icon

Dozvedela som sa, že čakám dvojičky a veľmi sa bojím

milena866
5. mar 2021

Ahojte dnes som zistila že čakám dvojičky strašne sa bojím jedno je menšie ako to druhé ale bilo mu srdiečko...proste neviem ako vychovam dve deti 😭 je to príliš moc dve deti na raz .. strašne sa bojím neviem čo mám urobiť 😭😭😭

marrydreamkas
6. mar 2021

mat prve dieta dvojicky-nic lepsie sa ti nemohlo stat, ja si to neviem vynachvalit.mam chlapca a dievcatko, do 3 mesiacov ked lezali vedla seba, sa skoro stale drzali za ruky, bolo to nadherne.odporucim cim skor nastavit rovnaky rezim a potom to bude, ako by si mala jedno a je to mega uspora casu,nam sa to podarilo cca v 3mesiacoch.kludne ak budes chciet, rada odovzdam svoje skusenosti a tipy.mam aj tehotenske veci na darovanie a aj vela detskeho oblecenia, ktore rada darujem niekomu, kto ho bude potrebovat, kludne mi napis spravu.nemala som absolutne ziadne skusenosti s detmi, bala som sa chytit babatka a nakoniec sa mi narodili 2 naraz, ja verim,ze pan Boh kazdemu nadeli presne tolko kolko zvladne.teraz maju 16 mesiacov a ze maju jeden druheho je neskutocny dar pre nich, maju v sebe partaka, rovesnika, spolocnika.

haanovajana
6. mar 2021

@milena866 mat dvojičky je krásne,nechala by som si ich.

milena866
autor
7. mar 2021

@marrydreamkas ďakujem veľmi pekne za podporu a však mne lekár povedal že jedno sa možno prestane vyvíjať keďže je menšie tam uvidím čo bude

jajusqa27
7. mar 2021

@milena866 mne bolo povedané to isté.. Ale tak u nás zatiaľ obe životaschopné srdiečka bijú.. Už som v 12 tyzdni.

milena866
autor
7. mar 2021

@jajusqa27 to vážne? Tak to je super 😊🙏 ❤️ inak mne vôbec není zle ani neviem že som tehotná

jajusqa27
8. mar 2021

@milena866 tak mne to začiatku nie ale potom mi bývalo. Niektoré jedla som nemohla ani vidieť. Teraz sa to už lepší. Inak tiež nič, možno trošku viac unava.

jajusqa27
8. mar 2021

@milena866 my dnes po poradni 😊😊

katkaholiova
9. mar 2021

@jajusqa27 jej krasne pamatam si to aj ja su to krasne fotky

milena866
autor
9. mar 2021

@jajusqa27 krásne ❤️mna boli v pravom vajecniku zavolám radšej doktorovi

jajusqa27
9. mar 2021

@katkaholiova
@milena866 ďakujem 😊 bol to zážitok vidieť obe 💖😍

jajusqa27
9. mar 2021

@milena866 co ti povedal doktor na tie bolesti?

milena866
autor
10. mar 2021

@jajusqa27 ahoj nič že to je v poriadku a že sú už rovnako veľké...pýtala som sa ho či sú jednovaječné alebo dvoj a že on nevie ani fotku mi nedal nič

jajusqa27
10. mar 2021

@milena866 no škoda.. Ta fotka je pamiatka. Ale hlavne ze sú v poriadku a rovnako veľké. Držím palce. Partner ako?

milena866
autor
10. mar 2021

@jajusqa27 už lepšie prvotný šok zmyzol 😂 len teda som chcela vedieť aké dvojičky to sú

jajusqa27
10. mar 2021

@milena866 však ti možno povedia neskôr. Chod aj na morfologicke skríning k nejakému odborníkovi možno ti povie skôr.

milena866
autor
10. mar 2021

@jajusqa27 uvidim ale pôjdem inému gynekológovi určite ...chcem vedieť aj či budú babetka zdravé

janage
10. mar 2021

@milena866 pozri aspoň vieš na čo sa pripraviť. Mne sa narodilo jedno, ale taký extrémny revač, že aj štvoričky mohli rovno byť😄 keď šok prejde poradíš sa premyslíš. Hlavne nejakú pomoc aby si mala po ruke.
Mam kamošku dieťa 1 potom 2. keď promovala a keď mala nastúpiť do práce zistili, že dvojky čakajú😃.
Dali to s mužom perfektne.

keisa66
21. mar 2021

@milena866 ahoj...mne tiež minulý týždeň doktor povedal ze čakám dvojciky...ale presne ze treba ešte počkať co sa začnú vyvíjať obydve.tak idem v piatok budúci tyzden zas.ty ako pokračuješ?ja som bola v šoku ale veľmi som sa potesila

milena866
autor
21. mar 2021

@keisa66 ahoj ja idem teraz vo štvrtok doktorovi ale keď som bola tak mi povedal že už sú rovnako veľké akurát som v 11 týždni tehotenstva a ty si v ktorom týždňi?😊

jajusqa27
21. mar 2021

@milena866 držím Vám palce.. My sme si už zvykli a veľmi sa tešíme 😊 keď som ich videla na sone, nevymenila by som ich 💞

milena866
autor
21. mar 2021

@jajusqa27 aj tebe držím palce ❤️🍀🙏 nepicha ta sem tam v pravom vajecniku

tinapa
21. mar 2021

@milena866 Tak ja dúfam tiež, že prvotný šok pominul u tvojho priateľa hlavne a že sa ti za svoje neuvážené slová ospravedlnil.. Len ten šok by ho ospravedlnil, inak neviem... Držím palce, možno to tak nevidíš, ale vyhrala si ako v lotérii. 👍😀🌞🙏

milena866
autor
21. mar 2021

@tinapa teraz sa teší ako malí chlapec takže už ho to prešlo 😃

jajusqa27
21. mar 2021

@milena866 je to perfektne, vidieť ich pokope, aj keď to bude ťažké ale tešíme sa 😊 mňa aj pichá sem tma aj pobolieva ale všetko je v najlepšom poriadku, to maternica sa roztahuje.. Pokiaľ to není fakt moc bolestivé, čo teda u mňa je úplne jemné.

milena866
autor
21. mar 2021

@jajusqa27 trošku sa toho bojím snáď to moc nieje 🙏

keisa66
22. mar 2021

@milena866 ja som v siedmom...ale už som.tak.nastavena ze budu 2 fazuľky,tak uvidíme v piatok.ja hovorím,2 deti 2x viac lásky ❤

keisa66
26. mar 2021

@milena866 takže ja som bola dnes u doktora a babatko tam uz videl iba jedno,ostalo mi aj trosku smutno.ale hlavne nech je v poriadku a zdrave

jajusqa27
26. mar 2021

@keisa66 to ma mrzí.. Hlavne nech je aspoň jedno zdravé, držím palce 🙏💖

milena866
autor
26. mar 2021

Ahojte ja som bola dnes ale neviem aké budú či jedno alebo dvoj ❤️

milena866
autor
26. mar 2021

@keisa66 je mi to veľmi ľúto 🥺🥺