Je mi zle

tinka0000
13. dec 2017

Mamicky pomozte mi
Ani nie pomoct ale zacina mi byt asi zle,mam nevolnosti.je vecer a prvy krat citim akoby mi bolo zle ze budem zvraciat 😕
To je hnusny pocit 😔
Neviete o niecom? Alebo to budem trpiet? 😀

fokuska
13. dec 2017

@tinka0000 Niekomu pomaha cola alebo pepsi, niekomu zazvor, existuju nejake lizatka proti nevolnosti, homeopatika...

marissenka
13. dec 2017

No čo teraz bude asi často keď si tehu...😂popíjaj po dúškoch vodu,..Vyvetraj si...Mne bolo zle,aj z pachov...

svetlana35
13. dec 2017

juj mne bolo zle len vecer. od tretej poobede dokial som neusnula. Mne pomahali haslerky.

luciq13
13. dec 2017

Tak ked ti nepomoze nic, tak budes trpiet 🙂 ale ber to pozitívne, nebude to trvat večne 🙂 mne byvalo zle iba malokedy ale pomáhalo mi pitie pepermintoveho caju a vdychovanie jeho vone. Poskusaj vselico.

lenadka
13. dec 2017

@tinka0000 večer sa bývalo zle ak som mala prázdny žalúdok. Skús niečo malé zjesť 😉

tinka0000
autor
13. dec 2017

Ach jaj,aj ked som nebola tehu,nenavidela.som ked mi bolo zle.z vnutra som.sa ako.keby triasla.a nenavidela som ten.pocit 🤐
Dufam len.ze.je to.nejake.take.poblaznenie a.ze.ten.cloviecik vnutri zisti ze.to.nieje pre mamku dobre 😀😀
Dakujem za odpovede.

kikuta
13. dec 2017

Mne bolo 5 týždňov veľmi zle a veľmi má bolel žalúdok a čreva neskutočná únava a slabosť ... trosku to prešlo teraz mám 15 týždeň ale poviem ti nič mi nezaberalo jedine pravidelne jesť po malých dávkach každé 3 hodiny aby mi neklesol úplne cukor. A ak som niekde musela ist dala som si smektu trochu alebo vincentku.

jumama
13. dec 2017

Mne byvalo zle ked som bola hladna. Mala som po ruke zazvorove keksiky a stacilo si polku keksiku dat a uz bolo v pohode. Ak som bola hladna, vzdy sa mi zacalo aj velmi stikutat. Praktikovala som pojdeanie keksikov aj v praci, kym kolegovia este nevedeli, ze som tehu.

tinka0000
autor
13. dec 2017

@kikuta ja nechodim.nikde momentalne,som.kusok.aj nachladena,z noci na.noc.nechapem.
Tak radsej.som doma v teple.
.a idem.si skusit dat harmancekovy caj a nejake cukriky pocmulkat 🤒

deti95060810
13. dec 2017

mne nepomohlo nič, ja som trpela ako kôň...

tinka0000
autor
13. dec 2017

@jumama idem skusit nieco zjest 🙂
ked som nebola tehu tak.som jedla non stop sladke.teraz?
ani citit to nemozem.pomaly 😲

deti95060810
13. dec 2017

@tinka0000 neboj, ešte sa k tomu sladkému vrátiš.... potom o niekoľko týždňov.😉

tinka0000
autor
13. dec 2017

@deti95060810 mozno preto cez dni stale.spim.lebo mi chyba cukor??ci ?
uz zasa.ide namna.unava tak.sa.luuucim s Vami,ppaaa dobruuuuu vyhajajte sa 🤰

deti95060810
13. dec 2017

s nedostatkom cukru to nemusí vôbec súvisieť....ja som tiež pri 2 tehu začiatok prespala....spala som ráno, poobede - stále som bola unavená....po čase to prešlo.

danielazv
13. dec 2017

Juuj mne bolo prve tri mesiace zle -ale rano.do roboty som chodila na 8.30,avsak uz od 5.00 som bola hore co mi bolo na vracanie...a veru casto som aj zvracala.ale!po 10.00 akoby utal a nevolnost lusknutim kazdy den presla🙂.no a ked skocili nevolnosti,nastupilo palenie zahy.avsak extremne 🙂.teraz uz na to len s usmevom spominam ;).

zuzina316
13. dec 2017

Mne bolo zle celý deň v podstate. Skôr to bola veľka nechuť. Ale trvalo to nieco vyse mesiaca. Nepomahalo mi nič (ziaden zazvor, cola a pod. ) Mohla som jesť iba maličké dávky. Napr. na obed som bola schopná zjest iba polievku. Ostatne som si zobrala so sebou a snazila som sa tak o hodku nieco z toho zjesť. Nikdy som to nezjedla celé, ale aspon cosi. Mala som pocit, že sa mi vsetko jedlo hnusí. Ale potom to preslo a nemala som ani ziadne zvlastne tehu chute. Presne mi chutilo to co aj predtym. Malo by to za normalnych okolnosti po 4-5 mes prejst.

