Slabé krvácanie na začiatku tehotenstva
ahojte baby....stala sa taka vec ze som si pred vcerom urobila test - dva a vysli pozitivne 😉 okolo obeda som zacala slabo krvacat-ziadne bolesti nic no a vecer uz som nemala nic... 😒 meskaju mi asi 10 dni ...volala som mojej dochtorke -pravda ma dovolenku ale povedala ze mam buduci tyzden prist na vysetrenie,a povedala mi ze v zaciatkoch to sa stava ze sa nemam bat...nemate nejaku skusenost????? ☹
@dominika205 ahoj Dominika ... toto iste sa stalo mne v juny .... v 6 tt sa plod prestal vyvijat ... tiez som krvacala .. vzdy len na papieri a po troskach potom 2-3-4 dni nic a znova az na koniec my dr dala tabletky na vyvolanie mr..... dufam ze u teba bude vsetko ok a ze babetko bude silne a ze sa udrz 🙂 snaz sa nic taske nezdvyhat zacni brat magnezium na redsiu stolicu aby si nemusela tlacit .... a oddychuj sed lez dopraj si poobednajsi spanok ak sa ti da .... a nejake tabletky na udrzanie ti mozno dr potom predpise .... prajem vela stastia
No mne sa to stalo 2x a na posledy som bola tiez ze spinim no bolo este v maternicia na dalsi den uz mimo😢
ahojte,nechcem vyzerať ako blázon trošku, ale raz som už potratila tak sa bojím. Menzes mi meškal týždeň, mala som prejavy ako pri prvom tehotenstve možno aj vačšie, rôzne chute, únava a podobne. Včera som mala slabý ružovkastý výtok a dnes som začala krvácať, ale nie je to také menštruačné krvácanie skôr slabšie takže viem že to nie je ani potrat, lebo vtedy som krvácala veľmi moc. Testy mi však vyšli negatívne, možno pôsobím ako blbec ale naozaj som cítila že som tehotná, nestalo sa Vám niečo podobné? 😔
Mne meskal menzes 10 dni, testy vysli pozitivne. Bola som unavena,cez den som aj driemala,naliali sa mi prsia. Predminuly piatok som sa zobudila na jemne spinenie, zlakla som sa ahned volala sestricke, ktora ma ihned rano brala na vysetrenie. Moj doktor nerobil. ale zastupoval ho iny. Zistili mimomaternicove tehotenstvo. ☹ Bola som po tyzdni znovu ale uz v nemocnici na krv, ci mi klesaju hodnoty hgc a klesaju, zajtra idem na KO ku svoju dr. Urcite to netreba podcenovat. Radcej treba ist i ked zbytocne a uistit sa,ze si OK.
ja som krvacala pri prvom tehu, vraj sa maternica cisti, porodila som zdravu dceru, v fruhom som spinila a potratila a do tretice spinila a zase porodila syna.... pricin je vela....ked je tmava krv, tak sa vraj nic nedeje, jasnocervena - je zle
Ahojte baby aj ja mam taky problem som na zaciatku tehu asi 4-5 tt a vcera som mala taky akoby ruzovy vytok bola som s tym na pohotovosti a oni mi robili usg vysetrenie a este tam nieje nic vidiet ale vraj na zaciatku tehu je to ok lenze dnes som si vsimla akoby krvavo hnedy vytok je sice velmi slabunky ale je tam co myslite co to moze byt? Stretli ste sa uz niektora s takym problemom?
Ahojte dievcata mam otazku nekrvacam ale dnes cwly den ma pobolieva brucho hlavne lavy vajecnik take obcastne bodnutie som 9tt➕5
Tak to hej ale to budu krasne starosti 😉 a s tym telom to mas pravdu zmena uz je 😅
@andrea458 no ak nemas ziadne ine problemy, tak by to malo byt ok, kazdy inac preziva bolest, niekto intenzivnejsie, vajecniky sa ta este nabolia 🙂 a podbrusko tiez... ak by to neprestavalo, alebo sa stupnovalo chod s tym, ale inac by to malo byt ok. To, ze bolia, znamena ze pracuju
Ahojte , ja som asi v 9tt krvacala cerstvu krv , praskli mi nejake cievky kedze som v praci zdvihala tazke veci , nechali si ma na porozovanie v nemocnici. Potom neskor p par mesiacov zasa cerstva krv , to bolo skrz ladviny , potom som aj cele tehu mavala ladvinove zachvaty . tym chcem iba povedat (ze ked tu baby pisali ze cerstva teda jasno cervena krv je zle a tmavo dobre), tak nebolo "az tak" zle 🙂
@reni1512 ja som v robote a ked pracujem tak nemam cas nato mysliet asi to bude tym ze si uz namyslam a este ktomu stojim cely cas na nohach robim v kadernictve mozno to bude len prechladenim zo spodu v sobotu som umyvala okna a keby ze je toho malo tak aj auto malicke dava najavo ze sa mam setrit 😉
baby vedeli by ste mi poradit, moze sa v tehotenstve stacionarny bicykel, samozrejme slabsia zataz, dakujem
@reni1512. Ahoj..ja som sa len chcela spytat ak si najdes cas....tiez som zacala spinit..ak sa nieco udialo tak pred 10 -timi dnami a mam stale 4 dni pred menzeson.neviem ci som tehotna ale po prvy krat sme sa ozaj pokusili asi dva dni po sebe. Uz asi tri dni som mala spinenie no dnes aj krv ..tak na intimku..boli ma podbrusko uz asi tyzden- co naozaj zacalo 2 az 3 dni od pokusu.moze to byt uhniezdovanie? Pri dcerke si pamatam tiez krce ale krv nie.toto je hnede a krv tmava...pockam na mrchu a snad to je len ze si miestecko hlada...
@slavkajackova dufam ze je to aj moj pripAD TIEZ SOM DNES SPINILA SLABO
@dominika205 JA TIEZ MUSOM DVA TYZDNE CAKAT LEBO V PIATOK TO BOLO ESTE MALICKE MAM AJ DUPHASTON ADNES SOM SPINILA TAK TIEZ MAM STRACH na kontrolu idem az 27,ale mam bolesti ako pri menzese och toto je hroza dufam ze to zvladneme a budeme coskoro 5ti

@dominika205 no ja som chodila kazdych 48 hodin na krv kde merali hcg hormon, a kedze klesalo tak vedeli ze to je uz potrat, a davali mi injekcie...podla mna by ti tiez mali robit odbery...lebo pri krvacani cakat dva tyzdne neviem..nechcem ta zas ani vystrasit...ale tak pre istotu...