icon

Sex v 1. trimestri

patkax
1. nov 2022

Ahojte baby s manželom čakáme naše prvé bábätko…. Gynekologicka ma objednala až na 14.11. a chcem sa opýtať či je bezpečne mať sex môžem byť tak v 5tt možno 6tt… Chcem sa opýtať či ne to bezpečné pre bábätko

petamich
1. nov 2022

ak si nemala pred tym problem, ak ta aktualne nic neboli, nespinis, tak nevidim dovod preco by ste nemohli

patkax
autor
1. nov 2022

@petamich nic ma neboli ani nešpinim…Len občas ma pobolieva v podbrusku ale to len na nejákych 10 minút a potom nič ževraj to môže byt aj z toho ze sa mi zväčšuje maternica sesternica mi vravela je to moje prvé tehu tak zato sa pýtam či je to v poriadku😇

patkax
autor
1. nov 2022

@patkax Ešte som zabudla pripísať že s priateľom mávame naozaj že málokedy sex max tak raz do týždňa

petamich
1. nov 2022

ja osobne by som asi nerobila nejake akrobaticke kusky ale "normalny" sex v pohode 🙂

patkax
autor
1. nov 2022

@petamich nie nie také nie normálny kľudný sex 🙂

lenkadenisa
1. nov 2022

@patkax pokiaľ nemáš špinenie alebo bolesti, kľudne... užívaj si, kým môžeš... ku koncu tehotenstva budeš len spomínať 😀

zapalkazapalkova
1. nov 2022

@patkax ano sex je pocas tehotenstva v pohode (pokial to nie je rizikove) , dokonca aj v 9.mesiaci moze pomoct vyvolat porod a partnerove spermie zmakcuju porodne cesty 🙊😁

vojtasova
2. nov 2022

Ak nemáš ťažkosti milujte sa kým nemáš brucho ako melón vtedy je to nepohodlne 🤣🤣🤣🤣 pre muža a pre ženu tiež 🤣