icon

Poraďte predajňu s tehotenským oblečením v Bratislave

moonlightka
22. máj 2012

Ahojte neviete poradit dobru predajnu s tehotenskym oblecenim v Ba. Je vela internetovych obchodov ale asi je lepsie si to vyskusat. Dakujem za info.

larra84
8. máj 2014

Baby, ak by niektora chcela objednavat cez zahranicne stranky / newlook.com, nextdirect.com.. / napiste mi, rozdelime si postovne 🙂

petkaally
25. máj 2014

ahoj holky..prosim Vas nechodite nektera do Zara v BA, ale ne do Avionu. Potrebovala bych tam neco koupit a v Avionu to uz maji vyprodane. Kdybyste tam nahodou mela nektera cestu, nepodivala byste se mi tam na jedny sandalky a neposlaly byste mi je? Poslala bych Vam predem penize na ucet. Dekuji

karlito272
30. máj 2014

Ahoj dievčatá, nečítala som všetky príspevky. HM MAMA majú v ktorom nákupnom centre??? Bola som v Eurovea, išla som na istotu, no nič som nenašla, prehliadla som? Ďakujem 🙂

cica869
30. máj 2014

moja svagrina ma kamenny obchod ale v kosiciach ale ma aj e-shop 🙂

sasa1983
30. máj 2014

@karlito272 len HM Eurovea, ale bola som tam minulý víkend a sklamanie veľké, pôjdem do Rakúska...

karlito272
30. máj 2014

Aha, tak som to prehliadla pôjdem kuk. Kedysi som nakupovala v CA, tiež som tam teraz bola a biéééda 🙂

mamulienkashop
22. jún 2014

Pre budúce mamičky existuje kamenný obchodík s tehotenskou módou v Poprade, ale zároveň aj e-shop pre celú SR.

haimi
20. jan 2015

Kocky, v ktorom h&m v blave predavaju tehotenske oblecko? Len eurovea, alebo aj aupark, popr. Avion? Dakujem

konik11
11. feb 2015

@haimi Bola si niekde v BA kupovat tehu oblecko? Ja som bola nahodou zatial len v centrali, ale v C&A vyber biedny. V babymarket v avion vraj maju nejake kusky, zatial som nebola. Inak skor uvazujem o kupe cez net.

haimi
11. feb 2015

@konik11 ja som kupovala len rifle. Kupila som ich v h&m, ale tehotenske veci maju len v eurovei. Stali 25eur. Rifle by som neriskla kupovat cez net. Ved popr zbehni tam kuknut, ci ta nieco oslovi

sisa321go
21. apr 2015

@moonlightka Ja som bola velmi spokojna v obchoduku ma-ma na Bajzovej 4, v Ba pri Zimnom stadione. Maju pekne veci a su otvoreny cez tyzden od 12.00 do 18.30 a v sobotu od 10.00 do 13.00.....maju aj webstranku, www.ma-ma.sk, na stranke je aj kontakt...pekny den Sisa

perzefona
14. máj 2015

Baby co ste si kupovali cez nextovu stranku veci...... Sedela vam velkost ako ste nosili pred tehotenstvom? Lebo chcem si objednat vrch som mala vzdy 38 a gate 40.... A teraz neviem ci si mam objednat radsej mensie ci vacsie. Dakujem

radicsh
19. máj 2015

čaute, odporučam do pozornosti našu webstranku exkhlusive.sk kde najdete super šaty, veci, topy, tuniky aj pre tehotné ženy za veľmi rozumnu cenu a každý týždeň nova kolekcia

sadika
12. jún 2015

ja si tehu oblecko nekupujem, naco aj? staci si kupit normalne o cislo dve vacsie, doplnit to opaskom a pod a mate to za rozumnu cenu. Vyhadzovat prachy za kus handry na jednu sezonu nemienim 🙂

thinna33
17. jún 2015

tehu rifle ci leginy su dost dolezite, saty a tricka si das hoc ake ale gate aj o dve cisla vacsie prostre tlacia v strede brucha alebo padaju na riti, takze tak.. Ja som nakupila nohavice v H&M v eurovei, ale treaz potrebujem aj sukne, tie tam vtedy nemali tak chcem pozriet aj C&A len neviem ktore C&A v Bratislave ma tehu veci - Aupark ci Avion??? A H&M okrem Eurovei je este niekde s ponukou tehu?

