icon

Nikto sa na moje dieťatko neteší

smutna213
6. sep 2015

Baby ja uz nevladzem....moj muz ani jeho rodicia...ani svagrovci sa netesi ze budeme mat tretie babo....ja viem ze v dnesnej dobe mat 3 deti je tazke...ale financie su neni problem.som taka nestastna z toho😢ved dieta je dar a oni su vsetcia urazeny....pomaly ako keby mi oni deti vychovavaju....normalne mam pocit ze by boli najstastnejsi keby potratim....je mi znich zle....

lauricka
6. sep 2015

@smutna213 ja by som im normalne povedala, ze na robenie deti su dvaja a ze Tvoj muz bol pri tom a ze si ziadny clovek nezasluzi, aby sa z neho takto netesili, ani oni by sa nechceli narodit do rodiny, ktora ich nechce...normalne do oci im to povedz, nech sa spamataju. Ak ma muz nejake konkretne dovody sa hentak vyjadrovat, tak nech Ti ich povie a vykomunikujte si to, zrovnajte si to, co a ako bude, ale povedz mu, ze si neprajes a to dieta si nezasluzi, aby sa vyjadroval, ze niekomu komplikuje zivot a podobne, ze to nechces pocut. Dieta je nieco tak uzasne, Ty sa tesis a tes sa nadalej, chod s usmevom, prihovaraj sa mu, ako ho lubis. Nedaj sa. Ja mam tretie neplanovane a je to moje uzasne stvorenie, za ktore som vdacna. Uzivam si ju a prajem to aj Tebe. Pretoze ono je uz tu, uz to nie je o tom, ze ci ano, ci nie. Je tu a zasluzi si byt milovane a prijate a Ty si tu pre neho, aby si sa za neho postavila.

smutna213
autor
6. sep 2015

@katarina_k11 tak to sme dve...ako tehotne zeny tu aj ine vidim ake su stastne aj muzi atd je mi to smutno a hlavne luto.....ved to je dar stastie....este mam vsetko pred sebou nemusi ani vsetko dobre dopadnut a oni toto....kazdu noc o tom rozmyslam.placem do vankusa a rozmyslam co som zle spravila....ja viem ze bude happy ked sa narodi on je dobrak od kosti ale toto som necakala..cakala som sok ale az takyto....

nini1010
6. sep 2015

A spytam sa preco sa netesia?myslim si ze urcite aspon tusis preco.opatruju niekedy vas prve dve deti?

janinah
6. sep 2015

toto dieťa bude miláčik rodiny 😉 mužovi vynadaj ako len vieš,uľaví sa ti a ten somár si to aj zaslúži,netrp,nedus sa...choď niekam kde sa cítiš dobre,kúp si darček pre potešenie,vyhľadávaj optimistických ľudí

smutna213
autor
6. sep 2015

@lauricka dakujem za pekne slova ..ja ho milujem hned ako som sa dozvedela a urobim vssetko aby som mu dala bsetko co kazde dieta potrebuje

smutna213
autor
6. sep 2015

@sardinka333 vsak prave vsak sa vidime raz za mesiac...zagratuluju im to tak vse..nic ich nebravaju ani nestaraju vobec ziadna pomoc

smutna213
autor
6. sep 2015

@nini1010 ale sem tam raz za tyzden niekedy ani to nie..velmi malooo

katarina_k11
6. sep 2015

@smutna213 Moja, ja tým mužom asi do konca života neporozumiem . Tie ich reakcie sú ako keby mali problém najprv rozmýšľať, nechať si to prejsť hlavou a až potom niečo pustiť z úst. No nestačilo by povedať, že "je to pre mňa šok, nerátal som s tým, daj mi čas, bude to OK...."? Držím ti palce, verím, že manžel bude na koniec ten, kto sa bude tešiť najviac. 😉

smutna213
autor
6. sep 2015

@katarina_k11 keby si mala pravdu😢dakujem

smutna213
autor
6. sep 2015

Dakujem vsetk.za pekne slova...aspon tu si ich precitam.....som este len na zaciatku tak hadam bude vsetko dobre a barodi sa mi treti zdravy anjelik

martinka13
6. sep 2015

Keď sa malinke narodí všetci si budú vyčítať ako sa správali. Lebo keď raz príde taký zázrak tak to zlomí každého. Potom im ho nepožičiaš popestovať 🙂.

smutna213
autor
6. sep 2015

@martinka13 veru dobra rada😊dakujem

libka1
6. sep 2015

@smutna213 narodi a ver tomu, ze pre radost. my sa neviem nasej tretej nahodnej nabazit. muz ju nosi ako nejaky skvost, kolkokrat sa nam ludia smeju, lebo ju ma ako prirastenu o ruku. ver tomu, ze aj ten tvoj sa zbada po narodeni babatka, mozno aj skor. verim, ze tie slova zaboleli, ale verim aj tomu, ze jeho raz budu mrziet viac ako teba. 😉

stardust
6. sep 2015

@smutna213 tvoj vyrok je nepravdivy, lebo ty sa nan tesis...a to je dobre 🙂

nini1010
6. sep 2015

Ja si nemyslim ze je to len preto zeby sa zrazu z nicoho nic na 3 dieta nikto netesil.je to tak neprirodzene ze mam pocit ze za tym musi byt este nieco co si zatial nepovedala.neviem,len mam taky pocit.

