Pomaly rastúci ľudský choriový gonadotropín
ahojte snazilky aj tehulky, prosim Vas o radu. Mate skusenost s pomaly rastucim HCG (ziadne bolesti, ziadne spinenie - len bolave bradavky a naliate prsia + hrooozne nalady)? Snazila som sa najst na internete, ako by sa malo vyvijat HCG a nasla som len info, ze by sa kazde dva dni malo zdvojnasobit. Ja som mala posledny menzes 8.3. ale mam 32 dnovy cyklus, ovulka bola (na 100%) az 25.3. Podla lekarov by som teraz mala byt na zaciatku 7t, podla mojho vypoctu ovulku na zaciatku 6T. Az dnes mi lekar zbadal na sone maly vacok s bielou bodkou - povedal, ze by to mohlo zodpovedat mojmu vypoctu ovulacie (podla menzesu som na zaciatku 7T, podla ovulky na zaciatku 6T). Ale ze sa mu nepaci, ako sa mi vyvija HCG. Krv mi bral 12.4. (HCG 240) a potom o tyzden 19.4. (HCG 940). Krv mi bral aj dnes, t.j. 22.4. a bolo nieco pod 2tis. Povedal nech pridem vo stvrtok lebo sa mu to HCG nepaci...a rozlucil sa so mnou s tym, ze keby som zacala krvacat, spinit alebo by mi bolo na odpadnutie, nech okamzite pridem na pohotovost.....ak niekto mate podobnu skusenost, ako ste dopadli? Ja by som bola velmi stastna, ak by drobcek zabojoval a prisiel na tento svet ale na druhej strane, dako sa uz budem musiet vyrovnat s tym, ak by nebol pre tento svet dost silny...ale su tie vysledky HCG ozaj take znepokojive? Alebo je len moj gynekolog len opatrny? Stres drobcekovi urcite tiez velmi neprospieva...Dakujem za info o akejkolvek skusenosti. Iva
@peppermint Ahoj. No podľa MS už hojoooj. Hádam aj nejaký 10tt. Na kontrole poslednej som bola 6.2.
@sinqopa Drzim ti palce, aby to dobre dopadlo!
@peppermint Ahoj. tak nakoniec to nedopadlo dobre :/ o bábo sme prišli.
@sinqopa To ma velmi mrzi ☹ Nechcela som ta predtym strasit, ale srdiecko uz v takom tyzdni malo bit. Presla som si tym minuly rok v marci. Mala som prazdny gestacny vak aj v 9tt. Bolo to tazke obdobie, ale v auguste som opat otehotnela a uz uspesne tahame 28tt. Zelam to skore zotavenie. Uvidis, najblizsie to dopadne dobre!
A šla si aj na kyretáž? Ako dlho ste mali čakať kým ste sa nezačali opäť snažiť? Ja idem zajtra na kontrolu, na čistení som nebola, všetko to prebehlo u mňa prirodzene. Len dúfam, že aj úplne... No, ja viem, že to nevyzeralo dobre. Vlastne už od začiatku to vyzeralo všelijako, takže som bola pripravená aj na toto.
@sinqopa Ja som musela podstupit kyretaz, kedze mne sa potrat nechcel spustit. Doktorka nariadila dat si pauzu od snazenia na tri mesiace. To sme aj dodrzali a o dalsie tri som otehotnela. Niektori lekari odporucaju pockat jednu menstruaciu. Ak nebude u teba potrebny kyret, tak by som dlhsie ako 2 mesiace necakala. Urcite to lekar povie. Drzim palce! 🙂
@peppermint Tak, kontrola je za mnou. Lekár povedal, že všetko je OK, na kyretáž nemusím ísť (maternica je čistá). Mám len počkať do prvej menštruácie a potom sa môžeme snažiť. Aspoň to ma potešilo. Vďaka za podporu! 🙂
@sinqopa Aspon teda nieco pozitivne! Verim, ze sa vam coskoro opat zadari!
Ahojte. Dnes som bola u dr. No bola nova a neprisla mi daka prijemna ..(zastupovala moju). Hcg v piatok som mala 140 ,dnes cez 2000 .Podla poslednej menstruacie to vychadza na 5ty tyzden ,no podla ovulacie na treti. Dnes mi dr. Robila sono a ze asi vidi nejaku bodku ... alebo zevraj mam cystu a toto je mimomaternicove ... mohla mi ju moja povodna dr. nevidiet v piatok ,ale v pondelok by som tu cystu uz mala ? Chcela som sa tejto dr.. opytat,teda aj som sa pytala ,ale ziadnej odpovede .. normalnej som sa nedockala. Ďakujem.
@simona232323 ahoj moja. Ako si dopadla pls? Ďakujem
@katka101018 Ahoj.No ja som mala HCG cez 29 000 potom a uz bolo krasne vidiet srdiecko 🙂 Uz taham 9ty tyzden, k dr idem v pondelok 🙂
@katka101018 ak chces napis mi ip 🙂

@sinqopa Ahoj. V kolkatom tyzdni si od poslednej menstruacie? Kedy si mala poslednu kontrolu?