icon

Skúsenosti s použitím popôrodného pásu: Výber a úľava od bolesti?

20. jún 2024

Ahojte. Aku veľkosť ste kupili? Nebolelo vas nič? Aj vam to pomohlo?

malaopicka
20. jún 2024

Ahoj, ja son mala svoju bežnú veľkosť, veľmi mi to pomohlo (mala som SC) a nemala som žiadne bolesti z toho. Práveže sa mi lepšie chodilo, brucho sa rýchlo upravilo. Nosila som ho cca mesiac 🙂

kiki68
20. jún 2024

Ja som to kupila, mala som to dva razy, strasne. Ale bolo 30 stupnov vonku. Tak mozno je ine rodit v januari

janamiklusova
20. jún 2024

Ja som mala až po treťom pôrode a za mňa super. Rodila som na jeseň, takže som sa nepotila. Držalo brucho a oveľa rýchlejšie sa dostalo do pôvodného stavu (aj keď nie úplne, nejaké faldíky ostali)

ivangeline
20. jún 2024

Mala som, troska pomohlo, ale až pri 3 a ďalšom pôrode..
Veľkosť moju pred tehotenstvom.

123369
20. jún 2024

Po prvom tehu som mala pás,bolo to otrasné,ani poriadne sadnúť, tlačilo to,no mala som ho asi 2x .
Po druhom som si kúpila sťahovacie nohavičky a tie boli perfektne,hlavne nikde netlačili, len riadne sťahovali,boli vysoké až po prsia skoro a cez brucho boli robené ako podprsenka ,z obidvoch bokov išli pásy, ktoré som v strede zapinala na háčiky. A každý druhý deň som o jeden háčik posúvala bližšie. Bolo tam veľa radov. Hádam má trochu chápeš ,ako to vyzeralo 😃

autor
21. jún 2024

@123369 a vedela by si mi poslat fotou alebo link ? Ja mam take nohavičky, nosila som ich po druhom porode, ale strašne sa mi rolovali

123369
21. jún 2024

Fotky tých mojich už nemám,mala som, keď som ich predávala,ale to už je vyše dvoch rokov 😃 a neuveríš ,ja som ich úplne náhodne zbadala u nás v meste u činana, nerokovali sa mi vôbec, lebo som si ich sťahovala, podľa mňa sa rolujú, keď je tam vola. Vyzerali takto.

autor
21. jún 2024

@123369 ďakujem velmi pekne 🙂