icon

Najlepšie dojčiace podprsenky pre ženy s malými prsiami

Včera o 05:40

Ahojte
Mám takú dilemu. Ja mám veľmi malé prsia, lepšie povedané žiadne. Úplne lentilky
No a potrebujem si už pomaly pripraviť tašku do pôrodnice a tak a ja rozmýšľam akú dojčiacu podprsenku si mám vlastne kúpiť keď do nej aj tak nemám čo dať 😀 pozerala som Canpol babies podprsenky ale mne sa proste zdá že to mi všetko bude len veľké. Inak podprsenky nosím také vystužené s malými košíkmi.

Ženy s podobným problémom čo tu ste, tak ako ste to riešili? Čo by ste mi poradili? Neviem že či keď si objednam tu Canpol babies z internetu, ci ju budem môcť po vyskúšani vrátiť ak by bolo zle.

eeffka
Včera o 05:49

Nemusis mat nutne dojciacu podprsenku, treba ti taku ktoru viec sriahnut pod prsnik. Lambada, cipkova elasticka, taka ako plavky neviem ako sa to vola, hlavne nic vystuzene a tvrde

anonym_f2da1b
Včera o 05:53

Ahoj, aj sa mám lentilky. Tak 4 dni po pôrode, keď sa mi naliali prsia, som mala C-čkové, pre mňa obrovské. Kúpila som 75/B, hoci som nosila A. Záleží, či budeš dojčiť a budeš mať mlieko.

anonym_cf7ae6
Včera o 05:55

Ako píše predomnou. Maj takú, akú nosíš, resp. pohodlnú. Možno z lindexu by som poradila. My musíme vyskúšať😉

titla
Včera o 06:54

Ja mam male prsia, nie uplne lentilky, ale take mensie co nepotrebuju podporu. A aj ked som mala mlieka pre celu ulicu, prsia sa mi nijak extra nenaliali (paradoxne v tehotenstve boli vacsie a napatejsie ako po porode). Ten prvy rok po porode, kym som dojcila a bola vacsinou doma, tak som nosila len tielka na kojenie, bez podprsenky. Cez prsia je ta latka zdvojena, cize bradavky nepresvitali, predok odopnes a prso je kedykolvek k dispoziici. Dostat ich v Lidli, aj HM.

anonym_6e3262
Včera o 07:27

Ahoj. Som na tom podobne. Tesne po pôrodoch sa mi však prsia naliali tak, až som si pripadala ako Pamela a mlieko mi doslova tieklo prúdom. Za mňa sú najideálnejšie také tie mäkké, bez výstuže - niečo ako športové, len sa dali odopínať na ramienkach. Kupovala som normálne svoju veľkosť a ony sa pekne prispôsobili na nonstop meniacu sa veľkosť (keď sa bábo napapá, prsník spľasne). Zmestili sa do nich aj vložky a mohla som v nich aj spať, lebo netlačili. Mala som také z HM a Bonorixu. Myslím, že to boli dvojbalenia. No a potom som mala aj jednu takú "krajšiu" - hrubšiu, akoby trošku vystuženú (pripomínala bežné podprsenky), tiež z HM. Intenzívne som ich využívala prvé mesiace intenzívneho kojenie, potom som nosila aj svoje bežne, ale tiež také skôr mäkššie bez kostíc, ktoré sa dali ľahko odhrnúť. Počas celého kojenia som mala prsia len mierne väčšie (s výnimkou prvých dní).

anonym_297b21
Včera o 07:29

Tiež mám na hrudníku s prepáčením 💩🥲 ale dojčila som pol roka a druhého 1,5roka. Pri prvom som neriešila, veď načo zbytočné veci a pri druhom mi kamoška posunula túto https://www.benulekaren.sk/medela-nocna-dojciac...
Nej bol malá, a teda objednala som ďalšie 2 kvôli praniu a 1,5 roka som chodila len a len v týchto 3 podprsenkách a boli to najlepšie investované peniaze čo sa týkalo mňa po pôrode, ozaj neviem nájsť nič čo by mi tak uľahčilo život ako táto podprsenka, jedine ešte nosič, iné “špeciálne” som fakt nič nepotrebovala. Medela má ešte 2 iné typ podprseniek, ale mne najviac vyhovovalo toto kvôli najmenšími odhaleniu pŕs, keďže ja som kojila všade a takto som ostala čo najviac zahalená.

thereisabear
Včera o 07:31

Najlepšie mi sedeli Lindex.

anonym_6e3262
Včera o 07:33

... niečo na tento štýl.

jablkovastrudla
Včera o 08:06

Pred detmi som mala kosik A, kupovala som si take podprsenky ako pridala baba nado mnou. Tiez h&m, take ako lambada. Oni su cele take elasticke takze sa prisposobia velkosti prs. Len ich nekupuj dopredu vela kusov lebo mne prsia skoncili na D kosiku pocas kojenia 😅

moze
Včera o 08:08

Ja som mala mini prsia, potom, ked som kojila, mala som asi o 2 cisla vacsie, ale stale som nosila len tento typ podprseniek, pekne sami tam dali dat aj prsne vlozky proti preteceniu mlieka. Ked som isla kojit, len som si podprdu vytiahla nad jedno prso a v klude som nakojila. Bolo to rychle, nemala som nic od mlieka, ako ked mas podprsenku pod prsnikom.

autor
Včera o 09:03

Ďakujem dievčatá za rady 🙂
Najhoršie je že neviem dopredu či budem alebo nebudem kojiť, no musím si takú podprsenku zabezpečiť . Skúsim ísť radšej osobne do H&M aj do Lindex pozrieť nech si vyskúšam rovno na mieste, nech neobjednavam zbytočne online . Zatiaľ sa mi pozdáva tá vystužená čierna čo tu niekto vyššie pridal z H&M

anonym_6b18a2
Včera o 10:20

No ja mám tiež malé a nemám ich o nič väčšie teraz počas kojenia nosím rovnakú veľkosť 😅 , kúpila som si Medelu za nehorázne peniaze a potom som si objednala z H&M čipkované na dojčenie a sú oveľa lepšie majú aj tvar a nevyzerám ako doska, teraz som si objednala opäť , sú to tieto na foto

anonym_b063e0
Včera o 18:57
bluka2
Včera o 19:10

Ja som začala 6.rok dojčenia 😀 a bud take s v-výstrihom ako bol daný link a nie tie na otváranie (to sa ešte niekomu chce robiť ten krok navyše s hladným babom?) alebo ďalší level je vrch od plaviek 😁 to nosím teraz každý den, je to perfektné, dobre sa to naťahuje / ľahko z toho vyjde prsník von a stačí 1ks lebo ten materiál po praní super rýchlo vyschne, takže ráno mas zas novú. Nehovoriac o tom, že do veľkosti pred tým ako sa ti nalejú prsia je ťažké sa trafiť, plavky znesú viac variácie, tam das nič aj všetko…
Do pôrodnice som si nebrala žiadnu, veď oni si tam tie ich erarne nočné košele operú