Dozvedela som sa, že čakám dvojičky a veľmi sa bojím
Ahojte dnes som zistila že čakám dvojičky strašne sa bojím jedno je menšie ako to druhé ale bilo mu srdiečko...proste neviem ako vychovam dve deti 😭 je to príliš moc dve deti na raz .. strašne sa bojím neviem čo mám urobiť 😭😭😭
@milena866 mat dvojičky je krásne,nechala by som si ich.
@marrydreamkas ďakujem veľmi pekne za podporu a však mne lekár povedal že jedno sa možno prestane vyvíjať keďže je menšie tam uvidím čo bude
@jajusqa27 jej krasne pamatam si to aj ja su to krasne fotky
@katkaholiova
@milena866 ďakujem 😊 bol to zážitok vidieť obe 💖😍
@milena866 pozri aspoň vieš na čo sa pripraviť. Mne sa narodilo jedno, ale taký extrémny revač, že aj štvoričky mohli rovno byť😄 keď šok prejde poradíš sa premyslíš. Hlavne nejakú pomoc aby si mala po ruke.
Mam kamošku dieťa 1 potom 2. keď promovala a keď mala nastúpiť do práce zistili, že dvojky čakajú😃.
Dali to s mužom perfektne.

mat prve dieta dvojicky-nic lepsie sa ti nemohlo stat, ja si to neviem vynachvalit.mam chlapca a dievcatko, do 3 mesiacov ked lezali vedla seba, sa skoro stale drzali za ruky, bolo to nadherne.odporucim cim skor nastavit rovnaky rezim a potom to bude, ako by si mala jedno a je to mega uspora casu,nam sa to podarilo cca v 3mesiacoch.kludne ak budes chciet, rada odovzdam svoje skusenosti a tipy.mam aj tehotenske veci na darovanie a aj vela detskeho oblecenia, ktore rada darujem niekomu, kto ho bude potrebovat, kludne mi napis spravu.nemala som absolutne ziadne skusenosti s detmi, bala som sa chytit babatka a nakoniec sa mi narodili 2 naraz, ja verim,ze pan Boh kazdemu nadeli presne tolko kolko zvladne.teraz maju 16 mesiacov a ze maju jeden druheho je neskutocny dar pre nich, maju v sebe partaka, rovesnika, spolocnika.