• Prihlás sa
  • Registrácia nového člena
  • Získaj PLUSPRO
  • Odporúčame:  Mojasvadba.sk Modrastrecha.sk
  • Prihlás sa
  • Registrácia nového člena
  • Získaj PLUSPRO

Nízke HCG na začiatku tehotenstva. Boli ste na tom podobne?

12. mája 2017 
@lucia2505 dakujem :slight_smile: pytala som sa vcera este na gynde.sk ze preco hned sestricka nepovedala ze su vysledky negativne a preco trvala na tom aby som sa dostavila znovu na odber a ci sa mozu hodnoty hcg zvysit a odpoved: Presne , ak pôjdu hodnoty hore, bude nutné UZV potvrdiť graviditu , ak dolu tak kontrolu dutiny maternice .... tak neviem :unamused:
6. sep 2012 o 08:37  • Odpovedz  •  Páči sa mi to
No tak oni to musia este raz skontrolovat to hcg, aby niečo náhodou nezanedbali vieš...
6. sep 2012 o 10:12  • Odpovedz  •  Páči sa mi to
@lucia2505 ...vraj tehotenstvo v tomto prípade je možné vylúčiť až na základe negatívneho výsledku :unamused: nič počkám lebo už som z toho jeleň
7. sep 2012 o 10:44  • Odpovedz  •  Páči sa mi to
@timea88 skús si zajtra urobiť test z ranného moču...ak by si bola tehotná, hcg by rástlo a zajtra by ti už mohlo ukázať slabulinkú čiaročku...ale kúp si ten najcitlivejší.
7. sep 2012 o 11:46  • Odpovedz  •  Páči sa mi to
@lucia2505 ...luci to je napr. mamatest ???? al. mam sa v lekarni rovno spytat... este mi na gynde.sk napisali ze ak zena nie je tehotna ma hcg 0....
7. sep 2012 o 13:32  • Odpovedz  •  Páči sa mi to
@lucia2505 tak som robila rapi clear...negativny :(...a pobolieva ma v podbrusku ako keby picha v pravom vajecniku a vzdy len vecer :confounded: keby tam niečo bolo hadam by to doky videl myslim zapal al.co....menzes mam dostat 17 teho tak cakam :slight_smile:
8. sep 2012 o 07:46  • Odpovedz  •  Páči sa mi to
@timea88 a kedy máš ísť teraz k dokymu?
8. sep 2012 o 08:54  • Odpovedz  •  Páči sa mi to
@lucia2505 chystam sa vo strvrtok...
8. sep 2012 o 08:59  • Odpovedz  •  Páči sa mi to
@timea88 no tak potom budeš múdrejšia, zoberie ti krv na hcg a kukne ťa aj ultrazvukom...
8. sep 2012 o 09:25  • Odpovedz  •  Páči sa mi to
@lucia2505 ...no hej... :slight_smile:
8. sep 2012 o 09:33  • Odpovedz  •  Páči sa mi to
ahojte mam HCG 32,65, a asi 3 - 4 tt , je to okey? zatial som si robila len testy z lekarne a krvy obraz kedze odlietam na dovolenku a gyn. ma nestiha
2. nov 2012 o 13:47  • Odpovedz  •  Páči sa mi to (1)
ahoj baby, mám podobný problém: na 12 deň po umelom oplodnení som mala hcg 58 o dva dni som išla na dalšie hcg a bolo len 98 - bojím sa čo z toho bude a stresujem a ešte sú teraz aj sviatky....na kontrolnú hcg mám ísť 2. januára tak som ako na ihlách že čo a ako.... :frowning2:
23. dec 2012 o 18:08  • Odpovedz  •  Páči sa mi to
@amali neboj, to je dobrý :slight_smile: já začala na 33 a ob den den 81, řekla bych, že dobrý :slight_smile: opatruj se
28. dec 2012 o 21:03  • Odpovedz  •  Páči sa mi to (1)
Ahoj holky, ráda bych se svěřila a požádala o radu nebo podobné zkušenosti..
3/4 roku jsme s přítelem zkoušeli miminko, krátce před Vánoci jsem zachytila pozitivní test, tak jsme se začali radovat. Poslední menstruaci jsem měla 9.11. a ke gyn jsem šla poprvé 19.12., cyklus mám ale nepravidelný, takže jsem přesně nevěděla, ve kterém týdnu bych tak mohla být. Na UTZ byla vidět jen malá černá tečka, HCG mi vyšlo 3962 jednotek. Doktor říkal, že je to ok, že jsem asi ještě málo těhotná, že mám "bordel" v cyklu. Čemuž se dalo snadno věřit. Teď 2.1. další kontrola, těšila jsem se, že už snad bude srdce. Vzali mi kontrolní krev na HCG. Na UTZ už doktor našel v děloze něco většího a odhadl mě na 6tt, zatím bez srdce. Zdálo se mi to málo, ale budiž. Dneska jsem volala kvůli výsledkům krve a HCG mám 9500 jednotek. Za 14 dní od posledního odběru se jen zdvojnásobilo a to asi nevypadá dobře... Včera večer jsem měla narůžovělý výtok, teď už zase nic. Asi si už nemám dělat žádné naděje, že? Jen bych chtěla, aby to kdyžtak šlo samovolně a já nemusela na revizi (v posledních 12 měsících jsem byla pod kudlou 3x)..
Budu ráda za jakékoli rady a vaše zkušenosti.
4. jan 2013 o 11:28  • Odpovedz  •  Páči sa mi to
Ahoj, holky. Chtěla jsem to zabalit a teď fakt nevím, co si myslet. 9/3 bylo ET 2 embrya (po tří denní kultivaci jen 4 buněčné), 18/9 jsem dostala MS (pořádně se rozjela :( ). Dneska jsem byla na testech s tím, že se to potvrdí negativní a ono je tam HCG 8. Připadá mi to po dvanácti dnech hodně málo, oni to do pěti počítají jako neúspěch, a těhotenství pak od patnácti výše. A já jsem se jim strefila někam mezi :unamused:

