nočné košielky. Sú tam aj nejaké poľské výrobky, ale ja som s ich kvalitou spokojná. A napr. nočné košele sú geniálne, veľký výber, česká a slovenská výroba.
jej, uz ma d_anica predbehla...🙂 Ten obchod smerom nahor od nemocnice je určený hlavne pre moletky, majú aj pár tehu oblečenia, ale také ako za komančov mi to prišlo...
A kde aspon priblizne na bulvari to je?
Ak pôjdeš smerom od Auparku, tak je to na pravej strane. Keď sa budeš dívať do výkladov, hneď to zbadáš, nie je šanca prehliadnuť.
v mirage je dole pri bille obchodik pre deti a maju tam teraz krasne vecicky aj vypredaje
Dakujem velmi pekne za rady 🙂
@gutka79 moja, nasla si teda nieco v tej nasej zabudnutej Ziline pre nas - tehulky? Ak ano, tak kde, prosim ta. Dakujem.
Ja som si tehu rifle kupila v riflom svete, tricka cez net. Niekedy maju tehu veci aj v Lidli alebo v normalnom obchode. Napriklad niektore strihy triciek a bluzok sa daju nosit aj v tehu.
Skúste do vyhľadávača zadať happymum a určite si vyberiete 🙂
kup si len tehu rifle a tričká o číslo väčšie. ak nechceš byť za sexi trendy tehulku v pohode to s tou garderobou prežiješ. ja som kupila rifle v žiline v auparku v mama a ja a v ostatnom som improvizovala.

Ahoj! ešte maju v Pre deti v OC Mirage, ale tam majú tiež predražené veci 🙄 ja som vlani videla pekné veci v jednom obchode s detskými vecami na bulvári, a ešte je jeden obchod tuším na ulici smerom hore od nemocnice, ale tam som nebola, len sme išli autom okolo.