icon

Priberanie v prvom trimestri

zlatanka
27. júl 2012

ahojte chcem sa spyata kolko kg ste uz pribrali? ja uz mam hore +4kg 😨 mne vobec nebyva zle esteani raz som nezvracala.ked mi je rano trosku divne tak sa najem a prejde to.tak vsetko zostava len dnu a nic nejde von 🙂 ja som drzala dietu predym ako som zistila ze som tehotna tak preto idu asi tie kg tak rychlo hore.myslite ze sa to trosku spomalí ? 🙂 na tej vahe z ktorej som zacala chudnut?lebo ak to pojde touto rychlostou tak do porodu budem mat hore nie +20kg ale +40kg ☹ snazim sa jest trosku menej ale to sa neda ked furt som hladna a stale mam na nieco chut dakujem za odpovede 😀

Strana
z2
vilma75
21. aug 2012

@janie80 No ja teda s jedenim problem nemam, mam pocit, ze o chvilku zjem aj sama seba :D len tie nevolnosti su fakt hrozne, ale co nevydrzime pre tych nasich drobcekov 🙂 drzim palceky, hadam co to priberieme 🙂

zuzickaaak
24. aug 2012

Ahojte🙂 ja som prave zacala 10tt a mam hore 3kg. Byvalo mi zle len rano,co som sa musela hned najest a teraz to preslo do stadia,ze akonahle mi vytravi musim sa hned najest,lebo mi je zle. Zatial mam 73tak som zvedava na celkovy prirastok. Liecim sa aj na zvacsenu stitnu zlazu,hrozi ze sa to na mna bude lepit viac?

sisakoch
12. jan 2013

Ahojte tehulky🙂 ja som v 9tt a pribrala som 3 kg, nie je mi vôbec zle, mám neskutočne chute, jem veľa( veľa- o vela viac akodo teraz ale myslím že zdravo,vela ovocia,zeleniny,jogurty, masko,cestovinky,celozrny chlieb) problém je že som bola zvyknutá kazdy deň športovať a teraz nič okrem prechadzok....podľa mňa 3 kg je dosť
Bola som raz cvičiť vo fitku a hned som sa lepšie cítila aj psychicky. Cvicite niektoré?

mahulenka87
15. jan 2013

Ja som na začiatku 12.tt a doteraz som pribrala 2kg a to dokonca v priebehu 1 týždňa! 😠 neviem ako... veď nejem ani viac ako doteraz... :-/ Pri mojich 165cm teraz vážim 89kg 😔

matozazzo
15. jan 2013

Tak uz teraz to stopni!!! 4kg je vela! Jedz 5x denne mensie porcie a len na 1 osobu, mytus, ze mamicka ma jest za 2 je nezmysel... Prvy trimester by si mala nabrat minimalne, najviac naberies posledny trimester. Viem, ze ti chuti, ale davaj si pozor na sladke jedla, sladke ovocie, ak si hladna, chrustaj mrkvu, pracuj, hyb sa, cim zazenies hlad. A vela pit, ale ziadne dzusy, len cistu vodu. Netrpis hromadenim tekutin v tele? Opuchaju ti nohy, ruky? Ak to nie je tento problem, len si sa "rozjedla". Poznam to, je to jojo efekt po chudnuti... :(

lucymk
16. jan 2013

mne by to bolo ukradnute kolko priberiem.pri prvom dietati som pribrala 22kg je to dost,ale som stastna ze nakoniec bola zdravucka.nechapem zeby som sa mala trapit nad takymi hlupostami ,ze kolko priberiem!!!ja vôbec budem rada ak to druhe babo sa mi vôbec podari donosit a bude zdravucke.

zuzlik_666
16. jan 2013

mas jest pre dvoch, nie za dvoch!! 😀 trosku Ti zavidim, ja viac krat denne "komunikujem" so zachodom a som rada, ked nieco vobec do seba dostanem... ☹

barbara088
5. jún 2013

ahoj...ja som v 11tyzdni.nepribrala som este nic este som aj 3kg shudla.byva mi dost zle

nagyovka
19. jún 2013

ahojte, trošku ste ma ukludnili, zkončím 9 týždeň a mám hore 2,5 kila. Nejako som o extra nevnímala ale podľa toho čo som si vo všeobecnosti študovala tak som ešte nemala pribrať ani fň. Nevoľnosti som doteraz nemala, a nejem nejako extra veľa, tak ako pred tým. Možno som obmedzila pôvodné tempo, inak si to neviem vysvetliť.

tamarci
17. júl 2013

ahojte, ja som na konci 9tt a mam hore nieco cez kilo..a to papam normalne, konecne som sa naucila papat velakrat denne a mensie porcie.. aj ked mam na nieco specificke chut, tak si toho dam len malo, fakt len na tu chut a staci mi to 🙂 rano sa budim hrozne hladna, ze musim ist rovno do kuchyne a nieco zjest, o dve hodiny som zas hladna, a tak to ide cely den..a mam z toho dobry pocit, aspon vidim ze mi konecne funguje metabolizmus ako ma 🙂 som ale zvedava ako to bude pokracovat, snad sa nerozjem v druhom trimestri :D

frenpol
17. júl 2013

ahoj ...som tu nova.... 🙂 pribrala som 2kg...som v 5tt...myslim, ze je to dost 😖 , som stale hladna... 😨

adena7
23. jún 2015

som v 14tt a pribrala som uz 3-3,5kg..ale papam vela..o dost viac ako pred tehu..lebo mi moc chuti..najma sladke a nezdrave veci :( uplny opak ako pred tehu ked som si jedalnicek strazila a jedla zdravo..musim to nejak zmenit..

aber
11. júl 2015

Ahoj ja som ja som pribrala 2 kilá a vzápätí boli fuč, mám silnú nauzeu a nechutí mi jesť, mám aj s vodou problém...

aber
11. júl 2015

Som v 6 tom týždni

zaba_v_ponozke
25. dec 2017

Ahojte. Sice xva roky zabudnuta tema ale pridam sa. Ja som 9 tyzden daco a z povodnych 68 mam 73 :( a sama neviem ako :( mam divne tehu, akonahle citim hlad, musim sa najest, inak mam neskutocne nevolnosti a bolesti a ked ma chyti grcanie tak nejde zo zaludka nic. Len sliny akoby mi napinalo len vsetko nad zaludkom... a zle mi je aj ked sa najem. Zle mi je furt... pri prvom toto preslo cca kol 5 mesiaca a to som uz bola vorvanica :D dokopy som pribrala 21kg... a teraz ma to caka asi zas. U mna je to opacne, na zaciatku naberiem a pak sa to zastavi. A kvoli tym nevolnostiam neviem cvicit :( tak sa s tym musim zmierit a po porode bude teror :D

1nikuska9
25. dec 2017

Ja som v 5tt a zatial som schudla 2 kg, nechuti mi jest tak ako predtym.

blackcat8885
26. dec 2017

@zaba_v_ponozke ja som v 6tt a nie je mi zle naopak mi chuti papat 😐 pribrala som 0,5kg ale zato brusko uz mam ked sa vyzleciem vytrca mi a neviem ako je mozne ze iba polkila som pribrala. Ja mam pocit,ze aspon 2kila som nabrala...Pri prvom tehotenstve som mala velke brucho a dokopy som pribrala okolo 14kg

zaba_v_ponozke
26. dec 2017

@blackcat8885 uprimne zavidim :( ja som uz zufala, zase budem jak vyzrate prasa. Dnes som tak malo jedla, naozaj len ked zaludok zavelil, ani mi nechuti jest, nasilu musim, inak idem grcat, teda napina ma a len sliny idu a je to hrozne. A uz mam zas kilo hore. uz nech to mam za sebou. teraz sa citim jak vorvan, na konci budem ako vorvan co zjedol vorvana :D a lekar mi povie ze nemam jest energeticky bohate jedla... no jemu sa to povie, ked nikdy nebol tehotny. Ani cvicit sa mi neda ako mi je cely den aj noc zle... a ked zjem ovocie napriklad, zachvilu musim zas jest.

blackcat8885
26. dec 2017

@zaba_v_ponozke drzim palce nech ti je uz lepsie. Ja som pri prvom tehu za 5mesiacov rychlo pribrala lekar stale hundral. Dufam,ze teraz sa to rozlozi pomalicky

zaba_v_ponozke
26. dec 2017

@blackcat8885 ti lekari... keby mali maternicu a mali by rodit, myslim, ze populacia by sa radikalne znizila :D drzim aj tebe palce, nech je vsetko v poriadku az do konca 🙂

lenkabukviarova
Odpoveď bola odstránená
Strana
z2