Pochválili by ste sa tehotenstvom blízkym?
Keď by ste sa od doktorky dozvedeli pomocou krvných testov že ste v 3-4 týždni tehu., teda prakticky na začiatku, pochválili by ste sa s touto novinou blízkym a priateľom?
Vtedy sa len delí a uhniezduje a nevieš ze si tehotná z druhej str hned ako by som mala pozitívny test by som sa nikomu nechválila
urcite nie... v 3-4tt este nic nie je iste, na prvu nejaku kontrolu sa chodi cca v 7-8tt, kde uz je vidno, ci vobec bije srdiecko. ja som oznamovala az po trisomy/ukonceni prveho trimestra.
Nie... Po skúsenosti to bude na začiatku vedieť len moja mama a muž keď budem čakať druhé 🙂
najbližší hneď - manžel , rodičia , svokrovci , priatelia blízky 3-4mesiac a verejne až po 6. Mesiaci . 🙂 keď to zacalo byt vidieť .
Nie. Aj s rodinou sme čakali do 9-10tt. Širšia rodina, babky, tety, sesternice stále nevedia. Ostatní už duplom nie
Nie, v 3tt ti este ani nemeska ms,v 4tt ti zacina meska,ale hcg je nizke,na sone nie je nic vidno,cize by ziaden dr tehu nepotvrdi,v 1.trimestri je tolko dovodov na potrat,ze pokial nie si pripravena ludom vysvetlovat,ze si potratila,tak to nerob,nezazijes ani menej radosti ani menej pozornosti,ked to bude neskor
Áno, v 4.tt.

Nie. Cim menej ludi to vedelo tym som bola spokojnejsia. V podstate som ale cakala do prveho velkeho skriningu.