Maminy, pomôžte mi - som tehotná v núdzi
Ahojte zienky. Viem, ze kazda mame akesi svoje problemi a kazda z Vas, ktore ste v ocakavani, sa tesite. Nechcem Vas deptat mojim strucnym pribehom. Chcem len poprosit o radu.
Som tehotna 10+4, avsak mam velmi velke problemi, ktore ma normalne posuvaju k myslienke na UPT.
No nechcem to samozrejme ale spravit. Nemam byvanie, ani peniazkov na rozdavanie avsak ani nespolieham, ze mi da niekdo nieco zadarmo. Nie som leniva, nevadi mi praca. Chcela by som ustat a zvladnut tuto moju situaciu no sama to nezvladnem. Prosim Vas nepoznate nejake organizacie alebo nieco podobne pre mamicky v nudzi? Zial nemam ani na kocik ani na postelku. No uz ked ho mam priviest na svet, neviem si predstavit, zeby malo ist odo mna prec na adopciu a pocit ze tam niekde je... Prosim poradtte mi, kam sa obratit? Dakujem velmi pekne za Vas cas a ochotu.
@hrusticka22 obcianske zdruzenie navrat. hod do googlu a daj vediet ci si ich nasla v pohode. aj ked su v BA aj cez mejl vedia pomoct nasmerovat vela stastia
@hrusticka22 ahoj, napríklad s kočíkom pripadne s pár vecami by som ti vedela pomôcť, ak máš záujem ;)
@hrusticka22 ahoj, co sa týka bývania, stačí obvolavat pár charit a organizácií alebo centier a určite sa nájde ubytovanie. Co sa týka vecičiek, tsk tie sa nájdu rýchlo, o to sa báť nemusíš, veľa ľudia daruje, ak by si potrebovala pomôcť, tak rada pomôžem, a ja momentálne mám iba veci pre teba ak by si chcrla, môžem poslať, ak by si mala záujem. Držím palce, si silná 💜a určite to všetko zvládneš ♥️
@lydiasabolova
Ahoj, dobry den. Som velmi prekvapena z reakcii roznych zien. Ako sa snazia pomoct. Citim sa ako prizivnicek, kedze zienky do vsetkeho, co mi tu ponukaju zainvestivali a mne sa snazia nezistne pomoct. Mne je z toho uprimne do placu. V dobrom zmysle samozrejme. Dakujem aj Tebe velmi pekne. Necakala som az taketo odozvi. Ani to nebudem mat ako momentalne ako zienkam ci Tebe oplatit. Ale ako som uz pisala, dufam, ze taka siruacia nastane. Mozem Ti potom teda napisat a nejak sa dohodnut? 😊😍...pekny dnik Ti prajem
@bubibu
Ahoj Bubibu,
Dakujem velmi pekne i Tebe za ochotu snahu pomoct 😍. No nebude to na ukor Tvojho ditenka? Ono uz nebude potrebovat, ale popripade dalsie miminko v Tvojom zivote ak by sa Ti este podarilo?
Inak si to ozaj vazim. A to nie je klise.
Ak to poniektora, ktora ste sa zapojili do diskusie citate, rada sa stretnem i osobne. Kdo by nerad spoznal take dobre dusicky, ktore sa snazia pomoct/podporit a podat pomocnu ruku.
Ozak este raz VSETKYM DAKUJEM, ci tym, ktore chcu nieco podarovat, ale aj tym, ktore povzbudili co i len slovne. S vsetko mne ako cudzej osobe... ❤
ahoj, komenty som moc necitala, tak neviem odkial si.
ale vela veci sa da najst na bazaroch, casto aj daruju, lebo im to len zabera miesto a nemaju komu dat. niekedy je to oznacene ako darujem pre nenarocnu maminu... ja som tak neplanovane tiez dostala nejake veci, oblecko, hracky. ak by sa ti nepodarilo, tak cca v zime uz budem mat asi nejake veci nazvys 🙂 nie vela, ale predsa, tak sa ozvi, ked budes mat zaujem
@hrusticka22 podľa tvojich slov skutočne ťažká situácia. Verím len, že sa rozhodneš tak aby si to potom neľutovala, držím ti palce. 🙏
Ahoj, napíš mi tvoju adresu, pošlem kozmetiku aspoň ak by pomohlo 🙂
@hrusticka22 písala som ti spravu ak máš záujem ozvi sa 😊
@hrusticka22 mozem ti napisat ? 🙂
@hrusticka22 ahoj, je to ešte aktuálne?

ahoj, ja mam odlozene nejake oblecenie pre obe pohlavia, velmi pekne a zachovale veci, dokonca aj nove kusky su medzi nimi.. deticky mam teraz tri po sebe, najstarsie ma 3r, cize to su take moderne veci este 🙂 plus nejake to prislusenstvo - nepouzity cumlicek, detska manikura, termoobal na flasu atd.. ak budes mat zaujem, velmi rada ti to podarujem, kludne sa mi potom ozvi 🙂 nieco mam uz aj pofotene, lebo som to chcela hodit na bazar, tak ja by som ti aj fotky potom poslala a mohla by si si vybrat, co sa ti bude pacit 🙂