Jedli ste bryndzové halušky v tehotenstve?
Bryndza je jedna z najlepsich veci ktore moze clovek jest. Som niekde citala ze je to super potravina. Ja by som si tak dala az by som plakala. Bohuzial v Irsku pravu salasnu bryndzu nemame:( a ta z polskeho obchodu je hrozna... Kludne si daj a dobre si na tom pochutnaj.
Ja si myslim ze pokial si zena fakt neublizuje.. nepije ako duha, nedroguje tak to babo neohrozi. Vela zien si da aj poharik cez tehotenstvo a deti su v poriadku. Ked je nieco v neporiadku tak ani zazrak nepomoze je to jedno ako dobre clovek je. Treba viac relaxovat. Mame stresu aj tak dost v tehotenstve...
@ajka0207 ty o com točíš? Ty si myslíš, že by som teraz tu Bryndzu nejedla?! Máš dosť. To som myslela ironicky, že som to nevedela. Skludni hormóny. Určite sa nebudem riadiť podľa MK. Zobud sa.
@bibyke ja som sa pýtala dr, a ešte sa zasmial, že čo sa to pýtam. Takže áno, chodila. A teraz co akože?
@ajka0207 určite som 32 rokov čakala na MK. Nechápem ako som doteraz mohla bez neho žiť.
@malinajahoda akoze nic. To sa clovek nemoze nic ani opytat alebo co?to co si hned taka utocna,si vstala lavou nohou rano??
@bibyke áno. Pekný večer.
:D som sa zabavila, ja som jedla aj steak, akoze ak sa to ma stat, tak sa to stane... alkohol, cigarety samozrejme nie, ale tu je nejake 0.01 percento riziko listeriozy a ja sa nechcem tvarit, ze tehotenstvo je smrtelna choroba :/ bez starosti je zivot krajsi
bryndza liptov je isto pasterizovaná, na ich stránke máte aj značku že pre tehotné, iné teraz radšej nekupujem, lebo nie každá to má napísané.

@malinajahoda to si fakt chodila do solarka tehotna? Lebo ja akonahle som sa dozvedela,ze som tehotna som so solarkom skoncila