Ako zvládať prvý trimester tehotenstva?
Ahojte ako ste zvladali prvy trimester, ake ste mali priznaky, museli ste byt aj pn? Dakujem za odpovede
@simonka40 ako už bolo spomenuté, je to veľmi individuálne.. najskôr som prácu zvládala, ale potom prišli nevoľnosti, 12tky v práci/ poobedné, čiže som stále chodila večer domov, odchádzala som ďaleko, že som s prepáčením skoro už padla na papuľu od únavy, každý sa o mňa už v práci bál, aby som neodpadla a niečo sa mi nestalo (vždy som v službe s klientami bola sama, čiže ktovie či by mi reálne mal kto pomôcť, s kolegyňami sme sa len striedali).. takže som nakoniec išla PN

@simonka40 ahoj, každé tehotenstvo je individuálne a aj u tej istej ženy sa môžu líšiť 🙂. Pri prvom som ani nevedela že som tehotná, pracovala som, cestovala, turistikovali, okrem občasneho pichnutia v podbrušku som tuším ani iné príznaky nemala. Pri ďalšom mi už bolo aj nevoľno ( bez vracania) a bola som strašne unavená, do prace som nechodila, ale to preto že som na rodičovskej so starším ( a ten mi tiež dával zabrať 😀). Teraz v druhom trimestri presli aj nevoľnosti aj ta extrémna únava, už som aj ľahšiu turistiku dala 😀.