icon

Dawnov syndróm - nerozumiem tomu.

alojzova
5. okt 2019

Baby co si o tom mislite ...uz tomu vazne nerozumiem a kde su napisane ultrazvukove merania

Dawnov syndróm - nerozumiem tomu.
alojzova
autor
5. okt 2019
lenca3
5. okt 2019

Nic v zlom... Ale pride mi to ako keby si tu niekto robi "dobry den" ja osobne som obehla od Trencina cez senatorium Koch az do Martina ku Grochalovi, vsetko sa da ked sa chce a mojej malej diagnostikovali edwardson syndrom takze nieco o strese viem sice to stastne neskoncilo, ale urobila som vsetko preto aby som si bola ista tym ze ozaj nieje ani par %nadeje aby bola zdrava... Tym ze tu budes sedet a lutovat sa to ti nepomoze ale urob ako myslis...

lyduska13
5. okt 2019

@alojzova viem viem.....aj ja mam neustale strach po dvoch potratoch, tak sa pri tretom tehu uz bojim vsetkeho.

alojzova
autor
5. okt 2019

@lyduska13 aj ty mas riziko

lyduska13
5. okt 2019

@alojzova no som rizikove tehotenstvo a od prvych tyzdnov ako sa potvrdilo tak som zostala doma.v pondelok som bola na prvych odberoch a sestricka mi povedala ze ak by bolo nieco zle na vysledkoch ze mi zavolaju do piatku ale nastastie nevolali tak hadam je to dobre....leb tym ze ja som rh negativ a muz je rh pozitiv a mne v nemocke po prvom potrate nepichli injekciu mi spustilo dfuhy potrat ....no a teraz uvidime ako co bude.

veronikaszabova
5. okt 2019

@lyduska13 drzim silno palce 👍

lyduska13
5. okt 2019

@veronikaszabova jej dakujem ti velmi pekne...tiez som niekedy az hiystericka,ale viem ze tomu neprospejem....ale beriem to tak ze pokial nekrvacam a nespinim rano obgrcam celu kupelnu tak je to asi v poriadky 😄

gabikkas
5. okt 2019

@alojzova necitala som prispevky, ale dam Ti jednu radu, skus sa tym rizikom netrapit, mame v rodine dievcatko s DS, vsetko, upne vsetko manzzelovej sesternici vyslo ok, este aj krv, sono, no proste nikdy ani naznak a predsa sa narodila s DS, nikto to necakal, vsetci boli v soku, je to tretie dieta, prve dve maju zdrave, ak ma DS, uz to aj tak nezmenis,...

alojzova
autor
5. okt 2019

@gabikkas no aj po negativnych testoch dieta s ds

nikiki29
5. okt 2019

@alojzova už si vo vysokom tt, fakt ma zaujíma čo chceš s tým robiť teraz... na amnio si nešla, už inú istotu nedostaneš... tak či tak musíš len počkať kým sa narodí. Neviem prečo ťa trápia názory iných žien na vec, s ktorou nedokážeš urobiť nič 🤔 hoď sa do kľudu, stres bábätku vôbec nepomôže, uži si a dúfaj... 1:90 nie je vôbec také hrozné

alojzova
autor
5. okt 2019

@nikiki29 mas pravdu

karolinakalea
5. okt 2019

@alojzova Dnes su aj ine možnosti ako amniocenteza, existuju odbery krvi u matky - Prenascan, Trisomy, bez rizika pre dieta, treba sa informovať u gynekológa, pripadne nech Vas odporučí na genetické vysetrenie a tam Vam vsetko urcite objasnia. Žiaľ, tieto odbery nie su hradene ziadnou zdravotnou poistovnou, preto by ste si ich museli uhradiť sama..

alojzova
autor
5. okt 2019

@karolinakalea to viem len som tak sklamana s tychto tostov mislela som.ze budem.mat bezproblemove tehotenstvo a nakoniec toto

veronikaszabova
5. okt 2019

@alojzova ved mas bezproblemove tehotenstvo nie? Krvacas? Zmensuje sa ti krcok? Grcas kazdy den tak, ze chudnes??

alojzova
autor
5. okt 2019

@veronikaszabova uz teras nie ale to riziko ma nici neviem ako vidrzim do januara

veronikaszabova
5. okt 2019

@alojzova tak tehotenstvo mas bezproblemove. Mas len vyssie riziko na DS.
Objednaj sa Grochalovi a nemusis cakat do januara

alojzova
autor
5. okt 2019

@veronikaszabova je to daleko ved ja som z presova

veronikaszabova
5. okt 2019

@alojzova alebo si daj urobit testy

veronikaszabova
5. okt 2019

@alojzova a co ked to je daleko?? Ak chces vediet na com si, tak by vzdialenost nemala byt problem - hladas len vyhovorky

ceklis
5. okt 2019

@alojzova co robíš cely deň ak sa smiem spýtať??? Je taký problém sadnúť na vlak a ísť do Martina?

bielavlcica
5. okt 2019

@queen_mary ved vravim nevyzreta zaba. A vsak manzel zaplati no nie? Uplne je mimo dotycna to akoby si sa bavila z retardovanou

alojzova
autor
5. okt 2019

@bielavlcica ty tu nekomentuj staraj sa o seba

veronikaszabova
5. okt 2019

@ceklis ona odpoveda len na to, na co sa jej chce...

bielavlcica
5. okt 2019

@alojzova mozem si komentovat kde chcem. Ja len neviem pochopit preco nepocuvas baby. Vacsina z nich je skusenejsia nieco si zazili a snazia sa ti dobre poradit ale nie ty melies furt to iste dokola. Bud je nieco daleko alebo obvolavas uplne nespravnych doktorov ( popravde ani by som sa necudovala keby z tvojho prejavu nepochopili co od nich vlastne chces) a vypravas tu akoby sa Ti svet zrutil. Baby ti pisali. Mas bezproblemove tehotenstvo. Vies aspon co znamena slovo BEZPROBLEMOVE? Nemusis chodit po kadejakych vysetreniach lebo sa doktorom nieco nezda. No tak Ti vyslo podozrenie na DS. A co tie mamicky co sa im taketo deti narodili. Co by bolo pre teba lepsie? Kolko bab ma tiez, ze podozrenie a nakoniec dieta zdrave. Uz neviem ako Ti to maju baby vysvetlit.

alojzova
autor
5. okt 2019

@ceklis ano je to problem nikdy som tam nebola

bielavlcica
5. okt 2019

@alojzova vyhovorka. Zacinam si mysliet, ze toto cele je len zly vtip. Neverim, ze 20 rocna baba je az takato b...

veronikaszabova
5. okt 2019

@alojzova omg. Ze nikdy som tam nebola.... ty chodis len tam, kde to poznas?
Preco si nedas poradit 🤔😳

alojzova
autor
5. okt 2019

@veronikaszabova lebo mi vobec nerozumiete stale svoje ja bi som potrebovala niekoho bud s presova alebo s kosic

ceklis
5. okt 2019

@alojzova Otázka 🤪 čo robíš cely deň?

bielavlcica
5. okt 2019

@alojzova ved ty tiez tocis len svoje. Baby Ti poradili, ze sa Ti nechce trepat do Martina vsak je to daleko tak ja uz potom fakt neviem. Baby Ta chapu myslim, ze dostatocne.

@ceklis nic chatuje na pokeci alebo pili usi manzelovi,z e budu mat dieta dawna