Pomôžete mi pri určení pohlavia?
Mozno niektore mate skusenost 🙂 neviem ci tam nieco vidno. 14.tt

@katariinam a co by si chcela???
Z tejto polohy sa podľa mna nedá urcit pohlavie🤔 inak mne v 16tt povedala gastroenerologicka pri sono čriev, že podľa nej chlapec a bolo to dievcatko, čiže ani lekár ti nemusi povedat dobre😂😂😂
Ja mám dosť veľký problém identifikovať vôbec to, kde je to bábätko 😄😄😂
@katariinam 😂 som sa zabavila... Ale teraz odborný pohľad: Ak tam nevidno pipíka, je to stále 50:50 😉
@nika3136 presne 😂 ja som to mala problém aj keď som bola so svojím na sone. Dr mi ukazuje, rozpráva... Vidíte, tu je toto, hento... Ja prikyvujem- Jasné...a pritom nič nevidím 😂
@lula313 že gastroenterologička 😂😂😂
@montemotherone lebo moja gynekologička mi to ešte povedat nechcela, tak som to musela tahat od doktora, ktorý bol “po ruke”😂😂😂
@katariinam ahoj, poradím babsky test dá sa robiť od 13.tt, mne to fungovalo - sódu bicarbonu v priesvitnom poháry zalej svojim močom (myslím, že najlepšie bude ranný, je koncentrovanejsii)
Chlapec - vysumi/zasumi
Dievča - bez reakcie
@lula313 kým to nebola zubárka... 😂
@kovacikovajana u mna to tiez fungovalo😉
@montemotherone 😂😂😂
V 14.tt je tam vidno akurát tak smuhu... Počkaj aspoň do 16-18. Na morfo sone medzi 20.a 22 ti už isto doktor povie
@kovacikovajana mne to ukazalo ze dievca a bol to chlapec .. prvy x to bolo spravne druhy x nie ono je to o tom aky je kysli moc Ta reakcia nie naozaj o pohlavy.,
Foto mas zlu z tohto uhlu sa neda vidiet ved je to z boku treba to v takto skorom stadiu vidiet odspodu podvozok- ritusku a co je medzi nozickami.. ked je baba tak tam je vidiet (l) ako kavove zrnko ., este aj v 18tt mà pipik cca 2mm my sme malej pohlavie videli na utz az v 24tt Lebo dovtedy bolo skoro a Potom zas bola dama a mala nozicky pri sebe 😃 pri malom mi v 14tt povedala teta na utz ze baba.. Tak si pockaj na istotu okolo 20tt.
Este je skoro... aj ked niekedy sa to da. Mne povedali az okolo 20 tt
@eriksonka1234 diky ;) dievcatko by bolo fajn. Uvidime
Dik vsetkym
fuhhaaaa tak taky odbornik bohuzial nie som, no podla mna je to jedno, hlavne aby bolo zdravunke

Podľa mňa dievča😁