Prázdny gestačný vak skoro v 7. týždni
AHojte baby. Moja posledná menštruácia bola 30.8.2013 aj to vdaka vyvolávačke...Vôbec som nevedela teda kedy budem mať plodné dni v septembri a tak sme s priateľom keksíkovali kedy sa nám chcelo až nakoniec ani neviem ako som otehotnela :D..Dnes som bola u doktora a podľa menzesu by som mala byť v 6+5 tt..No lenže na sone videl iba vačok a nič iné..Povedal: áno vidno tehotenský vačok, ale treba prísť o dva týždne, zatiaľ užívajte nejaké vitamíny..Je možné, aby skoro v 7 týždni nebolo vidieť plod alebo som mohla mať neskôr ovulku kvôli tej vyvolávačke? Za odpovede dakujem...Musím sa nejako upokojiť lebo tieto dva týždne ma zabijú ☹
@kucerawa ahoj prepac, nestihla som skor napisat, dosla som neskoro domov a od rana mame fofry v robote...
Tak ja som mala viac stastia- plodik sa ukazal v plnej krasne, presne zodpovedal na 7+1 a blikalo mu srdiecko🙂 aj dr. bol prekvapeny ze za 10 dni taky rozdiel...ocividne sa zazraky deju 🙂 tak som stastna prestastna, o dva tyzdne este jeden UTZ aby sme potvrdili a potom uz len raz mesacne🙂
Baby včera som bola u lekara lebo som spinila co už chvalabohu prestalo co ma znepokojuje je , ze videl iba gestacny vak som 5+6 ale ovu som mala posunutú o 5 takze teoreticky 5+1 myslite ze je to ok ?
@ivusik1111 ahoj ja mám podobný problém, dnes som bola u dr a to iste a ja som 7+2, potvrdil tehu ale bolo vidno len vak... objednal má o dva týždne. povedal, že ak by bola posunutá ovulacia... tak sa tiež obávam..
@ivusik1111 ja som mala prazdny gestacny vak este v 8tt a v 20 tt krasne srdiecko. 😉 drzim palce 😉
@ivusik1111 ako to dopadlo? Verím, že je všetko ok
@kucerawa
Áno je všetko v poriadku ❤️ Už sme v 12 tt ❤️
@ivusik1111 moc gratulujem 😘
@kikuskar5
Ďakujem krásne ❤️
@ivusik1111 nádherné 😍 gratulujem
Baby poraďte kamoške. Menštruácia bola od 11-17.1. takže to vychádza na cca 7t.Je možné aby bol gestacny a zltkovy vak prázdny a nebolo vidno embryo?Cyklus nebol vždy pravidelný...Čo si o tom myslíte? Lekár tvrdí,že tam nieje takmer žiadna šanca.
@penelope2066 obe deti v 8tt prazdny gestacny vak. Srdcova cinnost a plod u oboch az v 10tt. Sanca isto je.
@kikuskar5 lekár jej odporučil kyret.Ale nesúhlasila,vraj ešte týždeň pocka
@penelope2066 ja by som tiez počkala, ja som to mala tiež, ale u mna sa neskor potvrdil prazdny vak a začala som aj krvácať takže som musela na kyret
Ahojte baby.. tak sa pridávam k vam. 7-tyzden a prázdny gestacny vak. Už mám aj papier do nemocnice na cistenie.. ☹ stále verím že malinké sa ukaze. Doktor odmerany, sono urobil aj od spodu, vak ma 17mm ale prazdny.. vraj ďalšie vyšetrenia nemá zmysel robit. Vypísal ziadanku na čistenie a to bolo z jeho strany všetko. ☹
@pipinulkaa ešte vydrz aspoň tyzden

@lejdy30 ahoj, už som bola, vyrátal to dnes na 7+2tt ale vak bol prázdny 😢 zajtra do nemocnice