icon

Plod nezodpovedá týždňu. Čo to znamená?

24. júl 2024

Ahojte. Dnes som bola na ultrazvuku, podľa MS by som mala byť 7+3tt, avšak dnes sme videli plod no bez srdiečka, a zodpovedal 6+1tt. Doktorka povedala, že tomu dáme ešte týždeň, ak neuvidí o týždeň srdiečko budem musieť podstúpiť kyretaz. 😔 Mali ste to prosím niektorá podobne, a všetko dobre dopadlo? Ďakujem 🙏🏻🙏🏻

Strana
z2
cookie29
29. júl 2024

lebo som krvacala ako Niagarske vodopady

autor
29. júl 2024

@cookie29 paneboze, ja som našťastie bez krvácania. Zatiaľ sa držíme bez nejakej výraznejšej zmeny, dokonca aj príznaky sú občas intenzívnejšie, ale na tie sa nechcem sústrediť, keďže už nemusia nič znamenať. Uvidíme vo štvrtok, stále veríme 🍀

nicoldee
29. júl 2024

Ahoj dnes som na teba myslela ze uz vo štvrtok sa dozvieš ❤️ verím v šťastný "koniec"

autor
29. júl 2024

@nicoldee ďakujem krásne za pozitívne myšlienky, určite dám potom vedieť ❤️

nicoldee
1. aug 2024

Dobre ránko stále na vas myslím dnes je váš deň ❤️ a ja verím ze nám napíšeš ze je v všetko poriadku ❤️

cookie29
1. aug 2024

Zienky ako ste na tom?

autor
1. aug 2024

@nicoldee ahojte dievčatá. Tak mame to za sebou. Žiaľ neprichadzam s dobrými správami, nenarástli sme, srdiečko sme nezaznamenali. Akurát sa dnes dr čudovali lebo to vyzeralo na dva zltkove vaky a teda dvojičky. 😔 Čiže nás čaká kyretaz, čoho sa nesmierne obávam. A následne rôzne vyšetrenia a nekonečne čakania. Snáď zistia aspoň príčinu, a podarí sa nám znova čím skôr a dopadne to už dobre.
Ďakujem vám všetkým za podporu a pekne slová ❤️

barus26
1. aug 2024

väčšinou sa žiaľ príčina nezistí. Je mi to ľúto, držím palce aby si sa dala dokopy a znova to opäť vyjde a všetko dobre dopadne 🩵

autor
1. aug 2024

@barus26 Áno viem, no mne nikdy nerobili ani tie krvné vyšetrenia, možno tam na niečo prídeme. Ďakujem krásne 🙏🏻

cookie29
1. aug 2024

Je mi nesmierne luto. A maju nejake podozrenie? Lebo zvycajne sa po prvom potrate na dalsie vysetrenia neposiela...bohuzial, vacsinou sa nikdy neodzvies preco, treba sa na to pripravit. A zelam vela sil a trpezlivosti na najblizsie obdobie.

autor
1. aug 2024

@cookie29 toto už bude náš druhý. Prvý krát to ale skončilo samovoľne v nejakom 5-6tt, teraz mám stále aj príznaky, a som bez krvácania, bez špinenia, ale to bude tým vysokým HCG. Ďakujem za podporu 🍀❤️

autor
6. aug 2024

Ahojte dievčatá, len som Vám chcela povedať, ze už som po zákroku. Zvládla som to bravúrne, nie je to nič hrozné, po fyzickej stránke teda vobec nie, horšia je tá psychika. Personál a celková starostlivosť v nemocnici tip top od primára až po upratovačku. Už sa len zotaviť, pobehať vyšetrenia, a snáď to nabudúce vyjde všetko ako má. Ďakujem Vám ešte raz 🤍🤍

scarletka34
6. aug 2024

@jankafark mne sa stalo to isté

nicoldee
8. aug 2024

Moja zlata ❤️ Bud silná 🙏❤️

sasesoe
8. aug 2024

Ahoj, mňa pri prvej objednala až v 9tt a podľa sono to bol 7tt, aj sa narodila 10 dní po termíne podľa ms, ale bol to len deň po termíne podľa Soňa. Závisí od dĺžky cyklu a kedy bola ovulácia. Termín pôrodu je v rozpätí mesiaca (2 týždne pred i po si stále v termine)

Strana
z2