Prosím vás, měly jste to takhle některá? Jak to dopadlo??? Zpátky jdu až v pondělí…
21. mar 2013 o 16:29  • Odpovedz  •  Páči sa mi to
Zdravím vás. Poraďte mi prosím. 8.4 jsem měla mít ms dostavila se ale jen na dva dny 23.4 jsem byla na sonu a nebylo tam vidět nic(ale bylo mi sděleno že to je ještě brzo) ale brali mi i krev a včera na výsledcích bylo hcg 0.....je to moc brzo i na to hcg nebo se mám smířit s tím že těhotná nejsem?
27. apr 2013 o 15:18  • Odpovedz  •  Páči sa mi to
@iff89 je mi luto, ale asi nie si. Za tehotnu sa zena povazuje ak je HCG aspon 5.
28. apr 2013 o 10:19  • Odpovedz  •  Páči sa mi to
@gombicka a kdy by se mělo hcg poprvé projevit?
28. apr 2013 o 17:59  • Odpovedz  •  Páči sa mi to (1)
mam smutnu spravu. Moje nizke HCG mi potvrdilo moje obavy - je to mimomaternicove. Tak som v nemocnici a cakam, co so mnou urobia.
29. apr 2013 o 18:45  • Odpovedz  •  Páči sa mi to
Ja měla hcg ve 4tt 235 a taky jsem se bála má být kolem 400- 800hcg ale o týden pozdej jsem měla přes10tis a uz i videla bublinku
1. máj 2013 o 22:43  • Odpovedz  •  Páči sa mi to (1)
@iff89 na tehu testu ze máš dvě čárečky:wink: hladina hcg se zvyšuje dá se poznat z moče a z krve
1. máj 2013 o 22:46  • Odpovedz  •  Páči sa mi to
@angelsb no když jsem byla u doktorky tak jsem měla testy negativní ale všechny příznaky......zítra si jdu udělat test tak jsem zvědavá....
2. máj 2013 o 00:56  • Odpovedz  •  Páči sa mi to
@iff89 ja si tehu test delala den před ms a byl tam duch nebyla jsem si jistá a druhy v den ms a byl jasnější:wink:täk držím palecky.hcg každým dnem roste a to rychle
2. máj 2013 o 06:46  • Odpovedz  •  Páči sa mi to
Ahojte potrebovala by som radu, lebo už som zúfalá!!! Dnes mám 40DC bez menštruácie, cítim sa unavená, mám také slabé bolesti v podbrušku,ako keby som každú chvílu mala dostať ale stále nič, dnes ráno mi prišlo zle a začala som mať aj zvláštny pocit v prsiach. Problém je ten, že mi stále vychádzajú tehu testy negatívne :frowning2: a to používam tie najcitlivejšie :frowning2: čo si o tom myslíte? môžem byť tehotná? je nejaká šanca? stalo sa už niektorej z vás niečo podobné? k lekárovi idem štvrtok, ale neviem zatiaľ na nič iné myslieť, pomôže mi každá rada, ďakujem
7. máj 2013 o 09:17  • Odpovedz  •  Páči sa mi to (1)
Ahojte, prosim o vase skusenosti. Dnes som bola u gyn,ktora mi potvrdila tehotenstvo,plod ma 22mm a hcg je 381,500. Podla vas je to podla hodnot ktory tyzden? Podla PM - 29.4. - by to bolo asi 4tt,ale podla mna som asi len 3tt.
3. jún 2013 o 13:07  • Odpovedz  •  Páči sa mi to
@soi hcg máš dobré nemusíš sa bát......ide len oto aby dalej rástlo, držím prsty :wink:
3. jún 2013 o 13:16  • Odpovedz  •  Páči sa mi to
@soi v 3 tt by nebolo na sone nič vidieť,ani len bodku.musíš byť viac.okrem toho vždy je tam nejaké rozpätie hodnôt,takže presne podľa hcg ti to nepovie nik.inak držím palce aby babo rástlo
3. jún 2013 o 14:47  •  4 deti  • Odpovedz  •  Páči sa mi to
@amali
@barboritta
Ďakujem vám :slight_smile: Budúci týždeň idem opäť na sono a na krv. Dúfam, že hodnoty sa budú zvyšovať a maličké podrastie.
3. jún 2013 o 15:43  • Odpovedz  •  Páči sa mi to
potrebujem poradit hcg som mala 900 o dva dni 2000 kolky by to mohol byt tt od oplodnenia ??
27. jún 2013 o 14:16  • Odpovedz  •  Páči sa mi to
Ja som mala v 4tt HCG=66 , teraz som 7t+1d (podla ms), meriame 1,2cm a srdiecko bije ako zvon :slight_smile:
8. júl 2013 o 23:56  • Odpovedz  •  Páči sa mi to (1)
Choď na stranu:   Zruš
Tvoj príspevok