Ahojte. Mala by som v 8 tt, ale vcera som bola na vyšetrení a plodik mi nerastie. Je malicky. Este podotknem, že som sex na plno sme malo 19. den cyklu.no a Doktor si nebol istý, ci ma srdiecko alebo nie, lebo nieco sa na ultrazvuku chvelo, ale nevedel, ci ide o ️ alebo nejake cievky. Sestrička mi brala krv a hcg mam vysoké, co výške 79000. Mam aj priznaky. Bolia ma veľmi prsia, nechutenstvo, je mi zle, vsetko mo smrdí atd. Nekrvacam, nešpinim. Len raz som mala na papieri ružový vytok, ale dr povedal, ze ta krv mohla byt len z prekrvenie slizníc. Objednal ma zas na pondelok, ci plodik narastie a bude
️ som strasne sklamaná. Musím cakat do
pondelka. Je to bežne, ze aj by šlo o Ma tak by mi rástlo hcg? Dakujem
@kvadrinkaaa ahoj čítala som tvoj príspevok aj v septembrovkach. Koľko mm mal plod ?
@kvadrinkaaa ja som mala hcg 8000 a moja dr nevidela na sone nič isla som k druhemu dr.s lepším sonom a ten videl hned a aj srdiečko pustil bola som v 6tt
@kvadrinkaaa jeden odber hcg nesvedci o ničom. Potrebujes aspon 2 odbery. Drzim palce nech je vsetko v poriadku.
Podla mna pockaj na dalsiu kontrolu. Ak sa cosi chvelo, tak za mna srdiecko. Ale uvidis. To HCG je skor orientacne. Mala som aj 90tis a nedopadlo dobre. A mala som 90tis a dopadlo super a mame syna. Tak tazko rozhodnut o sile prirody
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
z jednej hodnoty hcg sa nedá veľa vyčítať. Mali by ti ju zobrať opakovane, aby videli, či narástlo oproti predchádzajúcej hodnote.