icon

Potrat po smrti dcéry?

chiarka20181996
10. máj 2020

Ahojte mamicky, som tu nova bola mi odporucana tato stranka ked si clovek niekedy nevie sam rady a nazory druhych by padli vhod! Pred 1 mesiacom mi zomrela dcerka mala 2 roky. S priatelom sme sa na zaciatku velmi tesili ked sme po mesiaci zistili ze som tehotna! Ale teraz vsetci certi so mnou biju lebo som velmi na vahaní! Ci je to dobre riesenie teraz vynosit dieta ked nie som psychicky pripravena na dieta a Beriem popritom aj lieky na ukludnenie! Prosim poradte mam si nechat to dieta alebo sa najskor dat dokopy a po case otehotniet?!

pribinak
10. máj 2020

Chod k psychologické. Možno by ti pomohla nejaká terapia

dollyzv
10. máj 2020

Ja by som to brala ako osud..po stratení jedného dieťatka by som nedovolila aby som stratila aj druhé a nieto ešte vlastným rozhodnutím..ale rozhodnutie je na tebe a manželovi..

chiarka20181996
autor
10. máj 2020

@dollyzv aj ked este stale nosim tu velku bolest v sebe ze mi zomrelo to prve? Co ak budem v tom druhom babu porovnavat moje prve co ak si nebudem vediet vybudovat city k tomu malemu? Toto je moj strach

chiarka20181996
autor
10. máj 2020

@pribinak uz som bola povedala ze to rozhodnutie musim najst sama :/

jaass
10. máj 2020

@chiarka20181996 určite na potrat nechoď. Potom by si sa už psychicka zrútila úplne. Teraz počas tehotenstva sa netráp a teš sa, čo ti bolo dané. Osud? Určite áno. Ak chceš napíš mi súkromnú správu.

dollyzv
10. máj 2020

@chiarka20181996 veľa žien čo prišli o detičky im pomohlo s bolesťou zo straty paradoxne ďalšie dieťa..ale nie všetci sú rovnakí..myslím že dobrý psychológ by ti pomohol..ja by som nedokázala žiť s tými výčitkami že som nedovolila vlastnému dieťaťu aby sa narodilo..a prepáč za otázku ale dcérka bola nejako chorá alebo sa stala nejaká tragická udalosť?

klarissa25
10. máj 2020

No neviem neviem asi vcera ci predvcerom tu bola diskusia ze zena potratila a je zase tehotna ale to druhe dieta nechce lebo stratila prve... Dost podobne..

kiki68
10. máj 2020

Ber to ako znamenie, ze sa Ti vrati nieco, co si stratila. Potrat by Ta dal uplne dole. Ved to je uplne proti prirode zabit zdrave vlastne dieta. Jedno osud vzal, druhe si nenechaj vziat sebou. Ty si decisionmaker a mas sancu mar zase dieta.

chiarka20181996
autor
10. máj 2020

@dollyzv nahle zlyhanie srdiecka vrodena chyba

pininka1
10. máj 2020

@chiarka20181996 pozri si cesky film Deň pro moji lásku. Tam je to presne a jasné zobrazené. Je to presne tvoj prípad. Držím ti veľmi palce aby bábätko v tebe ktoré za nič nemôže dostalo rovnakú šancu ako to prvé.

nini1010
10. máj 2020

Ta bolest musi byt nekonecna neopisatelna sialena...Cez to vsetko by som to brala ako Bozi zasah,Bozi dar,dar od Vasej dcerky.Toto dietatko ti doda nadej,prinesie lasku,urcite by som napriek bolesti ani sekundu nevahala ci si ho nechat.Zelam ti vela pokoja 🙏

dollyzv
10. máj 2020

@chiarka20181996 a to v tehotenstve nezistili že má choré srdiečko? Alebo ste o Tom vedeli? Každopádne toto dieťatko môže byť úplne zdravé a napriek tomu sa ho chces vzdať?

jana65l
Autor odpoveď zmazal
sasha07
10. máj 2020

@chiarka20181996 budeš viac ľutovať ak sa rozhodneš nedonosit to male.. ver mi. A nedaj Boh ak by si nedonosila a potratila až potom by si si vyčítala, tieto myšlienky.. ber to ako radu nie ako výčitku.. nech už sa rozhodneš akokoľvek.. ten maly anjelik ti zhora posiela 🍀držím palce

andrejka1974
10. máj 2020

Nie vsetko bude ok, ja som takto prisla o dcerku ked mala 4 mesiace a tehotna som bola hned dcerka mi zomrela v januari a v novembri sa mi narodil syn a bolo to najlepsie pre mna uz som sa tak velmi neutapala v ziali zabudnut sa neda mam este dalsie deti a syna co je od nej starsi

vladka2503
Autor odpoveď zmazal
tripetta
10. máj 2020

Hm... Toto tu už tuším bolo, čo myslíš barborecka9124

solinkarka
10. máj 2020

@tripetta presne podľa mňa je to ona 🤦

klarissa25
10. máj 2020

@solinkarka presne toto som myslela..

paja003
10. máj 2020

@chiarka20181996 čítala som len medzi riadkami. Ale tomu bábätku čo čakáš už tiež bije srdiečko. Tak sa nad tým zamysli. Čo ak potom nebudete mať už žiadne?
A k tomu, máš ešte pár mesiacov sa na to pripraviť a bábo v brušku to cíti. Snáď sa rozhodneš správne. Mne odišlo jedno z dvojčiat v brušku a potom ďalšie v ďalšom tehu. A bolí to 💔

ludanis
Autor odpoveď zmazal
ptmt1011
Odpoveď bola odstránená
ptmt1011
Odpoveď bola odstránená
tripetta
Autor odpoveď zmazal