marlenka222
13. dec 2017

Moja,bud rada, ja som mala tira-misu az do dna porodu. Mne bolo zle od doby kedy som otehotnela od rana od 6tej kedy som cestovala do prace do vecera do 9tej kedy som nezaspala. Medzicasom mi bolo zle zo smradov v skole-praci, zo ziakov (strasne mi smrdeli nevyvetrane triedy), zo skolskej jedalne, z manzelovych ponoziek,spinave pradlo si musel dat do pracky sam, o wc v praci radsej nepisem. Neskoncilo to ani po 1.trimestri,grcala som vzdy a vsade a v 6.tom.mesiaci som uprosila lekarku nech ma da PN. Doma som medzicasom grcania mohla aspon spat a nevnimat. A vdaka tomu som pribrala od 6.teho mesiaca jedinych 6kg pocas celeho tehu z coho som 5 nechala v porodnici. Dnom porodu to odislo a skoncilo. Drz sa.

jana_eyre
13. dec 2017

No snad to budes mat len par tyzdnov, toto je na tehotenstve naozaj neprijemne.. Pri prvych dvoch mi bolo zle len do 3-4m, pri tretom dokonca.. Dlho som hladala co by mi pomohlo aspon trocha, prisla som.na pitie vincentky a vody z mladeho kokosu.. Na tom.som zila, nastastie vtedy toho predavali v tescu kopu.. 😄

liv1
13. dec 2017

Uz ti baby poradili. Ber to pozitivne ze ti nie je zle furt. Mne bolo 24/7 to neprehanam. Cca do 13-14. tyzdna. Jedine co som mohla, lezat. Lezat. A to len na chrbte. Aj to mi sice bolo zle ale o mini dielik menej. Stale. Ked som sa dvihla uz som isla vracat. Ale niekedy stacilo ze sa mi to v zaludku poprevracalo. Boze ked si na to spomeniem 🙏🙏🙏😂. A toto dva krat. Plus odlezane aj na rizikovom obe deti. Vraj tehotenstvo nie je choroba. Ehm ehm 😁. Drzim palce nech to prejde cim skor 😉

lula313
14. dec 2017

Kúp si gravipop lizatka a jedz male dávky každú chvíľu, lebo zle ti je z prázdneho zaludka

ciola
14. dec 2017

treba to vydržať, predsa len je to pre niečo dobré tak mysli na to 🙂 a ono to časom odznie, skús si sem tam dať tú colu alebo niečo z toho čo ti baby poradili 🙂

janulka1802
14. dec 2017

To je úplne bežne síce poriadne nepríjemné ale nič výnimočné poznám to veľmi dobre 2x som si tým prešla niektoré ženy to majú ďaleko horšie skončia na infúziách musia ležať nič len vydržať

lili2015
14. dec 2017

@tinka0000 To je bezne. Mne sice kamosky o tom nehovorili, im zle nebyvalo, ale ja to teraz mam skoro non-stop s malymi prestavkami. O moznosti normalne sa najest sa mi moze iba snivat, zatial mi je zle vkuse vyse tyzdna. Najhorsie je to rano a vecer, vecer sa mi strieda palenie zahy a nevolnost. Vecer kvoli tomu nemozem zaspat, aj dve hodiny cucim do plafona, zaspim az od uplneho vycerpania medzi 2-3. 😂 To, co baby pisali, plati aj na mna. Cez den stale musim nieco zobkat, ja to citim tak, ze ked mam hladinu cukru vyrovnanu, je mi vcelku OK. Ale vela toho nepojem, iba polievku, jablcka mi robia dobre, tie si davam hned na lacno, zeleny caj s medom. Hlavne nezabudni vela pit a male mnozstva jedla konzumovat aj kazdu hodinu.

libawet
14. dec 2017

@tinka0000 takže Tebe bolo stále zle, aj pred otehotnením? Píšeš to tak, že si sa akoby vo vnútri triasla....netrpíš náhodou tetániou? Možno chýba magnézium.

l3yla
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
sabca99
14. dec 2017

To prejde po prvom trimestri neboj 😉 Mne na to pomáhali aj tie lízatká proti nevoľnosti ale úplne sa tomu asi vyhnúť nedá.

ajko2011
14. dec 2017

Mne nepomohlo nič. Zvracala som pravidelne ráno a večer do 5 mesiaca. 😂

lubina
14. dec 2017

@tinka0000 v tehotenstve to byva. Pri druhej dcere som vracala rano, vecer, hocikedy a to az do 6 mesiaca ....bolo mi zle aj z vody, ked som si napr. umyvala zuby....tym len chcem povedat, ze to budes musiet vydrzat 😉

mufka1
14. dec 2017

No tak to mozes mat cele tehu ale nemusíš.Mne bolo zle aj ked som si zuby umyvala niektoré jedla ma napísali akože fu ha ble.Existuju nejake lieky alebo čipky ale len na predpis a samo lizatka.

juli8
27. dec 2017

ja by som sa rada opýtala či je normálne, že mi nieje vôbec zle, ani žiadne iné chute. Okrem bolesti pŕs žiadne príznaky. Som v 5 týždni. Od ktorého týždňa ste mali nevolnosti? či od začiatku? môže sa to u mňa neskôr prejaviť?

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.


Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre