Môže byť moja nevoľnosť príznakom tehotenstva?
Ahojte týžden dozadu sme sa pokúsili o dieťa teda od minulého týždňa každý deň. O 7 dní by som mala mať menštruáciu (podľa menštruačného kalendára) ((ktorý nikdy nie je presný)) posledných pár dní mi je zle napína má bolí ma hlava chodím často na toaletu spozorovala som menší únik moču bolia ma kríže a mám studené nohy inak mi je teplo môže to byť tehotenstvo? Alebo mám hľadať príčinu niekde inde? Som iba paranoidna? Na test je skoro mohlo sa stať, že sa to mohlo podariť neplánovane už skôr a neviem o Tom? Nechcem kupovať ešte test len či to je vôbec možné
@dadka1997 môžem ich mať aj keď nepociťujem pálenie pri močení alebo podobné?
@melissa_19 na wc začneš viac chodiť počas tehotenstva až keď ti maternica bude tlačiť na močový mechúr (tak v 5. mesiaci tehotenstva najskôr).
Bud si si to vsugerovala alebo je to zapal
@melissa_19 samozrejme treba ist k lekarovi
@lenkakravcova Vsetky tri moje tehotenstva zacinali aj tym, ze som kazdu chvilku chodila cikat, je to jeden z velmi castych prvych priznakov.
@melissa_19 priznaky sposobuje hcg. A na ten je citlivy test. Tj, logicky, ak je skoro na test, je skoro aj na priznaky. Pravdepodobne sa len viac sledujes a kazdu obyc boliestku pripisujes tehotenstvu. Kazdopadne drzim.palce.
@melissa_19 napr ja som si myslela prvé týždne tehotenstva , že mám zápal mechúra takže kľudne to môže byť 😁 aj keď je na to ešte skoro. Sprav si o týždeň test a uvidíš ...
@lenkakravcova nie je pravda, ja som aj v prvom trimestri často chodila cikat to je v tehotenstve normálne z dôvodu zmeny hladíny hormónov.. vlastne celé tehu od zaciatku často cikam a bola som aj na urológii lebo sa mi to zdalo moc a všetky výsledky aj sono v poriadku aj na nefro..
@lillyd áno sem tam mám menšie kŕče v podbrušku hlavne mi nejde do hlavy že má od rána do večera každý deň boli hlava a je mi zle čo mi nebývalo
@lillyd 🤣 ja som si raz pocas pracovnej porady odskocila 5x... vtedy mi to svitlo a na druhy den rano mi z testu kyvali 2 ciarky
@melissa_19 áno môže byt ale teda 7 dni pred meškaním mi to príde príliš skoro nooo.. krby je to jedna vec napr časté cikanie okey že postupne to začína ale zrazu všetko naraz tak skoro ?
@selena_luna 😁😁😁museli si myslieť že čo beháš. Ja sa inak strašne snažím napr keď máme návštevu nechodiť často ale akonahle odídu tak sa spustí taká lavína že to hneď dobehnem 😁😁😁 a vnoci zaspavam trosku pokrcim nohy a musím letieť
@lillyd ja fakt neviem
@melissa_19 raz som si bola príznakmi istá že som tehotná, mala som asi všetky príznaky, ktoré existuju, do konce chute mala som chuť na kyslú uhorku s horčicou, pichanie, hlava bolela, návaly, raz ráno mi bolo zle no naozaj všetko, krize má boleli a nebola som tehotná, dokonca som si myslela že som aj napriek tomu že som dostala menštruáciu. No a keď som bola naozaj tehotná 3 krát, len má krize boleli a inak žiaden iný priznak.
Čím viac chceme otehotniet tým viac si všímame príznaky ktoré by sme si inak nevšimli 🙂 ale keď chcete bábätko tak držím palce nech to vyjde 🙂

@melissa_19 co opisujes je zapal mocovych ciest, prechladnutie, možno ak ta bolia kríže tak aj zapal ladvin...
Na tehotenské priznaky je velmi skoro aby si ich uz takto pocitovala...