Hnedý výtok v 7. týždni

barbora000
4. aug 2017

Zdravím, prosím Vás potrebujem pomoc. Som v 7 týždni a týždeň som mávala v podbrušku strašné bolesti ako pred menštruáciou. No keď som sa pýtwla gynekológa povedal mi, že je to normálne. Len dneska som sa zobudila dosť ma bolelo v podbrušku aj kríže strašne moc a zrazu som išla na vecko a mám taký hustý slizký hnedý výtok úplne ako keby taký začiatok menštruácie. Dosť som sa zlakla hneď som volala gynekológovy ale majú tento týždeň dovolenku a nedovolala som sa im. Čo mám robiť? Je to v poriadku alebo nie?

bonovka
4. aug 2017

@barbora000 zastupujuci gynekolog.ja by som hned isla,nie volala.

barbora000
autor
4. aug 2017

Horšie je to, že sa neviem teraz dostať na rýchlo gynekológovy a ani neviem kto je zastupujúci. Som v práci na úplne opačnej strane od mojho gynekológa.

tarvika
4. aug 2017

chod normalne na pohotovost alebo centralny prijem. radsej skontrolovat ako by to malo byt nieco vazne. z prace si vezmi volno/paragraf a bez tam.

osky
4. aug 2017

Ja s tymto nemam dobre skusenosti.u mna to bol vzdy zaciatok konca😢
Ale nestresuj nemusi to byt tvoj üripad.utekaj na pohotovost.okamzite!!!
Toto netreba podcenovat.
Radsej 10x nadarmo ako nejst a potom plakat....

bonovka
4. aug 2017

@barbora000 taxikom ked aj.moze to byt vselico..moze to byt hematom,moze to byt len spinenie,ktore nic neznamena,ale moze to byt aj zacinajuci potrat..ako myslis..je to na Tebe..

barbora000
autor
4. aug 2017

No to je ten väčší problém že nemam šancu odísť z práce.. to je na dlhé rozprávanie - ale to tu riešiť nebudem. Skočím večer na pohorovosť

nikolieta9
4. aug 2017

Fuha tak toto neodkladaj. Utekaj priamo za zastupujucim lekarom, ked ten tvoj ma dovolenku. Fakt to radsej neodkladaj, moze to byt aj nieco vazne a v takychto pripradoch sa to fakt neoplati. No alebo chod vecer na tu pohotovost, ked nemozes z prace. Ale jednoznacne chod!

barbora000
autor
4. aug 2017

Určite pojdem hneď z práce, ale nedá sa mi z tadeto odísť za žiadnych okolností.

matenka
4. aug 2017

@barbora000 bolesti su normalne, ten vytok uz nie, obavam sa ze ani na pohotovosti s tebou nic nespravia, kedze si v 7tt, povedia ti maximalne ze kludovy rezim a nechat to na prirodu, mozno ti daju duphaston, ale ani tonie je vseliek, daj si zvysenu davku cecka, a vecer sa daj skontrolovat, viac asi nemas co spravit

rdi
4. aug 2017

Si si ista, ze z prace sa nemozes dostat aj skor? Ved zase odtial potial nie? Normalne im vysvetli situaciu, co sa deje a hotovo, ved v takychto situaciach ta nemozu len tak nechat nech si odrobis a az potom ides domov. A co ked potom uz ten zastupujuci lekar nebude robit? Mozno to nebude nic zle ale predsa len, v takejto situacii by si mala doma oddychovat a nie sa stresovat, ze nemozes odist z prace

misinka0611
4. aug 2017

Volaj nadriadenému. Neviem kde pracuješ ale aj keby si mala zavrieť. Kľudne aj preháňam nemusi vedieť o co ide a smer centrálny príjem, lebo si to môžeš potom vyčítať. Aspoň to skús.

hettinka
4. aug 2017

@barbora000 popoludní chod na gynekologiu do nemocnice

lacibo
4. aug 2017

ahoj bohužiaľ asi to moc neovplyvníš, u mňa sa to tiež v 7. t takto začalo / len v tomto jednom tehu som mala tento problém /a neskončilo dobre..😒..niektoré udalosti nezvrátiš...a nepomôže ani 100 doktorov.. prajem ti, nech ty máš viac šťastia ale ak to aj nedopadne dobre, zmier sa s tým..aj keď sa to úplne nikdy nedá / z vlastnej skúsenosti viem /..nemá význam sa trápiť...mne bolo vtedy povedané, že mohli by byť potom väčšie problémy / postihnutie plodu atď.. / aj tak sa dá na to pozrieť..drž sa..ja som potom porodila po čase ešte dve zdravé deti úplne o.k. bolo všetko..

