Kedy a ako ste zistili pohlavie bábätka?
Kedy ste zistili pohlavie vasho babatka a ako?🩷🩵
12tyzden - trisomy test
@anonym_autor ja z trisomy testu v 13 tt
13 tt. na morfo USG.
@anonym_autor okolo 16tt cca pri oboch môj gynekológ videl a potom v tom 21tt na morfologickom len potvrdili
@anonym_autor prva dcera nam to ukazala v 20 tyzdni a druha až v 26 týždni 😄
@anonym_autor z amnniocentezy
Na sone
Chceli sme sa nechat prekvapit ale zial, nedalo sa prehliadnut ze cakame syna. Teda, môj muz si to nevsimol, ja hned.
My dme s manzelom boli rozhodnutí ,ze si nechame prekvapenie .
Doma sme uz mali 2 dievcata a ja som akosi prirodzene skor tuzila po chlapcovi ,muz zas chcel dalsiu dievku .
V 16tt ma hospitalizovali a dr mi hovori ,ze je krasne otocene či cjcem vediet . Najprv som hovorila ,ze nie atd ...no potom jej hovorim ,nech mi povie ,ze potrebujem peknu spravu dnes ..a ona na mna natocila monitor a hovori ..co myslíte ? 💙chlapček
Je to ako dnes ked si spomeniem ❣️
my sme to zistili na morfologickom sone v 21tt 🙂
@anonym_autor v dvanástom týždni na sone - v rámci skríningu, oba razy chlapci, celkom jednoznačne viditeľné.
@anonym_autor Nipt test a prve v 12tt a druhe tiez 13tt, bolo to hned na zaciatku tehu, este pred tym prvym velkym sonom. Prve mi povedali v ambulanciia druhe po telefone. Bolo to velmi pekne, samozrejme sme sa tesili z babatiek
@anonym_autor po pôrode. Pri všetkých štyroch. A bolo to to najkrajšie po tých neskutočných bolestich.
@anonym_autor 40tt hneď po pôrode
@anonym_autor prve - vo 8.mesiaci, dovtedy to bolo neiste a ddueh v 20.tt.
@anonym_autor na sone.Prvy syn az nejak v 26.tt (rok 2011)utzv taky,ze sa divim,ze dr vedel,co vidi...Ostatne deti uz kolo 13.tt.Posledne mam dievcatko a tiez v 13.tt na prvom screeningu dr,ze dievca.Vsetci mi hovorili,ze to je blbost,aby tak skoro videla,ze je este skoro,ze isto z toho bude chalan (ked uz ich mam troch).Tak som si dala spravit babygen test a ten to potvrdil.
@anonym_autor prvý x normálne u svojej gyn cca v 13tt.. druhý x na prvom veľkom usg
12.tt - trisomy test

u doktora na 3d scane ... ked to bolo mozne .. nepamatam tyzden ..bolo to na hrane a nebolo iste cis a daco ukaze..ale ukazala ju na celu obrazovku