icon

Som 12. týždni a zaspala som na bruchu

3. nov 2022

Ahojte som v 12 týždni a zaspala som na pol hodinu na bruchu , zobudila som sa na bolesť bruška ale potom do pár min to prešlo ,som V12 týždni ale bruško už mám vypuklé ,,,,,,myslíte že to neuškodílo bábätku??

veronikaszabova
3. nov 2022

Ja som 18tt, brusko uz mam riadne a kazdy vecer zaspavam na bruchu

mamamasama
3. nov 2022

Ja v 37 a zobudila som sa na bruchu.

domka222
3. nov 2022

Čo by sa malo v 12tt stať? Vieš koľko krát sa ešte takto zobudíš, kým ti narastie riadne brucho?

mamula20
Odpoveď bola odstránená
sonulka81
3. nov 2022

Moj sen spanok na bruchu.. 😉 Cakam na ten deň.. Uz sa to blíži...

ikonica
3. nov 2022

@sonulka81 je he ja som sa tiez tak tesila a nakoniec som mala pri prvej akutnu sekciu a mohla s snivat o spani ma bruchu dalej, kym sa brucho nezahojilo 😖😁

lauriik
3. nov 2022

Ja som spavala na bruchu do 20tt. Potom ma babo zacalo kopat vzdy ked som na brucho lahla 🤪

greta2017
3. nov 2022

@mamamasama to nemyslis vazne🤣 to co mas za brusinko male? Ja som v 14tt a uz x tyzdnov mi je neprijemne byt na bruchu

antonia15
3. nov 2022

@mamamasama nemyslím to v zlom, len ma to zaujíma...to ako sa vám vôbec podarilo v takom vysokom týždni?

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
aaadkaaa
3. nov 2022

Pri prvej som nemala skoro ziadne brucho, spavala som na bruchu do konca 7.mesiaca🤣 pri druhej uz bolo vacsie, ale tiez som dost dlho spavala na bruchu, tak polo bok polo brucho popodkladana paplonom🤣
@sonulka81 to som si aj ja myslela, ale ked som si po porode lahla na tie naliate prsia, skoro som zosalela🤣🤣🤣

abbey1
3. nov 2022

Tieto typy otázok sú myslené vážne, či majú slúžiť na pobavenie?

zuzi0911
3. nov 2022

Úprimne 20tt a mňa už aj boky tlačia nieto ešte keby sa na bruchu zobudím,coby sa mi uz nepodarilo ......ale tak v 12tt si myslim ze to nevadi,este ho adi moc netlacis .....je naozaj vela žien,ktoré dlho spia na brušku a neprekáža im to....

beata_k
3. nov 2022

Nic sa nestalo. Ak by bolo nieco zle, zobudis sa. Neboj, priroda to ma poriesene 😉

maryetta
3. nov 2022

Ja som spala na bruchu kym sa dalo 😂 inac som zaspat ani nevedela.

asia83
3. nov 2022

🤦‍♀️ Ľudia hlupnú.

zojanka
3. nov 2022

Tiež sa mi stalo že som sa na začiatku 8mes zobudila ráno na bruchu 🤭 tiež som nechápala, ale zjavne sme boli obaja spokojni

majamat
3. nov 2022

ja som v 12tt urcite este spavala na bruchu, postupne prisiel pocit, ze mi tma neico zavadza a to som mala vydute brusko od zaciatku.

autor
3. nov 2022

@beata_k zobudila som sa na bolesť ale potom hneď keď som sa pretocela do pár min to prešlo 🤷

anavixy
3. nov 2022

Na bruchu mozes spat dovtedy, kym ti je to pohodlne, kludne aj v 40tt. Ak nespis na doske.

beata_k
3. nov 2022

To, je ok. Telo ta vcas same zobudilo. Ja som si prilahla dutu zilu a zobudila som sa.

gertrudaosem
4. nov 2022

Ja by som sa tiež zľakla, vôbec nerieš tieto výsmesky tu. Každá normálna žena sa boji o svoje dieťa. I tak nie je prirodzené podľa mňa ležať na tom bruchu ako sa tu podaktore vychvaľujú, že a čo ... Ja som nikdy nespala na bruchu a dávala som si sakra pozor aby sa to nikdy nestalo. Ani sa nestalo. A čo je na tom ak to niekto rieši. Ja ťa úplne chápem ❤️

mikadooo
4. nov 2022

Je to v poriadku, neboj ♥️. Všetko bude okej 🙂. Príjemné tehuľkovanie