icon

Je už vidieť niečo na ultrazvuku v šiestom týždni?

5. jan 2024

Ahojte, podla Vas by sa uz dali nieco vidiet na ultrazvuku v prebiehajucom 6. tyzdni? (5 tt a 5 dní)
ďakujem

maminkadeticiek
5. jan 2024

Urcite ano.Uz je krasne vidno plodik v tonto tyzdni ak je vsetko ok.Pri troooosinke stastia aj akciu srdca,ale to este nie je iste,moze sa objavit az za 2-3 dni.

ness222
5. jan 2024

Ja som napriklad mala 5+5 len zltkovy vak a doktor sa vyjadril ze je to uplne v poriadku, takze nemusi byt este vidiet plod. To len aby si sa nevystresovala zbytocne.

lienka.7
5. jan 2024

@autorka je to veľmi individuálne. Pri prvej už áno, pri druhej este v 7tt nič a musela som čakať. Moje najhoršie 2 tt v živote. Pokial na to nie je nejaký zdravotný dovod, uplne zbytocne chodiť doktorovi tak skoro... moj lelar ta napr.ani hneď nevezme, najskôr 7-8 tt, ale niektorým tu to proste nevysvetlis

autor
5. jan 2024

ďakujem, nemam zatial ziadne problemy, mala som mozno dnes skocit na utz, známa mi to ponúkla, ktorá pracuje v nemocnici ale bojim sa sklamania taknasi odmietnem. moja gynekologicka mala dovolenku a do práce nastupi 8.1. potom mi da az termin, ktovie kedy.. pred rokom som mala anembryomolu a velmi sa bojim sklamania, asi pockam. na riadny termín.

autor
5. jan 2024

*možnosť

zuzanockamt
Autor odpoveď zmazal
selena_luna
5. jan 2024

Autorka, s byvalou diagnozou anembriola radsej pockaj na gynekologicku. Ak bude vsetko ok, bude aj plodik aj srdiecko vtedy.
V 5+5 maloktorej ukaze srdiecko, samozrejme to byva, ale maloktora ma ms a ovulaciu ako hodinky. Je to skoro a zbytocny stres. Drzim palce a mysli pozitivne ❤️

diewcatqoo
5. jan 2024

V prvom tehotenstve uz bolo v tomto tyzdni vidno aj srdiecko. V druhom a tretom bolo vidno iba plod, ale bez srdiecka. Radsej pockaj za terminom u svojho lekara, lebo budes zbytocne v strese, ak nahodou dnes nic neuvidis.

autor
5. jan 2024

ďakujem žienky za rady.. pockam na svoju doktorku. mam zmiesane pocity, na jednej strane by som chcela ist co najskor na ultrazvuk a na druhej strane nechcem vôbec lebo sa bojim sklamania 😧

ness222
5. jan 2024

Chapem ta. Mne v prvom tehotenstve ktore skoncilo MA 7+1 bolo vidno tusim uz aj cinnost srdiecka koncom 6.tyzdna.
V druhom ma doktor sam zavolal tak skoro na kontrolu, neviem preco, a okrem zltkoveho vaku a plodoveho obalu nebolo vidno este nic ine, a uz som v 34.tyzdni, tehotenstvo zatial bez problemov ( klop klop klop).
Asi by som tiez radsej pockala na tvojom mieste.

lillyd
5. jan 2024

Netreba sa porovnavat naozaj 🙏🏻🙏🏻🙏🏻 ja som mala 5+3tt plod aj akciu srdiečka ale niektoré ženy majú neskôr a je to normálne. Len je to individuálne takze nestresuj sa zbytočne keď ti tu začnú písať ze anooo a tebe nevidno alebo čo.