icon

Pochválili by ste sa tehotenstvom blízkym?

8. jan 2024

Keď by ste sa od doktorky dozvedeli pomocou krvných testov že ste v 3-4 týždni tehu., teda prakticky na začiatku, pochválili by ste sa s touto novinou blízkym a priateľom?

jj298
8. jan 2024

Nie. Cim menej ludi to vedelo tym som bola spokojnejsia. V podstate som ale cakala do prveho velkeho skriningu.

stellarstar
8. jan 2024

Vtedy sa len delí a uhniezduje a nevieš ze si tehotná z druhej str hned ako by som mala pozitívny test by som sa nikomu nechválila

nairia
8. jan 2024

urcite nie... v 3-4tt este nic nie je iste, na prvu nejaku kontrolu sa chodi cca v 7-8tt, kde uz je vidno, ci vobec bije srdiecko. ja som oznamovala az po trisomy/ukonceni prveho trimestra.

lorin29
8. jan 2024

Nie... Po skúsenosti to bude na začiatku vedieť len moja mama a muž keď budem čakať druhé 🙂

monsterablue
Autor odpoveď zmazal
bimbina
8. jan 2024

najbližší hneď - manžel , rodičia , svokrovci , priatelia blízky 3-4mesiac a verejne až po 6. Mesiaci . 🙂 keď to zacalo byt vidieť .

luciaruz
8. jan 2024

@bimbina presne takto aj ja.

sejbipi
8. jan 2024

Nie. Aj s rodinou sme čakali do 9-10tt. Širšia rodina, babky, tety, sesternice stále nevedia. Ostatní už duplom nie

bejbs123
9. jan 2024

Nie, v 3tt ti este ani nemeska ms,v 4tt ti zacina meska,ale hcg je nizke,na sone nie je nic vidno,cize by ziaden dr tehu nepotvrdi,v 1.trimestri je tolko dovodov na potrat,ze pokial nie si pripravena ludom vysvetlovat,ze si potratila,tak to nerob,nezazijes ani menej radosti ani menej pozornosti,ked to bude neskor

zuzanockamt
9. jan 2024

Áno, v 4.tt.