Po zákaze od imunologičky som otehotnela. Čo bude ďalej?
Ahojte baby už som. Tu viackrát písala po 2 opakovanom potrate som zostala opet tehotná co som vôbec nečakala že to príde tak rýchlo lebo pred tým som mala aj vyše roka problém. Otehotnieť a teraz sa to stalo po 5 mesiacoch...Na základe všetkých vyšetrenie ktoré som mala dobre všetky mi len imunologické zakázala zostať tehotná keďže ešte nevie akú liečbu mi nasadiť.. Tak mi predpísala vitamín D co mam v papieroch napísané že telu chyba. A teraz nastáva to ze sa jej bojím povedať ze sa mi podarilo otehotnieť. Mam strach co bude od d.najde sa tu niekto co dopadol tak ako ja ďakujem. Baby
@catherinah nie neberiem. Okrem. Vitamínu D3 nič iné... Až po obere krvi po dobrá ti tohto vitamínu mi zisti ze ako bude postupovať a co mi dat akú liečbu....zatial.nemma žiadnu liečbu len nemám zostať tehotna do toho odberu....
uz si tehotna... uz s tym nic nespravi... uz len dufat a verit, ze to dobre dopadne
tak ti tu liečbu teraz nedá,máš právo ju odmietnuť a dr.samozrejme musí vedieť,ž esi teh,,,teh. má prednosť
@janulienockanr no tak snad Ti neda po holej jak malemu decku 😉...ved si dospela. Budete musiet riesit teda aku liecbu nastavit vzhladom na Tvoj stav.

Preco Ti zakazala otehotniet? Beries nejake lieky?