barbora000
autor
4. aug 2017

@rdi práca je fakt na dlhú debatu a fakt si to nemôžem dovoliť. Iné dni by som mohla odísť kedykoľvek a kedy by som len chcela, ale akurát dneska sa nedá. Dneska je fakt deň kedy nemôžem odísť. Možno budem môcť odísť skôr ale teraz sa to určite nedá. Keď nebude už zastupujúci v práci tak behnem na pohotovosť, určite to nenchám len tak.

barbora000
autor
4. aug 2017

@hettinka hneď poobede pojdem,
Ale fakt sa neda odísť z práce toto ani ja neovplyvním a pritom som v práci "sama sebe pani" len proste som v situácii kedy sa nedá ...
@lacibo ja viem, ale verím že je všetko v poriadku... stále to nič nemusí znamenať

bona_dea
4. aug 2017

ja myslím, že keď môžeš v práci žhaviť modrého koňa, môžeš ísť aj na pohotovosť. priepustky existujú, aj nejaký zákonník práce a tak podobne

barbora000
autor
4. aug 2017

Priepustky - zákonník práce hej ja viem že to existuje. Ale pri živnostníkoch to nie je moc ľahké. Proste bojím sa čo sa to deje, ale som dnes v takej situácii kedy nemôžem odísť a nevie ma sem prísť ani nikto zastúpiť. A dnes fakt musí byť otvorené keď mi má dojst dosť dodávateľov ktorých mám objednaných a potom dojdu až o mesiac a nemôžem si doboliť mať podnik mesiac zatvorený lebo by som nemala čo predávať. Dom momentálne v klude oddychujem - viac menej ležím. Ja viem že ako živnostnícmka mozem v podstate zavriet kedy chcem ale akurat dnes sa to nedá.

bluka2
4. aug 2017

Skus si to zariadit tak, ze vybavis rychlo co musis v praci a hned ako sa da, taxikom na pohotovost. Ak sa teda neda ist hned

barbora000
autor
4. aug 2017

@bluka2 tak to mám aj v pláne

bluka2
4. aug 2017

@barbora000 drz sa!

barbora000
autor
4. aug 2017

@bluka2 snažím sa fakt viac menej sedím vyložené nohy oddychujem

hettinka
4. aug 2017

@barbora000 daj si otázku, či to dieťa chceš ... evidentne je pre teba práca dôležitejšia, ako vlastné dieťa ... také máš priority

barbora000
autor
4. aug 2017

@hettinka nie nemśm to dieťa je pre mňa doležité. Ale keď nebude práca nebudem sa mať o dieťa ako postarať treba si uvedomiť aj také veci.

bluka2
4. aug 2017

@hettinka bolo toto treba? Hnusny komentar v tejto situacii urcite pomoze! Zamysli sa nad sebou

bluka2
4. aug 2017

Aky pasujuci nick - ako hejtinka...

hettinka
4. aug 2017

@barbora000 pre jeden deň, ktorý odídeš z práce, určite neskrachuješ a neprídeš o celoživotné úspory. Ak teraz potratíš, bude si to vyčítať ... možno ... a možno aj nie, kedže robota nadovšetko.

@bluka2 nech sa v prvom rade zamyslí nad sebou autorka, čo je v živote naozaj dôležité. Sedí v robote, tehotná, krváca a vypisuje na MK, miesto toho, aby riešila zdravie seba a dieťaťa.

barbora000
autor
4. aug 2017

@bluka2 ďakujem veľmi pekne za to že ste si ma zastali.

hettinka
4. aug 2017

@barbora000 vieš, ja ti nechcem fakt zle, ani byť hnusná ... nemám to v povahe, ale naozaj si uvedom, že toto je vážna vec a treba to riešiť čo najskôr. To dieťa má snáď aj otca, ten by sa mal tiež postarať. Vie to, v akom si stave? A to ťa nechá sedieť v robote?

bluka2, dúfam, že ju všeobímajuco podporíš a budeš povzbudzovať, ked tu bude potom písať, ako potratila

bluka2
4. aug 2017

@barbora000 nenechaj sa znechutit... A daj potom vediet, ci bolo vsetko ok!

misinka0611
4. aug 2017

Ma napadlo neexistuje nikto z rodiny kedže si živnostníčka kto by mohol prísť a vybaviť dodávateľov?

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.


Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre