Robí vám doktorka každú poradňu sono?
Mne tiež robil každú poradňu
Áno. Veď to je už úplný základ
Robi, ale vo stvrtok idem na velky morfo ultrazvuk a ked bude vsetko ok, tak dalsie sona odmietnem. Az na to pred terminom porodu
Áno robí
@pribinak základ sú len 3 soná ktoré sú preplácané práveže
Mne dnes nerobila iba pozrela krcok , trošku ma to sklamalo 😏
Každý lepšie doktor nepočíta tie 3 smiešne ultrazvuky, ale urobí ich každú prehliadku
A neopytala si sa jej preco?🙂
@hederamonstera nie ja som bola taká zaskočená , ale o 2 týždne idem na morfo sono tak možno pre to ?
Netusim, co bolo jej zamerom 🙂 asi ked nemas problemy, tak to nepovazovala za nutne. Ja preto uz po morfo nebudem chciet. O 2 tyzdne uvidis v plnej krase 😊
Áno ale okrem tých troch ci koľkých si za každé vypýtala 5 eur
Robí zakaždým a zakaždým aj pýta 15€.
to je co za nezmysel, ze poistovna preplati len 3 ultrazvuky? ja som v 28tt a tych ultrazvukov som uz mala hadam aj 30 a vsetky ich poistovna mojmu gynekologovi preplatila. ja som sa na to pytala a lekar sa len zasmial, ze samozrejme.
mne robi ultrazvuk lekar kazdu poradnu, pri prvej dcere pred 12 rokmi som mala ineho lekara a detto, kazda poradna ultrazvuk. ved pozriet krcok a ultrazvuk je zaklad predsa.
Pri prvom som mala statnu gyndu, nic som u nej neplatila a robila 3 sona. Pri druhom a tretom som menila za sukromneho gynekologa a ten robil 3D sono kazdu poradnu.
Nie a v tom čase, keď cítiš pohyby to podľa mňa ani nie je potrebne každý krát. Napríklad, keď ideš o 2 týždne, tak to tiež nepovažujem za potrebné
Nie, len 10,20 a 30tt 🙂 sú poradne, kde k Dr ani nejdem a všetko vybavíme so sestričkou...
Ano pokaždé 🙂
@matkahelka zo zakona preplaca 3, ak je dovod, spravi viac.. ale zavisi aj od doktora.. sukromnik, cize platis vsetko - spravil len tie povinne , co zakon kaze, hoci som platila vsetko ( ale potrebovala som, aby ma.odrodil.naozak dobry dr. a to on bol). V Medifere lno casu mi robil doktor kazdu poradnu ultrazvuk, taky ten 3D cin co to, co bezne nerobia, babo som zakazdym videla nielen v tej cierno-bielej podobe, ale tej trojrozmenej.. ci si to vykazoval, mi bolo jedno, ja som mala zaplateny rocny poplatok za sluzby ako take u vsetkych lekarov, nic navyse som neplatila..
@siska53 ja mam sukromnika, nic neplatim. pri prvej dcere som mala ineho doktora, tiez sukromnika a nic som neplatila. ultrazvuk kazda poradna. a mam okolo seba kopec tehotnych zien, aj takych co rodili nedavno, maju inych doktorov aj ine poistovne a mali to rovnako ako ja. nikdy, fakt nikdy nikde som nezachytila info, ze za cele tehotenstvo preplaca poistovna 3 ultrazvuky a ze to takto niektori doktori aj robia. uprimne, pride mi to ako za cias marie terezie. ved raz za mesiac ultrazvuk je uplny zaklad.
@matkahelka ved nech si robia, ako potrebuju/chcu..len viem, ze zo zakona je to hradene 3x. Cize ked lekar viac son nespravi, lebo nie je treba, je to ok, ziaden zakon neporusil. Moj cisty sukromny bol na to skupy a kebybs adomaham.viac, tak cvakam.. ten ani fotku nechcel spravi, len ako cd..
Nemusi robit kazdu poradnu. Mne nerobila v 16tt, len skontrolovala srdiecko. Teraz az v 20tt.
3 sú preplacane, môj gynekológ sa ma každu poradňu pýtal či chcem ultrazvuk a či si zaplatím zaň tak vždy som chcela mať istotu predsa len 5e mi nestalo za to aby sa nedajbohu niečo stalo
Moja nova dr každú poradňu robila ale platila som si za celé tehu taký balíček za 20€ . Starý dr len 3 robil
Áno, robila pred 10 rokmi aj pred rokom každú jednu poradňu bezplatne 🙂
Ďakujem baby , akurát som sa dočítala na jej stránke , že robí len 3 základné ultrazvuky . Ak ich chcem viac musím si zaplatiť balíček , kde sú v cene ultrazvuky aj foto každý poradňu . To som nevedela ani mi nepovedala som u nej len od februára .
Pokiaľ som necitila pohyby, robil vždy... Keď som začala cítiť pohyby, tak každý druhý, ale potom vždy kontroloval krcok... Keď som ležala v nemocnici a pýtala som sa, či by nemohli urobiť sono tak mi povedali niečo v tom zmysle, že nie je ôk ho robiť často, tak neviem...

mne robila, ale nemusí, preplatene z poisťovne máš len 3