Kde kupujete tehotenské legíny?
Baby, kde si kupujete tehotenske leginy? Som v 14 tt, objednala som si z Lidla tehotenske leginy c.38. Som chuda 166/51kg, na nohach, a zadku su mi dobre, ale uz teraz mi ten pas na bruchu je akurat. A ked budem viac v ako napr. 25tt uz mi budu ma bruchu male, ta latka nie je nejako elasticka. Tak musim si kupit vacsie leginy, ale neviem kde 😕.

neboj budu ti dobre aj do konca tehu, tiez ich mam.
Ja nosím lidlovske legíny aj teraz v 34 týždni, ale mam zatiaľ stále troška menšie bruško
Ahoj to sa ti možno len zdá 🤔 ja som tiež tie z lidla nosila až do úplného konca tehu. Nič iné mi už dobre ani nebolo 😂
HM 🙂
Ja z H&M a nosila som ich az do porodu. Ale asi aj po porode :D boli pohodlne.
Mam velkost XS/S. Aj pocas tehotenstva som mala xs/s, len s velkym bruchom.
Takze odporucam.
Dobre drzali a pritom vobec nestahovali. Praveze vo vyssom stadiu tehotenstva som v nich mala lepsi pocit, ze mi ako keby tak “drzali” brucho.
Neboj, aj ja ich mám, aj mne sa zdali malé a nakoniec som ich nosila až do konca tehotenstva. Od pôrodu som schudla 17 kíl a stále ich doma nosím a sedia mi 😂
Ja nosím z bonprixu...sú úplne okej ešte v 32tt a podla mňa do pôrodu (číslo ake nosím). Možno ešte objednám jedny väčšie
Najlepsie leginy podla mna ma calzedonia, su aj teplucke, take hrubsie

Podla mna sa ti len zda ze su ti akurat. Ved pozri ake to mas zvlnene na brusku. Tiez mam z LiDLa som v 18tt (no mam mensie brusko ako ty) a tiez su mi takto zvlnene. Podla mna je tam dost vola este 😉