icon

Ako trávite čas, tehuľky?

mamusa34
10. mar 2021

Ahojte ja len tak že ..ako trávite tieto dni ,ktoré ste doma . Či sa stretávate so známymi alebo ani nie keďže je tá chronta . Ja klasika deň ráno kolobeh doma,obed niečo popratat ,obchod no každý deň už len kôli pečivu a tak . So psom trocha .a trávim čas na mobile 🤦 ťukam a kukám a buď inzeráty alebo také čo ma zaujme . Modrý kôň ,kadejaké fóra,skupiny . Poznáte to že 😁🤦
Ono ten čas aj ujde len sa dokopať k niečomu užitočnému .

beata_k
Odpoveď bola odstránená
petamich
10. mar 2021

nestretavame sa takmer s nikym a do obchodu chodi skor partner aj to 1x za tyzden 🙂 a kedze pracujem z domu, tak nie je cas ani obed uvarit :D tak ja asi nebudem dobra vzorka, vecer zaklapn laptop a zaspim pri telke

katulastraka
10. mar 2021

ja rano dlha prechadzka so psom, potom sa flakam na nete, daco poperiem, navarim, upeciem (kazdy den nieco ine, nie vsetko naraz stale :D ) potom cvicim jogu, citam nejake afirmacie ukludnujuce :D a potom dojde manzel z prace, zas so psom na dlhsiu prechadzku a vecer serialy :D

amelie2017
10. mar 2021

No dobre je specifikovar, ze nezamestname/pn bezdetne tehulky. Lebo my ostatne nemusime rozmyslat, cim zahnat nudu/cakanie. Ale v prvom tehotenstve som bola doma- ucila som sa jazyk, chodila na prechadzky, vyrabala drobnosti pre babo, citala knihy.

dskjhfdlkdjhl
10. mar 2021

@mamusa34 ja uz teda mam davno odrodene, ale ked som bola tehotna, tak som uplne normalne pracovala a fungovala ako pred tehotenstvom. A keby som nahodou bola nutena byt doma, tak by som konecne mohla cas venovat svojim konickom a na mobil by som si ani nespomenula😉

mamusa34
autor
10. mar 2021

@katulastraka podobne veru 😁okrem tej jogy a knih

mamusa34
autor
10. mar 2021

@beata_k tak ako včera som mala dosť čo som sedela u doktora a kim som sa dostala domov po 4hodinach čo mi autobus nešiel skôr 🤦som mala dosť

becyn97
Autor odpoveď zmazal
mamusa34
autor
10. mar 2021

@petamich ale prečo veď pracuješ 🙂super.

stanzi
10. mar 2021

@petamich som na tom uplne rovnako ako ty 😀 cez tyzden obed riesime iba donaskami 😀

marpel
10. mar 2021

Bežný kolobeh pracujúcej ženy z domu. 😄
A s dieťaťom, ktoré nemôže ísť do školy lebo pracujeme z domu. 😅
Takze sa rozhodne nenudim, obedy vari manžel a nakupuje tiež on (1-2x týždenne). Nestretávame sa s nikým. Okrem robotníkov, keďže zariaďujeme nové bývanie.
Večer padám unavená do postele a o 22:00 už spím 😅.

sisabe
10. mar 2021

@mamusa34 ja keď že som na rizikovom a teda pn doma ležím alebo polosed tak toho veľa nenarobím. Dačo uvaríme zľahka popracem operiem a potom tv net čítam články, lustim krizovky a keď je teplucko aspoň na chvíľku do deky sa zabalim a sadnem na terasu.Velke upratovanie cez víkend ked je muž doma .A píšem si s kolegyňami s mš .

ivangeline
10. mar 2021

Bohuzial. To je to. Nie je socialny kontakt osobny..tak tiez som prilis casto na mobile... Nie som z toho nadsena. Inak mam 2 deti. Chodievame skoro kazdy den vonku. Mam co doma robit. Aj varim a peciem casto. Plus online konverzovanie v AJ. Knihy. Obcas cvicim. Manzel.. 🙂 No chybaju mi ludia..

petamich
10. mar 2021

@stanzi my tak isto 🙂 my mame obcas problem, kto pojde po to dolu, jeden visi na telefone, druhy visi na telefone 😃 tyzdne utekaju ani neviem ako, jedneho dna som sa zobudila a "zrazu brucho"

stanzi
10. mar 2021

@petamich mame rovnaky problem 😀 kiez by sme sa raz dozili toho, ze kurier donesie jedlo az hore do bytu 😂