Negatívny test v 10. týždni - stalo sa vám to už?
Dobrý den prajem, chcem sa spitat lebo mi to vŕta v hlave celi den
Stalo sa Vám niekomu že ste tehotna 10 týždne a test je stále negatívny? Vopred dakujem
@aurelka1 ahoj, pochopila som ze si v Anglicku podla popisu lekarskej starostlivosti 😆 poznam to tu 😂🤬oni ta naozaj neposlali ani na sono? A co sa stalo ze ta objednali na krv, si povedala ze si mala pozitivny test a ze chceš krvne testy? Kde presne si?
@m_o_n_c_a_k tak to sa dosť mýliš .kamarátke som kupovala test vravym z prče si ho urobím bola som v 18 týždni a pekne // tam boli ..dôvod prečo som ho robila bol ten že som sa tiež dočítala že už od 15 tt neukáže test ..test mám doma nechala som si ho
Moja nevlastná sestra mala to tak iste ako ty .chcela na pamiatku test a test biely ..prvé 3 mesiace proste testy biele ..proste ti hcg neprejde do moču to je celé
@aurelka1 toto je test v 18 tt takže netreba veriť že hcg je vysoké a test nezachyti....utdba je problém len ten že hcg ti nejde do moču
@mariska1989 pre boha, videla ste niekedy tabuľku HCG?!? V 10 až 12 tt je najvyššie HCG. Potom znovu klesá a drží si nižšiu hodnotu. Takže sa nemýlim. Ja tu netlacham, sú to overené informácie. Ona tu rieši práve 10 tt. A ze test je negatívny. Tak čo nie je tehotná. Dievčatá premýšľate kým napíšete.... Moja kamarátka..... Zbytočne nevedomosťou druhé ženy rozrusujete a stresujete.
Zvýšené HCG býva aj pro cystach, nemusíš byť tehotná. Test môže byť zlý taktiez. Mne obe tehotenstva zachytil test na úplnom začiatku a jeden stal 1,50€ tak isto ako ten za 10€
@mariska1989
Vidíte že hodnoty HCG su podobne ako v 7-8 tt tehotenstva. Tak prosím Vás keď neviete niečo, čo pripadne nemáte naštudovanie tak tu nestraste tehotné ženy, čo chudata nevedia teraz, lebo vaša kamarátka.
@lenqua_12325 ona už asi vie ze je tehotná. V 10 tt to už má asi potvrdene aj lekárom. Pre boha dievčatá co za kraviny tu píšete. Nepýta sa na cysty. Aj niektory chlapi majú pozitívny tehotenský test, čo neznamená, že sú tehony, ale o tomto tu téma nie je. Ona rieši v 10 t negatívny test. Ak nemáte rozumne vysvetlenie pre tehotnu ženu, ktorá má obavy, naco ju strašiť nepodlozenymi kravinami. Prečo pohybujete že je tehotná keď píše ze tehotná je. Vďaka vám teraz bude ešte vo väčšom strachu.
@m_o_n_c_a_k ma len odber krvi nič viac. Ako môžeš tak 100%tvrdit, že je tehotná? Co ak nakoniec zisti, ze nieje a ty jej dávaš zbytočnú nádej? To musí mať odvahu lekár, keď povie ze je tehotná len z odberu krvi.
To akoby môj muž diagnostikoval ako neurológ cievnu mozgovú príhodu bez vyšetrenia, len vidí, že ma pacient poruchu reči.
@m_o_n_c_a_k nie kamarátka ale nevlastná sestra mala negatívny test najskôr čítaj kým píšeš ukázal jej ho až 11 týždni čo už ma určitú hodnotu a ako tvrdíš podľa teba test neukáže ...najskôr si over ty určite veci .sú proste ženy čo im test neukáže aj keby im meškala ms len týždeň ...tak sa láskavo do mna neobuvaj ja som dostala veci do správnych koľají že sa mýliš zato že si sa urazila že nemáš pravdu. nemusíš sa tu snažiť o tabuľku hcg
@m_o_n_c_a_k a tiež pekná k....a že minimálne 3640 na konci tehu .ja som počas pôrodu už mala 130 tak sa nespoliehaj na tabuľki
@mariska1989
@lenqua_12325
Ja tu ale aspoň nestrasim kravina i tehotné ženy, ktoré si prídu po rady a nie po nepodložené somariny. Hlavne ako jedna babka povedala. Nehovorím, že nie sú výnimky, ale máte hovoriť k veci a co sa autora pýta.
@m_o_n_c_a_k tak potom musíš byť minimálne atestivany gynekológ, keď si dovolíš tak odvážne poučovať všetky ženy.
@m_o_n_c_a_k tak teraz si sa pekne potkopala tou poslednou vetou na začiatku ....ako píšeš tie nepodložené somariny sú proste podložené ale ty si zjedla múdrosť uja Google a riešiš sprostu tabuľku ...a hovoriť nemôžem však nepoznám dotyčnú že by som jej volala , môžem jedine napísať a to sa už stalo .evidentne ti tehotenstvo robí peknú šarapatu v hlave . Si kúp test a dokaž že podľa tvojej tabuľky už bude negatívny .jasné pre svoju hrdosť by si ho namočila do čistej vody radšej ...pochop že sú ženy čo sú tehotné a proste hcg sa drží len v krvi proste nejde do moču
@margaretka1990 ahoj ano oklamala som ho trosku a som v Anglicku stále čakám na nieake vyšetrenie zatiaľ sa mi nikto ani neozval
@aurelka1 nájdi si vo vašom meste midwife a zavolaj jej..podľa mňa ta už isto vezme..kamoska nedávno rodila a normálne k nej chodila i počas corony
@m_o_n_c_a_k dakujem veľmi pekne za tie slova❤️Áno tehotna som no žiaľ k doktorovi má vôbec neberú začala som po trosku mávať už aj krv som v zahraničí doktory tu neošetreju kašlú na ľudí neviem ako dopadnem vraj mám čakať kým sa mi ozvú.....nerobím si nič stoho ak niekto píše niečo take (sama viem že niečo nieje v poriadku😢)
@daniela2227 volala som už asi 3krát a stále nic
@aurelka1 tak to je zvláštne 😕
@aurelka1 ja viem, tu je to katastrofálne, ale aj tak by som potrebovala tu otehotniet, kvoli materskej... Doma by sa to natiahlo, kym si nájdem pracu, kym odrobim potrebny pocet dni...
@aurelka1 ja by som si minimálne dala niečo ako ascorutin, to je proti praskanie ziliek, a tu zvyknú dávať aj progesteron vo forme Utrogestan, alebo Dufastonu. Poradím ti kludovy rezim, nenamahat sa. Vy tam nemáte niečo ako pohotovosť?

@m_o_n_c_a_k práveže nemám ani termín nic tu doktory vôbec neberú ohľad na ľudí stále riešia len covid-19 dakujem za komentár veľmi mi to pomohlo lebo som si nevedela čo otom myslieť dúfam že je to tak ako píšete♥️😘