icon

Oblečenie v pôrodnici

1. jún 2022

Čakám prvé dieťa tak neviem. Dovolia mi dieťa v pôrodnici obliecť do svojho oblečenia? Ak si ho sama prezlečiem samozrejme?

Nemyslím si, že tam perú netoxickým práškom a nenadchýna ma predstava, že toto budú dávať na moje malinké bábätko.

petamich
•
1. jún 2022

mozes, im je to jedno v com je oblecene, moze sa ale stat, ze napr. ho zoberu na vysetrenie, grcne si tam a prezlecu ho do ich a tvoje skonci ktovie kde spolu s erarnym - nas na to upozornovali na pred-porodnom kurze 🙂 ale inak jasne mozes

slavuska1506
•
1. jún 2022

Prinesu ti ho oblecene, mozes si ho prezliect potom

diamond007
•
1. jún 2022

Aj v pôrodnici má na to upozornili keďže som mala celú tašku svojho (nevedela som) že aby sa nestratili radšej svoje nemám dávať.

basska_b
•
1. jún 2022

Mne tiez takto stratili vlastne bodycko, proste ju prezliekli na dakom vysetreni a hodili medzi erar... ale nevadilo mi to, lebo to bolo take to rastuce z Lidla, co sa strasne vytaha... to tam budes musiet potom nahanat svoje oblecenie po nemocnici

zorkahorka
•
1. jún 2022

Neber si nic, ani svoje latkove pluenky,lebo o ne prides. Oni tie ich vevi vyvaraju, tvojmu babu sa nic nestane

martinafilip
•
1. jún 2022

Ako tak čítam, tak asi záleží od pôrodnice - my (v Trnave) sme mali v zozname, čo si priniesť aj oblečenie pre bábo a teda zišlo sa.. malá sa z ich oblečenia vyhadzala a samé sestričky mi odporučili, aby som ju prezliekla do vlastného, ak mám.. a nebála som sa, že by sa niečo stratilo, lebo malá bola stále so mnou na izbe a aj vyšetrenia absolvovala buď na izbe alebo sme chodili s deťmi..

beata_k
•
2. jún 2022

Vezmi aj svoje oblecenie. Moje dieta sa vyhadzalo z ich oblecenia. (prasku) Vzali ho na vysetrenia aj si grclo. Nestratili mi nic. Vratili mi oprate.

ankare
•
2. jún 2022

Z ich oblečenia sa Tvojmu babu nič nestane. Ak bude mať reakcie,obleč do svojho.
Mimochodom... plánuješ bábo očkovať? Toto je toxické omnoho viac.
Držím palce!

nwnw
•
2. jún 2022

Mne vratili oblecenie a na vysetrenia som sla s dietatom. Latkove plienky mi kazali sestricky, lebo oni davaju tie jednorazove umeliny. Ked sa v noci pogrcka, tak erarne nema kto dat.

travelllerka
•
2. jún 2022

Mne dokonca sami odporučili vlastne oblečenie, lebo sa dcerka vyhádzala, ze to asi z ich oblecenia. A co som bola prekvapená, dávali vždy pozor, aby moje nestratili. Bratislava Ružinov. Ale myslím, že sa skôr vyhádzala z čokoládoveho croasantu, čo mi muž doniesol 🙂

lucinka1988
•
Autor odpoveď zmazal
•
len_nig
•
2. jún 2022

Tiež si myslím že záleží na tom kde budeš rodiť, ja presne ako @martinafilip som rodila v TT a nebola šanca aby sa moje oblečenie stratilo, lebo bábo bolo nonstop so mnou aj na vyšetreniach a ich oblečenie ktoré dostal prvý deň som ja hádzala do koša na prádlo na izbe. Takže v pohode si zober svoje veci 😊 ja som tiež dávala svoje

mirkaferko
•
2. jún 2022

Presne, záleží kde budeš rodiť. Ja som v TT a tam mi dokonca doktor povedal, aby som si prezliekla do svojho, nakoľko malej sa urobili červené bodky. Kúpala som ju v ovsenom kúpeli a dala naše oblecčko a do dvoch dní to zmizlo. A malá bola stále so mnou, aj na vyšetrenia som chodila s ňou.

katulienocka999
•
2. jún 2022

Dovolia 😊 mne napríklad odporucili, lebo sa vysypal.. Sama doktorka hovorila, ze mu nemusela sadnúť ich chemia tak mam davat vlastne 😊 oblečenie sa mi vzdy vrátilo spat 😊

autor
•
2. jún 2022

Dakujem baby za info ❤️ Vezmem teda nejake skarede co sme dostali keby sa nahodou stratili aby mi nebolo luto 😂

domiklik
•
2. jún 2022

Zober si vlastne... Lebo neviem ci to Peru v kyseline