Môže byť test pozitívny už po 5-tich dňoch po styku?

mimi2002
29. jún 2019

Ahojte.
Môžem poprosiť o názor? Je možné, aby mi test po 10 dňoch po styku, ukázal (pozitívny výsledok) dve čiaročky? Teda už tri testy. 🙂 . Periódu mám mať až za 5 dní. Cyklus mám 28 dňový, pravidelný. Včera mi prišlo nevoľno, tak som dnes len tak vyskúšala test. Bola som trošku zaskočená. Nie je jasný druhý prúžok, ale je tam vidieť taký slabo ružový. Na všetkých troch. Je to možné, aby test tak rýchlo ukázal výsledok?

zuzanockamt
29. jún 2019

@mimi2002 samozrejme,je to možné

h_petra
29. jún 2019

Ano, samozrejme, aj ja som mala 10 od styku pozitivny test

radoslava3
29. jún 2019

@mimi2002 gratulujem.. ano je to mozne.. po par dnoch ked spravis tak uz bude pruzok tmavsi. Ku gynekologicke treba ist az ked ti bude cyklus meskat aspon dva tyzdne inac by nic nevidela. Prajem prijemne tehulkovanie

12didi12
29. jún 2019

@mimi2002 jasne ze áno ja som mala slabo pozitívny už 8dpo 😊gratulujem

michaella94
29. jún 2019

Ano je to mozne ja som mala pozitivny test test uz 4x a vzdy mi ukazal tak 10-11 den po ovulacii 😉

mimi2002
autor
29. jún 2019

Ďakujem dievčatá za odpovede. 🙂

pininka1
29. jún 2019

Samozrejme mne 6 dní od styku.

94lalala
29. jún 2019

s partnerom sme mali nechraneny styk pocas mojich plodnych dni-vo februari. Spravil sa mimo mna-umyl sa aj bol na wc.potom sme vsak opakovali, a vysla z neho ta "stavicka" alebo ako to niektore baby pisu..

Nasledujuci mesiac -marec-mi prisla menstruacia normalne-5dni ako obvykle-posledny den len take jemne,ale Spravila som si test,kedze som sa zlakla- bol negativny.
Dalsi mesiac bol tiez pre mna stresujuci,bala som sa kedze som na forach citala ze baby boli tehotne a az v 3.mesiaci a mali normalne menstruaciu. Mne menstruacia opat prisla-april-tento raz 4dnova .posledny den slabsie spinenie (cyklus 29dnovy).
V maji som opat menstruacia-5dni, intenzita krvacania len mierna. V juni mi meskala 6dni, to som stresovala,ze co ak predsa som tehotna- testy negativne ale robene z poobedneho mocu.. Prisla menstruacia- 4dni,stvrty len slabe spinenie.
Teraz som sirobila ten test,ktory som aj posielala v prispevku z ranneho mocu (jedna ciarka),+ vcera som si este robila clearblue digitalny,bolo minusko-si ohranicenou ciarou na plus,co vsak pisali baby,ze to je vlastne pri kazdom teste tak lebo je to system taky atd.. No a teraz by mi mala prist menstruacia,zaciatkom jula. Z coho mam vsak obavy,ze tie mesiace marec april maj mi bolodost zle- take zavrate, nutkanie na vracanie. Mam pocit,ze mam trocha brucho vacsie,ale ked som sa merala tak mozno je to +1cm nad pupkom a pod pupkom.Na vahe som nepribrala. Myslis,ze po takom case by uz bolo tehotenstvo vidiet alebo je mozne ze by som bola predsa tehotna?

hennyinnsbruck
29. jún 2019

@94lalala 🤦‍♀️ keď si myslíš ze si tehotná tak dlho prečo nejdeš lekárovi???.. Alebo nechaj tak a uvidíš či bude ďalej Brucho rast

@mimi2002 áno mne zakaždým na 10dpo ukázalo dušika 😍

miadi
29. jún 2019

@94lalala ty mas len riadnu paranoju alebo moc chces byt teho. Urcite Nie si 4m tehotna.nornalne mas menzes a negativne testy. Je ti zle zo stresu alebo jedla. Ak nechces byt teho tak porieš aj inu fornu antikoncepcie ako len prerušovanu metodu a bude klud.

sapa20
1. júl 2019

@94lalala ahoj
áno môžeš byť tehotná. Poznám ženy čo mali 4m menštruáciu -slabu.
No môže to byť aj cysta,stres.... a preto hapruje ciklus
Odporúčam zájsť k dr. Tu ti my nepomôžem lebo každá máme inú skúsenosť.

mimi2002
autor
2. júl 2019

Ahojte dievčatá. Tak mali ste pravdu. Zajtra by mala dôjsť MS, ale už asi nedôjde 🙂. Dokonca aj tie týždne od styku sedia. Už len vyčkať tie dva týždne a potom zájsť k lekárovi. Dúfam, že všetko bude ok. Mám už vyšší vek a pred dvoma rokmi som potratila cca v 5 týždni. Prajem pekný deň. 🙂

radoslava3
3. júl 2019

@mimi2002 gratulujem.. tak hlavne nech bábo donosis a nech je zdravé. Nám sa tiež podarilo až na štvrté tehotenstvo donosit zdravé bábo ale o to viac sa z nej tešíme. A prajem bezproblémové tehuľkovanie. Držím palčeky

anonym00000
Autor odpoveď zmazal
Zobraz

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.


Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre