icon

Od kedy sa môže užívať kyselina listová?

fleskoval
12. okt 2014

Viem ze mozno to tu uz bolo. Som v 7tt a kupila som si dnes kyselinu listovu dr. max, nenasla som tam ale pribalovy letacik... kocky od kedy sa moze uzivat , znama mi vravela od tretieho mesiaca az .. a nepamätam sa kedy som ju zacala brat pri malom ..dakujem 😀 😀 😀

hudecka9
8. apr 2015
Používateľ hudecka9 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od hudecka9.

@mackova11 tak ja jem zdravo ale radsej chcem popri tom aj nejake vitaminy a ten femibion sa mi zda najlepsi vzhladom na zlozenie aj v lekarni mi ho odporucili

mackova11
8. apr 2015

@hudecka9 áno aj jo ho beriem , pred tehu som brala aj pocas prvych troch mesiacoch 800 teraz som presla na 400ku este mam na zopár dní , ale potom už ja osobne nebudem brať, mam kamosky co nebrali vobec nic od zaciatku , aj lekár mi povedal ze uz nemusím ak nechcem, ale to je na kazdom isto to neskodi 🙂

evittam
8. apr 2015

Ako som už písala nie som zástancom umelých vitamínov a ostatných preparátov ale samozrejme ako píše @margarita ak je to nevyhnutné na záchranu tehotenstva a bábätka, tak človek sa na to díva inak.
@anitta41 Čo sa týka nízkej pôrodnej hmotnosti na to vplyv branie nejakého preparátu nemá žiadny vplyv - to ti už gynekológ nepovie - bábätka s nízkou pôrodnou hmotnosťou majú napríklad fajčiarky....Ak je žena zdravá a má normálne tehotenstvo nepotrebuje žiadne umelé preparáty. Ja mám dve zdravé a krásne deti - klop,klop - s normálnou pôrodnou hmotnosťou a nebrala som vôbec nič, taktiež mám veľa kamarátok s tými istými skúsenosťami. Je to len o biznise lekára a farmaceutov. 😉

hena6
9. apr 2015
Používateľ hena6 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od hena6.

@evittam no poznám 2 baby čo fajčili a ich deti mali cez 3,5kg tak ze je to vsetko individualne ale myslím že vitamíny su v tehotenstve velmi potrebne a hlavne kyselina listova ktora hra klučovú ulohu pri deleni buniek a je nevyhnutná pre spravný vývoj dieťaťa

evittam
9. apr 2015

@hena6 S tym,ze je to individualne ako vsetko. Odporucam ti vsak pozriet si ten dokument,na ktory som dala link vyssie a potom uvidis na co vsetko su nam dobre umele vitaminy...Inak pred vyse 7 rokmi ked som cakala syna,tak ziadna kys.listova nebola tak propagovana😉.

evittam
9. apr 2015

@hena6 S tym,ze je to individualne suhlasim...🙂

anitta41
10. apr 2015
Používateľ anitta41 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od anitta41.

@evittam bez ohladu na to ci odporuci alebo neodporuci doktor kyselinu listovu som názoru ze ju treba brat už len preto aby sa zena citila lepsie dieta zenu dost vyciciava + unava co sposobuje aj málo zeleza a v teraz uz takzvana zdrava strava nestaci tehotne mamicky pracuju staraju sa o domacnost a o starsieho surodenca trebars a skratka to by fakt musela jest len zeleninu aby mala tej kyseliny listovej dostatok + potrebne vitaminy.

evittam
10. apr 2015

@anitta41 Ja ti tvoj nazor neberiem. Môj si citala😉. A tiez som pracovala,starala som sa o syna,muza,domacnost,stravovala som sa normalne,ziadne umeliny a chemiu som nebrala a 'cuduj sa svete',normalne som vsetko zvladla. Napr. na nizke zelezo je super melasa.

zanet63
10. apr 2015
Používateľ zanet63 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od zanet63.

@evittam ja som skúšala melasu na zvysenie zeleza ale je mi z nej na vracanie tak ze som ostala pri spenáte

evittam
10. apr 2015

@zanet63 😀 mi hovor,skus si s nou sladit trosku caj.

hudecka9
13. apr 2015
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od hudecka9.

@mackova11 ked ze citim ze mam malo vitaminov ked ze pri praci som rada ked sa najem tak chcem brat vitaminy a femibion mi príde taky naj a chcem zmenit aj styl stravovania 🙂

zanet63
15. apr 2015
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od zanet63.

@evittam skusala som ale nesadla mi ani trosku hned slo zo mna vsetko von tak ze som to vzdala

sonika696
19. apr 2015

Mne ju doktor dal uz v 4tt

maca283
Odpoveď bola odstránená
veronikazadana
21. apr 2015
Používateľ veronikazadana je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od veronikazadana.

ja som sice este tehotna nie som ale tiez mi gynekolod povedal ze je dobre brat kyselinu listovu este pred otehotnenim a tak som kupila femibion a uzivam ho uz cez 2 mesiace

moonshine1
11. máj 2015
Používateľ moonshine1 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od moonshine1.

Baby poradte co je lepsie klasicka kyselina listova alebo radsej femibion? Je v tom naozaj taký rozdiel?

zanet63
13. máj 2015

@moonshine1 ja by som skor odporucila Femibion mas aj aj ine potrebe vitaminy a cenovo by to malo byt podobne par € hore dole

jarka800
14. júl 2015
Používateľ jarka800 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od jarka800.

@moonshine1 urcite femibion 🙂 obsahuje uz aj metalofín

sima410
8. okt 2015
Používateľ sima410 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od sima410.

baby prosim vas ako je to s femibionom? najprv sa berie tak slabsi a potom silnejsi ci opacne? doktor mi ho odporucil ale zabudla som sa ho na toto spytat.

hudecka9
8. okt 2015

@sima410 najskor musis brat ten silnejsi to je femibion 800 🙂

zanet63
19. okt 2015

@sima410 mala by si brat ten silnejsi, pretoze obsahuje kombinaciu kyseliny listovej a metafolinu, co zabezpecuje potrebny prisun folatov, ktore su pri vyvoji naozaj potrebne 🙂 @hudecka9 uz to nie je femibion 800 ale femibion 1 🙂

sima410
23. okt 2015
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od sima410.

@zanet63 takze najprv sa berie ten silnejsi potom slabsi.. a kedy v kolkom tyzdni sa prechadza na ten slabsi? ci to je jedno? 🙂

milica313
26. okt 2015
Používateľ milica313 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od milica313.

@sima410 nie nie je to jedno, femibion 1 sa uziva do 12 tt. a potom prejdes na femibion 2 🙂 keby si mna videla, ked som si ho prvy krat kupovala, tak som bola jelen z toho ktory najprv uzivat 🙂 ale nastastie uz viem

sima410
4. nov 2015

@milica313 a je nejaky velky rozdiel v zlozeni ked sa najprv musi brat femibion1 a potom 2?

milica313
5. nov 2015
Používateľ milica313 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od milica313.

@sima410 femibion 1 obsahuje vacsie mnozstvo kyseliny listovej a femibion 2 obsahuje o polovicu nizsie mnozstvo ako 1 ale navyse je v nom aj kyselina DHA 🙂

hena6
9. nov 2015
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od hena6.

@sima410 pozri si to tu http://www.femibion.sk/femibion-400.php presne tam mas coho kolko obsahuje a na co tie latky vsetky sluzia 🙂 ja som tiez nemala ani paru o tom preco je to pre dieta vhodne, preto som hladala citala az som toto nasla 🙂 skus mozno ti to pomoze pochopit preco vlastne je dobre aby si to brala 🙂

sima410
18. nov 2015

@hena6 super, uz som si to precitala tak uz aspon budem vediet 🙂 vobec som netusila, ze femibion napomaha aj tomu aby dietatko lepsie videlo.. same novinky sa dnes dozvedam. Takze uz ziadne pochybnosti ci ho budem brat ci nie.

zanet63
19. nov 2015

@sima410 na femibion dva prechadzas od 13teho tt. 🙂 jasne on je velmi prospesny pre vyvin mozgu dietata a taktiez aj pre lepsie ostrejsie videnie.. Pochybnosti si mat ani nemusela, keby neboli tie vitaminy prospesne tak by som ich nebrala ani ja sama 🙂 ale viem ze napomahali k lepsiemu vyvinu nasich dievceniec tak som ho brala aj pri jednej aj pri druhej.

hena6
25. nov 2015

@sima410 je dobre si najprv precitat co chces zacat brat a uistit sa ze to je pre teba a babatko prospesne 🙂

rosinolka
8. apr 2016
Používateľ rosinolka je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od rosinolka.

@sima410 zacala si ho brat? 🙂