sadika
17. jún 2015

@thinna33 v centrali maju tehu oblecko v C&A, ale slaby vyber

lubiduch
17. jún 2015

Osobne vyskusat veci urcite na bajzovej ten obchodik,ja som tam aj do prace pekne veci tehotenske pokupovala co inde malokedy som nasla. Inac kupis tehotenake aj vo velkych H&M predajniach,myslim ze v eurovei maju. Tie ostatne obchody mi prisli dost drahe. Ja som este objednavala kolekciu maternity z Gapu. Velmi sa mi osvedcili odtial potom aj tricka na kojenie,jedine co som videla ze som stale vyzerala ako zena 🙂)))

izabela7
19. jún 2015

@thinna33 aupark ma lepsi vyber ako central, ale najvacsi vyber je v avione

alika08
5. máj 2016

Poradte mi prosim v ktorom obchodnom centre v Bratislave najdem znacku H&M MAMA . Dakujem za pomoc 🙂

babistatka
29. máj 2016

@alika08 toto by aj mňa zaujímalo. Viete v ktorom HM v BA majú tehotenskú sekciu? V NR bohužiaľ zrušili.... že nedostatok miesta

filajka
2. jún 2016

@alika08
@babistatka caute, zistili ste, v ktorom HMku maju mama kolekciu? resp. neboli ste kuk?

babistatka
3. jún 2016

@filajka no sem nikto neodpisal, ale tento idem tento víkend do BA, dám vedieť 😃

filajka
3. jún 2016

@babistatka no ja idem zajtra kvoli inemu do avionu, tak to omrknem a dam vediet pripadne aj ja 🙂

alika08
3. jún 2016

@babistatka @filajka ahoj ja som bola v eurovei v HM Mama, lebo som pocula ze tam maju faj veci , ale neoplatilo sa, nic tam nie je...ale neskor som bola v avione tak som sa isla pozriet do HM a super vecicky som si nakupila v oddeleni Mama. Pekne, pohodlne..Keby ze viem skorej tak tam idem hned 🙂 vela stastia baby

filajka
4. jún 2016

@alika08
@babistatka no prave som dosla z avionu a nic kocky...mali sice v HM mama veci, ale podla mna dsot malo a velke cisla...ja som chcela aspon obycajne tricka nakupit a mne ani sa nezdali ako tehotenske, ale klasicke HM..az na stitok mama...teraz mi boli dobre, ale co o 2 -3 mesiace.../teraz som v 5tom mesiaci../ a c&a malo trochu viac veci, skusala som si bluzku 36, ale topila som sa v nej cela..verim ze v 9 mesiaci by brucho do toho dorastlo, ale dufam, ze do takeh velkosti sa mi ramena a prsia zas nenafuknu :D a to vas ubezpecujem, ze nie som ziadne mega tintitko....

babistatka
4. jún 2016

@filajka @alika08 ahojte ja som tiež práve došla z avionu 😃 v HM tiež sa mi nezdal až tak veľký výber, ale kúpila som dve veci a v CA tiež dve veci, krátke aj dlhé rifle, tam sa mi zdal lepší výber nohavíc. Takže nakoniec celkom úspešne. Topy podľa mňa ani netreba úplne tehotenské možno, stačí volnejší strih.

jana358
Odpoveď bola odstránená
danielle123
1. júl 2016

Dobrý deň, mám na predaj značkové tehotenské veci zo zrušenej predajne za polovičné ceny bol by záujem ?

filajka
10. júl 2016

@danielle123 podla toho kde sa tie veci nachadzaju (a teda, ci je moznost vyskusat) a ake su ceny...ale ja by som o par kuskov mozno este mala zaujem, dakujem

danielle123
4. aug 2016

som zo Senice je ich možnosť skúsit