petulda333
6. sep 2015

@smutna213 neries..ja som do 22tt zvracala a lezala v krcoch a dvakrat v nemocnici a teraz zas..svokra ani raz nezavolala ako sa mam a ci je babo v poriadku..ani k nam domov neprisla ze ci netreba pomoct...kaslat nato...tes sa a uzivaj si to..drzim palce

smutna213
autor
6. sep 2015

@stardust velmi ved to sa ani neda ..☺vlastne da vidis👍

libka1
6. sep 2015

@nini1010 nermusi... aj moja mama ked zistila ze cakam tretie reptala ze naco to je dobre. pritom teraz by jej modre z neba zniesla a moje deti su pre nu vsetko na svete. len proste mala pocit ze 2 deti na dnesnu dobu su az az 🙂 ked som jej to minule zo srandy pripomenula, tak sa osivala, co sa hanbila ze ako taku blbost mohla z ust vypustit 😅

smutna213
autor
6. sep 2015

@nini1010 ja vazne neviem...ale ked povedia poviem...muz preto ze deti prve odrastene...klidecek mohli sme vsade chodit atak aczraxu zas malinke ale jeho rodina nechapacka

smutna213
autor
6. sep 2015

@nini1010 nemam co tajit..moje deti maju vsetko....muz dobre zaraba nic im nechyba a co ma v hlave jeho rodina netusim....mame firmu tak ale muzovi az tak moja pomoc chybat nebude ja fakt neviem..co ci fakt sok ale sjor ten jeho klidek

liebling98
6. sep 2015

@smutna213 my máme tiež 3 deti. Tretí syn absolútne neplánovane. Keď som s plačom volala manželovi, že som tehotná, tak sa pýta, že prečo plačem, či od šťastia alebo od smútku. Ja na to, že ja neviem. Tak mi vraví, že tak plač od šťastia. Kde sa uživia dve deti, uživí sa aj tretie. Tiež dodal, že nám to trochu skomplikuje plány, ale hneď dodal, že to zvládneme, že problémy sú tu na to, aby sa riešili. Možno ten Tvoj len potrebuje dospieť k tej druhej časti vety.
Zvyšok rodiny nerieš. Dôležité je, aby muž bol pri Tebe.
PS: Ja sa teším s Tebou. Tretí syn je naše vysmiate slniečko. Držím Ti palce!

smutna213
autor
6. sep 2015

@liebling98 vidis tvoj muz je super aj ked sok pekne dodal ku tomu....to by som aj ja teraz plakala od stastia😢len moj ma uz dost rokov na to ze mohol inak povedat....musis mat super muza.dakujem za slova☺

jahodka8
6. sep 2015

@smutna213 starší ľudia to berú inak, berú to zo svojho pohľadu dosť. Už asi aj budú potrebovať pomoc ked nebudú vládať sa starať o seba, takže Vám možno pribudne aj starosť o nich. Niektorí muži to berú zasa optimisticky že sa tešia na dieťa a potom nepomôžu vôbec nič. Ved ale prečo si nedával teda pozor?

smutna213
autor
6. sep 2015

@jahodka8 ja sa o nich rada postaram bez ojladu na deti....oni su zvlastni...keby mala svagrina by boli happy.....maju len jedno...ja ich nezaijimam..len tak aby sa nepovedalo.zda sa mi ze sa hambia ze ich syn uz bude mat tretie dieta.ja fakt neviem

extrate
6. sep 2015

@smutna213 tak tam je pes zakopaný, švagrovci sú odutí lebo boli na rade s druhým a ty si sa predbehla s tretím 🙂 to je smiešne. Nenechaj si pokaziť radosť 😵

nini1010
6. sep 2015

@extrate tiez mam ten pocit.

smutna213
autor
6. sep 2015

@extrate tesim a oni nech sa aj na hlavu postavia....mohli mat len im by sa nechcelo starat....su moc pohodlni

smutna213
autor
6. sep 2015

@nini1010 oni nechceli.....ja neviem mozno sa boja ze mi gratulujeme len ich jednemu a oni teraz trom....ale ja som uch nikdy o to neziadala....trochu si mysli ze sj to...su lakomi....ale mnecstaci radsost somnou...nie dary....a ked uz nie to fakt neviem co su zduty

nini1010
6. sep 2015

@smutna213 Ale vies co ti poviem no mozes sa na nich vsetkych z vysoka vies co.Manzel to stravi a bude dobre.nemate financne starosti tak nema co riesit iba predychat pociatocny sok.a na ostatnych sa vykasli,ti to moze byt jedno co si myslia.vobec to s nimi ani neries.ja by som za nimi ani nechodila keby mi to davali otvorene najavo.

smutna213
autor
6. sep 2015

@nini1010 davaju a velmi ale mate pravdu serkam na nich...ale nebudem klamat trapi to....alw teraz su dolezite ine veci....dakujem vam